Interlopii primarului ALDE din Chiajna au bătut un consilier PNL în sediul Poliției și l-au atacat cu topoarele pe șeful local al PNL!

8
16304
Doi interlopi: nașul Mircea Minea și finul Liviu Iordan

Scene de groază la Chiajna, oraș aflat lângă București, în județul Ilfov. Doi consilieri locali din partea PNL și-au văzut moartea cu ochii. Interlopii din „clanul Iordan”, aflați în solda primarului Mircea Minea (ALDE), l-au bătut pe un consilier liberal și l-au atacat cu topoarele pe celălalt.

Marți seara, Cornel Constantin Ofițeru, președintele PNL Chiajna și consilier judeţean, a fost atacat cu topoarele de interlopii asmuțiți de primarul Minea. Acesta neagă orice implicare, dar faptele din ultima vreme îl trădează.

Conflictele violente datează de o lună și au o miză politico-financiară importantă.

Faptele

Luni, 23 decembrie 2019

Primarul Mircea Minea (ALDE) convoacă o ședință extraordinară la Primărie, pentru a redobândi controlul asupra Consiliului Local. El pierduse controlul după demisia viceprimarului și a unui consilier (ambii de la ALDE).

Minea forțează validarea în viteză a doi noi consilieri ALDE (cei care urmau pe listă) și alegerea unui nou viceprimar: Dumitru Constantin, un apropiat al primarului, din cuvântul căruia nu iese niciodată.

Ședința este ilegală, procedura este călcată în picioare. Pentru a-și impune voința în forță, primarul Mircea Minea (care se pregătește să candideze pentru al șaptelea mandat) aduce la ședință și câțiva membri ai clanului Iordan, care-și arată ostentativ mușchii și tatuajele. Consilierii sunt puși să voteze ce zice primarul, sub amenințarea cu bătaia.

Claudiu Luca, consilier local PNL și candidatul partidului la funcția de viceprimar, contestă deciziile luate și anunță că le va ataca în contencios. Este amenințat de interlopii primarului.

Luca merge la Poliția Locală, aflată în apropiere, pentru a reclama amenințările interlopilor instigați de primar. Trei interlopi intră în sediul Poliției și îl snopesc în bătaie pe consilierul PNL. Polițiștii locali (aflați în subordinea primarului) nu încearcă să-i oprească pe interlopi, ci se asigură că nu intervine nimeni să-l apere pe consilier. Primarul Mircea Minea e de față și urmărește satisfăcut „lecția” pe care interlopii i-o dau consilierului nesupus.

PNL Chiajna postează pe Facebook un comunicat, în care relatează ororile de la Primărie și de la Poliția Locală.

Comunicat PNL Chiajna

„Astăzi, 23.12.2019, în ședința extraordinară convocată de primarul Minea, din disperarea acestuia că a pierdut controlul Consiliului, a avut loc validarea de urgență a doi consilieri ALDE și alegerea unui nou viceprimar.

Cu încălcări grave ale legislației în vigoare și având «Clanul Iordan» în spate, sub amenințare și constrângere, «Vătaful» Minea și-a validat consilierii.

După demisia viceprimarului și a unui consilier ALDE, ajutat de aliații de la PSD, care au pus umărul pentru a nu se degrada și mai mult imaginea lui Minea”, au ales un nou viceprimar, în persoana lui Dumitru Constantin, un apropiat al primarului, fără nicio experieță, dar un foarte bun executant.

Pentru a încheia ședința cu o lecție, «Vătaful» Minea a asistat pasiv în momentul în care cei trei membri ai clanului Iordan au bătut cu bestialitate un consilier PNL, propus pentru funcția de viceprimar și care a avut curajul să conteste modul în care s-a desfășurat ședința. Acest eveniment s-a petrecut în incinta sediului Poliției Locale Chiajna, sub stricta supraveghere a trei polițiști locali, care au avut ca scop să nu lase pe nimeni să intervina in apărarea consilierului local PNL.

Toate cele relatate mai sus sunt punctul de pornire a unei anchete penale în desfășurare, în paralel cu o contestație în anulare a validării cerlor doi consilieri și alegerea abuzivă a viceprimarului, care vor fi atacate în Contencios Administrativ.

Concluziile va lasam sa le trageti dumneavoastra!”

Marți, 24 decembrie 2019

Pe platforma chiajna.info, Mircea Grosu relatează:

„Ceva inimaginabil s-a întâmplat în urmă cu o zi, după ședința de Consiliu Local în care Minea și-a pus un nou viceprimar. Luca Claudiu, consilier PNL, a fost bătut de câțiva membri ai clanului Iordan. Aceștia au fost aduși de Minea să asiste la ședința de Consiliu pentru a crea o stare de presiune. Primarul în funcție a rezolvat de multe ori treburi politice prin foță, cu ajutorul amenințărilor. Acum, Minea i-a adus pe membrii clanului Iordan pentru că miza era una extraordinat de mare. Primarul în funcție a dorit să obțină votul necesar pentru a-și instala în funcția de viceprimar omul de încredere.

Interlopiii nu s-au sfiit ca, la finalul ședinței, să-l bată pe consilierul local PNL, pentru că acesta a avut curajul să conteste actele procedurale făcute în timpul ședinței. Pe pagina de Facebook  PNL este descris tot evenimentul.

În sediul Poliției Locale, care este plătită să ne apere, s-au consumat faptele de agresiune la adresa consilierului local PNL. Minea și-a pus oamenii să bată un ales local doar pentru că a avut curajul să i se opună. Acest primar nu mai reprezintă legea și oamenii, acest primar este doar șeful unei găști de interese, care tratează Chiajna ca pe moșia lor și pe locuitorii comunei ca pe niște bieți sclavi care trebuie să se supună. Cine nu îl ascultă pe Minea și nu i se supune, poate fi oricând bătut… chiar în sediul Poliției.”

Marți, 21 ianuarie 2020

Cornel Constantin Ofițeru, consilier judeţean din partea PNL și președintele Organizației Chiajna a acestui partid, este atacat violent de mai mulţi interlopi, pe seară. Maşina sa este încercuită de 7-8 indivizi cu maşini, care-i lovesc autoturismul cu toporul. Ofițeru scapă cu fuga. Polițiștii rețin doi membri ai „clanului Iordan”: Ion Iordan și Alexandru Iordan.

O zi mai târziu, Cornel Constantin Ofițeru relatează la România TV:

„Aseară mă îndreptam spre casă. Am fost oprit de o mașină în interiorul căreia se aflau doi indivizi, unul dintre ei facând parte dintr-un clan interlop din comuna Chiajna.

Cornel Ofițeru (PNL)

A fost un scandal luna trecută, la alegerea viceprimarului. Eu sunt preşedintele PNL Chiajna, consilier județean de Ilfov. Un coleg a participat la ședința de consiliu pentru alegerea unui nou viceprimar. La ședință au făcut scandal. Acești interlopi, împreună cu primarul din funcție, care le este și naş, au făcut amenințări și intimidări pentru a-și impune noul viceprimar în funcție.

La ieșire a fost agresat colegul meu de la PNL, consilier la Chiajna. S-a întâmplat în văzut tuturor, chiar şi în sediul Poliției Chiajna. A început o anchetă penală. Ulterior, la amenințările lor, și-a retras plângerea.

Aseară, în timp ce mă îndreptam spre casă, am fost acostat de acești indivizi cu 3 sau 4 mașini. Mi-au spart geamul cu toporul, au vrut să mă lovească, dar nu au reuşit. Am avut inspiraţia să fug. M-au alergat până în curte. Am sunat la 112, au venit poliţiştii şi am depus plângere”.

Dezvăluiri despre Mafia de la Chiajna

Surse de încredere au făcut dezvăluiri importante pentru Ziaristii.com.

 • Poliția a reușit să identifice, deocamdată, un singur atacator, căruia i-a deschis dosar penal.
 • Interlopii care i-au atacat pe cei doi consilieri PNL – Luca și Ofițeru – au un palmares infracțional bogat. Ei au participat și la furtul armelor dintr-o unitate militară de la Ciorogârla (județul Ilfov), în noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2009. Atunci au sustras 62 de arme militare şi alte obiecte (accesorii armament) din depozitul UM 01895 Bucureşti, situat în incinta UM 01916 Ciorogârla. Au fost judecați și condamnați, dar între timp au ieșit din pușcărie, anticipat, unii dintre ei beneficiind și de recursul compensatoriu.
 • După liberare, au fost recuperați de primarul Minea de la Chiajna, care s-a înrudit cu ei. I-a cununat, le-a botezat copiii etc. Primarul l-a nășit inclusiv pe Liviu Iordan, șeful „clanului Iordan”.
 • Minea se bazează pe „clanul Iordan” și pe un alt clan de interlopi pentru a teroriza orașul Chiajna.
 • Șeful filialei PNL Chiajna, Cornel Constantin Ofițeru, a fost atacat de interlopi, aseară, pentru că l-a îndemnat pe consilierul Claudiu Luca să nu-și retragă plângerea penală împotriva celor care l-au bătut.
 • Mașina lui Ofițeru a fost distrusă cu topoarele.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Arsene de la Neamț, tovarășul lui Dragnea, mai bagă niște bani publici în buzunarele lui Cumpănașu

Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

8 COMENTARII

 1. Domnule prim-ministru Orban, domnule ministru Vela (cam dese ‘ciudățeniile’ de la interne de câteva săptămâni în mandatul dumitale !), România este o junglă, sau facem parte TOTUȘI din UE iar cetățenii onești pot fi sau sunt protejați de statul român, prin instituțiile sale, împotriva unor astfel de subspecii malefice interlope ?!?! 😈

 2. asta-i prietenul lui becali,alt interlop notoriu…acum despre militie,…dl prim ministru dati o ordonanata urgent pentru ca populime asa-si cumpere arme la liber…pentru auto aparare!!..ca militie e cu ei !!.. cu interlopii…!!!

 3. Vazuta din Romania tzigania din Chiajna este doar un scandal.
  Vazuta din afara Dragnistanului peren, aceasta monstruozitate are ecouri de jungla pakistaneza.
  Vazuta din Guvern aceasta relatare trebuie sa duca la un desant masiv de trupe speciale si arestarea preventiva a clanului iordan, a tuturor politistilor si a primarului interlop si deferirea lor catre justitie.

  Armata braziliana a aratat cum se trateaza clanurile criminale, eradicand crima organizata din falvellas.

 4. Aici s-a ajuns dupa 30 de ani in care PSD-ul, urmasul Partidului Comunist Roman, a facut tot posibilul pentru a instaura in Romania o societate tribala, bananiera, la cheremul clanurilor interlope. In acest „demers” a fost ajutat de Biserica Ortodoxa Romana, cea mai putereda, retrograda si corupta grupare de lacomi si avari din Romania, paraziti care traiesc pe spinarea celor care mai si muncesc in aceasta tara.

 5. Un OUG pe defiintarea Politiei Locale de ce nu da Orban?! Pentru ca suportul populatiei in acest caz este de 99%. Nicio tara din lume nu mai are politie locala. Daca primarii au nevoie de slugi sa se infiinteze gardienii primarului.

  • Misulica,daca te-ai fi informat inainte ,poate aflai si tu ca primariile nu se afla in subordinea guvernului,ci sunt alese de popor si printr-o lege in parlament se poate decide soarta administratiilor locale.Asa ca,politia locala NU poate fi desfiintata prin hotarari de guvern,fiindca NU apartine de MAI,ci de PRIMARII!!!

 6. Nu numai dementul ăla de primar(cu ciracii lui descreierați) sunt periculoși pentru societate ci acest fenomen care este o amenințare la siguranța națională! Cu armata trebuie distruși definitiv, dacă altfel nu mai merge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here