PSD-istul Orlando îi cere lui Orban să-l coopteze în Guvern, că aduce el „zeci de mii de ventilatoare”. Are o obsesie cu China

3
2496
Orlando Teodorovici, PSD
Eugen Orlando Teodorovici

Prestație stupidă a senatorului Eugen Orlando Teodorovici la Antena 3. Fost ministru al Finanțelor în guvernele PSD ale lui Liviu Dragnea, rusofilul Teodorovici reproșează Guvernului Orban că „n-a adus suficiente ventilatoare”, iar „din cauza lipsei ventilatoarelor din spitale mor oameni, mor români de-ai mei”.

Reprezentantul PNL în emisiune, deputatul Daniel Fenechiu, i-a atras atenția că până acum n-a murit niciun om din lipsa ventilatoarelor, pentru că toți pacienții de la Terapie Intensivă, infectați cu Covid-19, au avut ventilatoare.

„România n-a ajuns în situația de a avea o criză a ventilatoarelor. Guvernul Orban face eforturi să mai aducă ventilatoare pentru a se pregăti de vârful pandemiei, când vom avea mai mulți bolnavi, dar până acum n-a existat niciun român care să nu fie ventilat, în caz că a ajuns la Terapie Intensivă și a avut nevoie de ventilator”, a explicat deputatul liberal.

Prins cu minciuna, Orlando Teodorovici a continuat să spună că Guvernul PNL nu vrea să aducă suficiente materiale de protecție și dispozitive medicale. El a insistat pe relația China: „Am vorbit cu ambasadoarea Chinei la București, China ne poate livra tot cea avem nevoie, dar nu vrea Orban să stea de vorbă cu chinezii. Nu-i place lui de China…”.

Chiar și moderatoarea emisiunii, Ana-Maria Roman, i-a atras atenția că tocmai a venit un avion uriaș cu materiale din China, aduse de Unifarm, care operează în cadrul Ministerului Sănătății. Orlando a ținut-o însă pe a lui: în plină criză mondială a ventilatoarelor pentru Terapie Intensivă, toată lumea vrea să ne dea nouă, dar nu vrea Orban să le ia, pentru că Orban vrea să vadă români morți.

Seria de aberații a fost încununată cu o propunere: „Uite, să mă ia Orban în echipa lui, să mă desemneze pe mine să mă ocup de asta, și vă garantez că aduc zeci de mii de ventilatoare! În două luni aduc tot ce trebuie în sistemul medical din România – și măști, și combinezoane, și mănuși, și ventilatoare… Vorbesc foarte serios! Aștept telefonul lui Orban! Dacă mă sună, îi rezolv problema în maximum două luni!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Klaus Iohannis dă semnalul tăierilor bugetare: „Va fi nevoie de reevaluarea TUTUROR cheltuielilor care se fac din banul public”

VIDEO. Primar PSD arestat când lua „șpagă de pandemie”: cu mască pe figură și mănuși de protecție! S-a ferit de covid, dar l-a lovit flagrantul

3 COMENTARII

  1. Nu știu că românii sunt angajați la discoteca lui teodorovici nu merită să scriu numele cu literă mare, de ce nu se întrebă unde sunt banii dați de el și guvernul psd-ist, unde au fost marii specialiști a lor de până acum, iar acum se plâng că nu-s băgați în seamă, păcat că posturile de TV toate le mai cheamă la discuții!!!

  2. Du’te draq’ de trădător mizerabil bolșevik, muist jegos ! Ți’a mirosit că mai poți face o șpagă ‘grasă’, precum cea cu înlocuirea caselor de marcat, jivină poponară ce ești ?! Marș la coteț, potaie râioasă !!!

  3. Ne vorbeste Un tzutzar rusnak, care a vulnerabilizat Romania, risipind rezerva financiara a gunvernului pentru situatii de urgenta si secand visteria tarii prin jaf, delapidare si pomeni electorale.

    Alaturi de tziganii Dancila, Dragnea, Balalau, Serban Nicolae, Iordache, Oprisan, Nicolicea, Buzatu,
    Arsene si Firea, acest ticalos trebuie pus la stalpul infamiei in Piata Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here