luni, iunie 17, 2024
Acasă Infracțiuni VIDEO. Acest milițian trebuie arestat imediat și dat afară din Poliție! Starea...

VIDEO. Acest milițian trebuie arestat imediat și dat afară din Poliție! Starea de urgență nu înseamnă dictatura pumnului!

19
24076

Scene îngrozitoare marți seară, puțin după ora 22.00, în cartierul bucureștean Pantelimon. Un tânăr a fost lovit violent de un polițist în seara de marți, pe motiv că a ieșit pe stradă după ora 22.00. O asemenea brută nu are ce căuta nici în Poliție, nici în libertate!

Dublă amendă: 10.000 + 200 de lei 

Cei doi tineri care au încălcat regulile de circulație pe timpul stării de urgență au fost amendați cu câte 10.200 de lei (două amenzi fiecare: 10.000 + 200).

Polițistul-agresor va fi cercetat de structura „Control intern” din cadrul Secției 9 de Poliție din București.

VIDEO: Imaginile care-l trimit direct la pușcărie pe polițist

https://www.facebook.com/liviu.romaniuc/videos/3671668336208567/

Comunicatul Secției 9 de Poliție din Capitală

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul că, în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevăzute de Ordonanțele Militare.

Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevăzute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale.”

ATENȚIUNE!

E de așteptat ca polițistul-mardeiaș să fie protejat de șefii săi de la Secția 9 de Poliție. Va primi, probabil, un avertisment și o reținere de 10% din salariu pe vreo trei luni. În cel mai rău caz, va fi trimis la altă secție, ca măsură de „retrogradare”.

Așa ceva nu este de acceptat! Singura măsură justă în cazul brutei este concedierea din Poliție și întocmirea unui dosar penal care să-l trimită ani buni în pușcărie!

Dacă șefii Secției 9 vor încerca mușamalizarea cazului, așa cum e de așteptat, atunci trebuie să intervină șefii Poliției Române și conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI)!

Vom fi cu ochii pe acest caz până la pedepsirea exemplară a nemernicului care aplică legea pumnului atunci când situația n-o impune!

Starea de urgență înseamnă mai multă disciplină socială, înseamnă și mai multe restricții, dar nu înseamnă dictatură militară!

A încălcat un cetățean ordonanțele militare? Amendează-l, nu-i da pumni în cap! Iar dacă-l amendezi, nu te repezi la 10.000 de lei, îți poți atinge scopul și cu 1.000 sau 2.000! Dar pentru asta trebuie să ai dicernământ, nu să ai exces de mușchi și deficit de creier!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Klaus Iohannis dă semnalul tăierilor bugetare: „Va fi nevoie de reevaluarea TUTUROR cheltuielilor care se fac din banul public”

VIDEO. Primar PSD arestat când lua „șpagă de pandemie”: cu mască pe figură și mănuși de protecție! S-a ferit de covid, dar l-a lovit flagrantul

19 COMENTARII

 1. Miliția, din păcate, n’a murit, trăiește și … se exprimă în stilul caracteristic ‘curcanilor’ făr’ de creier ! Cum de altfel n’a murit nici malefica Sekuritate, care se exprimă prin intermediul așa-zisei Jandarmerii, respectiv al porcilor mercenari gușați îmbrăcați în negru atinși de virusul prostiei și al retardului mintal ! 😱💀😲

 2. Este primul articol pe care il gresiti de cand va citesc, adica de la inceputul vostru.
  E bine ce le fac golanilor.
  Sindicatul Europol scrie ca cei doi golani i-au injurat si scuipat pe oamenii legii, si au incercat sa rupa epoletii unuia din ei.

  Ma bicur sa vad primul video in care politistii nu sunt cei care iau bataie.

  „Sindicatul Europol:

  ”Realitatea din spatele imaginilor „scandaloase” care au devenit virale

  Azi noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum „fac ceva pe ordonanțele militare” și îi trimit pe polițiști…la origini.

  Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții.

  Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție.

  Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și mictionau pe Politie, polițiști și pe lege…”

 3. Polițiștii par să fi avut o discuție înainte de trunchierea videoului fix de la scenele de K1 , intervenția celei de a 2 a mașini face filmarea doar un spectacol de strada cu borfași care nu respectă legea(=pentru toți) și oamenii legii (brațul) .

 4. Nu cred ca politistul a procedat asa neprovocat, daca a fost scuipat, injurat, impins a cedat…e ușor sa scrii un text din fotoliul de acasa dupa un video trunchiat. Stiti ce incarcatura au polițiștii si jandarmii in aceste momente? Stiti ca lucreaza si cate 24 de ore, sunt in stare de alerta, fac garzi si patrule, risca enorm pentru ca pe strada se intalnesc cu tot felul de indivizi, nu stii cine e infectat si cine nu. Dupa serviciu merg acasa, unde au familie…daca in perioada asta te echipa un dobitoc e normal ca iti vine sa-i rupi m–a in doua. Nu dati in ei, cu toate păcatele lor, ei se sacrifica acum, alături i de medici sunt acolo, in prima linie, ei nu au voie sa refuze serviciul, sa fuga in concediu sau sa se dea loviti.

  • Corect. Comentariul dvs. așteaptă să fie moderat
   #Grigore …#Laurențiu opriți-vă fraților! Exagerări și adevăruri trunchiate! … întotdeauna adevărul e undeva la mijloc. #Respect pentru #Poliția_Română și pentru armată. Țara Română este într-o situație grea …și ei se îmbată, chiuie și fac bairam pe stradă! Ei spune! Să nu le rupi capul? În #Belgium n-ai voie să ieși pe stradă după 22! Ai timp destul să faci jogging (să te plimbi?) de la 6 la 22! #Amin!

 5. Ba, deloc. Trebuia chiar impuscat. In Romania nu merge cu vorba buna, cu legi, cu interdictii. Nu. Nu merge decat cu forta. Trebuie date cateva exemple pentru a se potoli tiganii, interlopii, etc sa mai incalce legea. Sa se reintroduca in codul penal pedeapsa capitala si sa vezi atunci cum se potolesc.

 6. Și în CONSTANȚA observăm, din ce în ce mai des, CU FIECARE ZI CARE TRECE…, că polițiștii… devin (MULT PREA !) AGRESIVI !!!
  Ce-i drept: DEOCAMDATĂ (?!…) „doar” (Sic !) verbal…

  Și noi, personal, am avut parte, chiar alaltăieri, de un mic incident cu acești noi… ATOTPUTERNICI STĂPÂNI-ai-străzilor !
  Un polițist care ne-a oprit să ne verifice justificarea-legală a prezenței noastre în public, ne-a luat așaaa…, direct, „din-prima”, la unnn… „per-tu” răstit, țâfnos-amenințător !
  Este adevărat că după ce i-am atras atenția asupra tonului și limbajului nepotrivit (de fapt: NELEGAL !), asupra MOJICIEI sale în fond…, și-a cerut un soi de scuze scrâșnite…, „cu-juma’-de-gură”…, motivându-și atitudinea inițială prin faptul că doar ce-l enervase, cu câteva clipe înainte, un moș cusurgiu pe care-l verificase…
  (Darrr…, Zău că noi credem că mai degrabă… observarea legitimației-de-Presă, care s-a ițit din portmoneu atunci când am extras de-acolo „declarația-pe-propria-răspundere”, l-a făcut să revină la un comportament mai NORMAL, adică mai CIVILIZAT, într-un cuvânt: LEGAL-REGULAMENTAR !!!)

  DA, exact de-asta ne-a fost FRICĂ, încă de la momentul anunțării instituirii „Stării-de-Urgență” (și, implicit, a decretării măsurilor de sporire a PUTERII AUTORITĂȚII unor organe ale Statului, pe care le implică această situație excepțională): ca nu cumva POLIȚIȘTII, JANDARMII (sau chiar și… MILITARII M.Ap.N. !) să înțeleagă, în mod evident ERONAT (!), că primind responsabilități, atribuții și puteri sporite ar (RE)deveni un fel deee… „JUPÂNI” (!) peste societatea-civilă, că ar ReVENI la un (atât de REGRETAT, de ei !) statut „ante-decembrist”, acela deee… TARTORI-OMNIPOTENȚI, că ar fi DIN NOU (ca înainte de 1990 !)… „VREMEA-LOR” (!), că ar putea (IARĂȘI !) săăă… „TAIE-și-SPÂNZURE” după bunul-plac și dupăăă… cât îi duce dovleacu’ lor, acela cu un creieraș miiiic…, micuuuuț de toooot…, dar „dotat”/”echipat” (Sic !) cu unnn… șănțuleț suplimentar: urma de la… „cașchetă” !

  ASTA NU TREBUIE, sub nicio formă, SĂ SE (MAI !) ÎNTÎMPLE (VREODATĂ) !!!!!!!!!!!
  Ați auzit, domnilor Iohannis, Orban, Vela s.a.m.d., DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!

  Șiii…, apropo…, chiar NU ne așteptam „să-sară-cu-gura”, în apărarea acelei BESTII-cu-„CAȘCHETĂ”, tocmai sindicatul… „EUROPOL”, adică taman acela dintre cele trei astfel de asociații ale polițiștilor care, așa cum au dorit s-o arate și prin nume, au fost, până acum, cei mai… „EUROPENI” (!) în abordările lor (în cazul 10 august 2018, de exemplu…) !!!

  Dacă se stropșeau la „nenorociții-de-civili” (Sic !)… sindicatele „Poli…MILIȚIENILOR” și „MILIȚ…iștilor” conduse de DERBEDEUL de Coarnă-șef-de-post sau GOLANUL ăla TÂMPITOID și PENIBIL care tot apare, în uniformă-de-gală (cu un kil de „mațe” și „macaroane” pe „piepții-de-aramă”…), pe la „GuițăTv”, NU ne-am fi mirat, deloc !

  Dar de la „EUROPOL”, care părea să reunească polițiști mai tinerei…, mai „CITIȚI” și mai „SPĂLAȚI”…, chiar aveam (măcar ceva…) PRETENȚII, Zău așa…

  Asta ne arată (Offf…, Doamneee…, PENTRU A CÂTA OARĂĂĂ… !!!!!!!) că suntem, în continuare, (MULT PREA !) NAIVI: POLIȚISTU’ ROMÂN(esc) TOOOOOOOT… MILIȚIAN(-NENOROCIT) RĂMÂNE, daaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  • Iohannis și P.N.L. își… joacă VIITORUL POLITIC, cu acest caz !!!

   Să (le) fie clar: dacă încearcă să-l scoată… „BASMA-CURATĂ” pe acel ANIMAL (!) de MILIȚIAN BĂTĂUȘ (sau dacă o să-l pedepsească „de-formă”, doar „de-ochii-lumii”) și dacă nu ies imediat cu declarații FERME, NEECHIVOCE, care să ne asigure că NU acceptă un asemenea comportament tip… 10-august-2018 (!!!), din partea „ORGANELOR” (Sic !), o MARE PARTE din societatea-civilă… NU-i va mai vota în vecii-vecilor !!!!!

   • Să fie CLAR, NU susținem infractorii: NICI pe cei doi tineri-teribiliști, care încălcau CONTRAVENȚIONAL (doar !) reglementările-în-vigoare în această perioadă (prin incapacitatea de a prezenta documentele stabilite prin Ordonanțele-Militare), însăăă…… NICI pe acel ANIMAL-BĂTĂUȘ, înbrăcat în uniforma Statului Român… DEMOCRATIC dar cu comportament de… MILIȚIAN-COMUNIST, care trebuia să-și facă… (NUMAI !) DATORIA (!), care îl… OBLIGA să-l IMOBILIZEZE (NU să-l LOVEASCĂ BESTIAL, cu pumnul în față !!!!!!!!!!!!!) pe… CONTRAVENIENTUL-…devenit-INFRACTOR (!!!)… ABIA în momentul în care a încălcat (ȘI !) Legea, prin refuzul de a se supune cererilor legale ale polițiștilor !

    Ce nu este limpede ?!… UNA-i să aplici LEGEA și CU TOTUL ALTCEVA este să-ți verși FRUSTRĂRILE-PERSONALE și să dai liber unor PORNIRI ANIMALICE, ieșind COMPLET în afara prevederilor regulamentare LEGALE !!!!! Așadar vorbim despre doi INFRACTORI: POLIȚISTUL-BĂTĂUȘ și CIVILUL-BĂTUT, daaaaaaaaaaaa ?!!!

    • Pe 10 AUGUST 2018, tot asta a fost „apararea” „ORGANELOR”: caaa… ALEA AU FOST ORDINELE, sa BATA si GAZEZE poporul antipesedist !

     Probabil ca asa a si fost, ATUNCI (!), dar… ACUM nici presedintele Iohannis, nici premierul Orban, nici ministrul-de-Interne Vela… NU a dat vreun astfel de ordin: BATETI la cetateni „ca la fasole”, daaaaaaaaaaaaa ?!!!

     Politia NU ARE VOIE SA… BATA (!), pe NIMENI si NICIODATA !
     Politia trebuie sa-si faca… DATORIA (!) si NUMAI (!) DATORIA !!!
     Iar DATORIA inseamna… (DOAR !) ceea ce scrie in LEGE si REGULAMENT(ul său de functionare) !!!!!
     NU am citit in vreuna dintre Ordonantele (civile ori militare) consecutive instituirii „Starii-de-Urgenta” ca Politia are DREPTUL sa… BATA (!) pe cineva !!!!!!!!!!!!!!!
     Concluzia: acea BESTIE-de-MILITIAN a actionat… IN-AFARA/IMPOTRIVA REGULAMENTELOR si LEGILOR (!), asadar este un… INFRACTOR (!), prin urmare… TREBUIE JUDECAT si CONDAMNAT, conform… LEGILOR-in-VIGOARE !!!

     Iar pana acum, dupa… PATRU (4 !) ZILE de la acea INFRACTIUNE-FLAGRANTA (!!!), Politia Română NU a comunicat OPINIEI-PUBLICE (adica: SOCIETATII, „CIVILE” „y compris” !) nici macar… NUMELE ANIMALICULUI INFRACTOR… IN-UNIFORMA-STATULUI !!!!!

     • Politia NU ARE VOIE SA… BATA (!), pe NIMENI si NICIODATA !
      Politia trebuie sa-si faca… DATORIA (!) si NUMAI (!) DATORIA !!!
      Iar DATORIA inseamna… (DOAR !) ceea ce scrie in LEGE si REGULAMENT(ul său de functionare) !!!!!
      NU am citit in vreuna dintre Ordonantele (civile ori militare) consecutive instituirii „Starii-de-Urgenta” ca Politia are DREPTUL sa… BATA (!) pe cineva !!!!!!!!!!!!!!!
      Concluzia: acea BESTIE-de-MILITIAN a actionat… IN-AFARA/IMPOTRIVA REGULAMENTELOR si LEGILOR (!), asadar este un… INFRACTOR (!), prin urmare… TREBUIE JUDECAT si CONDAMNAT, conform… LEGILOR-in-VIGOARE !!!

      Iar pana acum, dupa… PATRU (4 !) ZILE de la acea INFRACTIUNE-FLAGRANTA (!!!), Politia Română NU a comunicat OPINIEI-PUBLICE (adica: SOCIETATII, „CIVILE” „y compris” !) nici macar… NUMELE ANIMALICULUI INFRACTOR… IN-UNIFORMA-STATULUI !!!!!

      Este CLAR ca lumina-zilei, EVIDENȚA nu poate fi contestată argumentat: BESTIA de MILIȚIAN-NENOROCIT s-a înfuriat pentru că tânărul a vrut să-l filmeze !

      Știm, inclusiv din experiența noastră jurnalistică, de… „doar” (Sic !) 30 de ani (!), că (aproape) NIMIC nu-l turbează mai tare peee… „ORGANUL” român(esc) — MILI…țist/poli…ȚIAN, jandarm, S.P.P.-ist ori S.R.I.-ist — decât încercarea de a-l… poza, filma sau, măcar, identifica în vreun fel, cerându-i să-și spună numele de exemplu !!!

      Așadar, NIMIC NOU SUB SOARE(le României), în ultimii 30…, ba nu: 75 de ani !
      POLIȚISTUL toooooot… MILIȚIAN rămâne, adică toooot… PORC (!), daaaaaaaaaaaaa ?!!!!!

      Cât despre șefii Poliției, dar și în ceea ce-i privește pe… ministrul-de-Interne Vela, premierul Orban și chiar președintele Iohannis…, este la fel de clar că încearcă să lase timpul (și avalanșa evenimentelor/știrilor cu impact emoțional major, la nivelul societății, inclusiv al celei „civile”) săăă… estompeze (!) și, apoi să… dizolve, pur-și-simplu, revolta oamenilor-cu-cap (adică tocmai a… „nucleului-dur” al propriului electorat al P.N.L. și al președintelui !) în fața ANIMALICULUI comportament al acelei BRUTE PRIMITIVE !!!

      Este evident că NU VOR săăă… „SE-PUNĂ-RĂU” (Sic !) cu polițiștii, pentru că au (MARE !) nevoie de ei, în perioada asta mai ales !

      Din păcate (PENTRU EI „y compris” !) aleg o tactică și o strategie PROFUND GREȘITE: NU merge așa, NU putem tolera sau/și ierta un asemenea comportament, NU putem accepta crearea unui astfel de PRECEDENT de ABUZ-de-AUTORITATE rămas NEPEDEPSIT-EXEMPLAR !!!

      Pentru că există pericolul ca acest comportament NELEGAL (!) al „organelor” să devină… OBICEI (!!!), „LEGE-de-MIȘCARE”, șiii… DUPĂ ce va trece pandemia și, implicit, va fi ridicată „Starea-de-Urgență” !!!!!

      Concluzia: impresia asta de încercare deee… MUȘAMALIZARE (!), deee… „TEMPORIZARE”, deee… „BATISTĂ-pe-ȚAMBAL” (Sic !), din partea autorităților RESPONSABILE (conducerea Poliției-Române, a Ministerului-de-Interne, a Guvernului și chiar a Statului, prin președinte) va fi FATALĂ, din punct de vedere politic, pentru P.N.L. și pentru Iohannis !
      Mai pe șleau, NICI DRACU’ din „societatea-CIVILĂ” nu-i va mai vota pe așa-zișii „liberali”, dacă nu iau măsuri FERME, NEECHIVOCE (!) deee… STOPARE a acestor EXTREM de PERICULOASE tentative de a instaura… DICTATURA „CAȘCHETEI” (Sic !) și PUMNULUI, în această țară care, măcar după șocul NENOROCIRII din 10-augusrt-2018, părea că NU mai vrea DERAPAJE de la DEMOCRAȚIA-REALĂ, CONSOLIDATĂ (DA: chiar și-n vreme de… „stare-de-Urgență” !), daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

      Citind unele „comentarii” (SI de pe-aici…), ne (re)amintim cum a fost cocotat la Putere… NAZISMUL, in Germania, in 1933: prin alegeri… (cat se poate de) LIBERE (!), DEMOCRATICE (!), pentru ca poporul insusi chiar isi dorea… ORDINE-si-DISCIPLINA (!), instaurata cu… „MANA-FORTE” !
      Din nenorocire, o mare parte dintre cei care i-au vrut si i-au votat, „cu-doua-maini”, pe Hitler si-ai lui, au ajuns ulterior sa fie, direct sau indirect,… VICTIME (!) ale propriei lor trecute… insetari de AUTORITARISM si „MILITARIE” in societate !!!
      Greu este pana se creaza… PRECEDENTUL !!!!!
      Dupa aceea, din pacate, chiar daca nu va mai fi pandemie si, implicit, „Stare-de-URGENTA”, „ORGANELE”… NU vor mai putea fi dezvatate de obiceiurile capatate in momentele cand au avut „puteri SPECIALE”, ATOTPUTERNICIE asupra amaratilor deee… „CIVILI” !

      ” Apărătorii polițistului bătăuș de la Secția 9 din Capitală se văd puși într-o situație ridicolă. Argumentele folosite – mai ales de Sindicatul Europol – pentru a justifica brutalitatea „milițianului” împotriva unui tânăr se dovedesc a fi minciuni ordinare, neprobate cu nimic.

      Scena de violență extremă a avut loc marți, 7 aprilie, puțin după ora 22.00, în cartierul bucureștean Pantelimon.

      Tânărul snopit în bătaie a prezentat varianta sa, joi, la Realitatea Plus, prin telefon, alegând să nu-și facă public numele. El spune că nu l-a înjurat sau scuipat pe polițist (așa cum pretinde DOAR Sindicatul Europol), ci doar a încercat să-l filmeze pentru că i se părea abuziv să fie amendat cu 10.000 de lei, în condițiile în care – zice el – avea declarație pe proprie răspundere, dar nu trecuse data.

      Mărturia tânărului bătut de „milițian”
      „În primul rând, nu l-am scuipat pe polițist. Eram pe stradă, mă duceam spre magazin, domnul polițist a oprit mașina, mi-a spus «Bună seara», eu am răspuns «Bună seara». Mi-a cerut actele și m-a întrebat unde mă duc. «Știți că este trecut de ora 10.00?», m-a întrebat polițistul. «Da, știu. Mă duc până la magazin și apoi mă întorc acasă».”
      „I-am prezentat declarația și buletinul. Ei, pe declarație nu aveam trecută data. Am uitat. Îmi spune că o să primesc amendă. Între timp vine încă un băiat, pe care nu-l cunosc. Acestui băiat i-a spus celălalt polițist să prezinte actele. El le-a prezentat, dar nu avea declarația. Și i-a spus că o să primească și el amendă.”
      „I-am spus domnului care m-a lovit că «OK, o să primesc amendă, dar nu este normal», iar el mi-a zis că o să-mi vină acasă. I-am spus că vreau să-i știu și eu numele, și am scos telefonul ca să-l filmez, cu telefonul meu.”
      „Am apucat să filmez un pic, domnul atunci s-a enervat, a ieșit din mașină, mi-a luat telefonul, a început să-mi dea pumni și mi-a șters și filmarea din telefon. M-a băgat în mașină, băiatul celălalt a fugit, fără a avea vreo treabă cu mine.”
      „Apoi am ajuns la Secția 9 de Poliție. Aici, iar a încercat să dea în mine încă o dată. S-a băgat colegul lui, care i-a zis că e lume pe la geam. Am intrat în Secție, m-a dus sus, i-am spus să-mi dea drumul la cătușe și să-mi aducă telefonul, că este telefonul meu. Nu eram băut și nu am fost testat.”
      „Mă voi duce să fac plângere împotriva polițistului.” (…) „

 7. Foarte bine au facut politistii. Trebuie rupti in bataie toti cei care incalca legea. Lacustele negre venite din afara si interlopii cred ca in Romania pot face ce vor. Legea nu este si pentru ei? Amenzile si asa nu le vor plati. Daca cu vorba buna nu merge cu bataia merge precis. Ciorilor doar de bataie si foc le este frica. In Germania, Spania sau Italia nu vezi o cioara pe strada daca nu are voie. Infractorii veniti acasa abea asteapta sa jefuiasca populatia.

 8. Domnule Cartianu , bine ar fi ca dupa ce publicati cate o zicere „jurnalistica” sa mai si cititi comentariile pe aici, ca asa mai reusiti sa va reechilibrati perceptiile si sa nu mai dati cu …mucii in fasole.
  V-ati intrebat daca indivdul agresat de politist a meritat sa fie admonestat asa ? Poate a merita, sau poate nu a meritat. Ce stim noi ? Noi am vazut niste imagini video fara sunet, caci daca am fi auzit si ce a zis individul agresat ne faceam o idee impartiala. Asa ar fi corect.
  La cate scursuri sociale sunt in societatea noasta post decembrista nu m-as mira sa fi meritat „agresiuena” politistului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.