Oana Mizil a găsit vinovatul pentru bătaia încasată: DNA, care-l stresează pe Vanghelie! „Când l-au luat, am stat trei săptămâni cu branulă în mână!”

0
454
Oana Mizil - Marian Vanghelie

Oana Niculescu-Mizil (45 de ani) a vorbit! Și a spus niște bazaconii strașnice. A negat bătaia încasată de la concubinul ei, Marian vanghelie (53 de ani), căruia îi spune „soțul meu”, așa cum și el îi spune „soția mea”, deși cei doi nu sunt „luați” cu acte.

„Nu am fost lovită cu putere. Soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut”, spune nepoata fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil.

Cu o zi înainte, Vanghelie zisese oleacă altfel: „Nu am lovit-o. Ne-am certat, pur și simplu. Am țipat puțin mai tare”. Fără „apucat de brațul stâng” și „îmbrâncit”.

El a pus totul pe seama „tensiunii acumulate”. Ea a dat-o direct pe DNA! „Pe fondul de stres al soțului și al meu, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor”.

Dar drama familiei unui mare hoț este și mai mare. O spune tot concubina, beneficiară indirectă a foloaselor necuvenite: „Acum 5 ani, soțul meu era în arest la domiciliu. Într-o dimineață, DNA-ul a venit să-l ridice fără mandat, fără nimic. Seara, am fost dusă de urgență tot la Spitalul Elias. Trei săptămâni am stat cu branulă în braț”. Deci, tot DNA!

Și totuși, familia Vanghelie-Mizil a chemat Salvarea după ora 1.00 noaptea. Și totuși, Poliția a consemnat: „pacienta a afirmat la internare că a fost agresată fizic de concubinul său”. Mai mult: polițiștii „s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie”. Tot ei „au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate”.

Dar Oana Mizil nu-i uită nici pe judecătorii fără suflet! „În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă”.

Oana Mizil la Antena 3

* „Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De două zile stau și mă uit și mă minunez.”

* „S-a întâmplat pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai. Pur și simplu, am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate.”

* „În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor… și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat.”

* „În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă.”

* „Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut. Tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16, și așa am chemat Salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…”

* „Deci, nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare.”

* „Acum 5 ani de zile, soțul meu era în arest la domiciliu și într-o dimineață DNA-ul a venit să-l ridice fără mandat, fără nimic. Seara, am fost dusă de urgență tot la Spitalul Elias. Trei săptămâni am stat cu branulă în braț și peste tot și mi se punea cortizol, pentru că altfel nu puteam să fac față acelei boli. Deci, tot pe bază de stres. La fel și acum.”

Să ne amintim, totuși, comunicatul Poliției!

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02.08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităților specifice desfășurate s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică, și, rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Vanghelie zice că el a chemat Salvarea, nu Oana Mizil! „Nu am lovit-o, doar am țipat puțin mai tare, iar ei i s-a făcut rău”

* VIDEO. Aghiotantul adus de Dragnea să-i îmbrâncească pe ziariști s-a ales cu capul spart. Un cameraman l-a lovit fără intenție

* Fostul șofer al lui Liviu Dragnea conduce Federația Română de Atletism!

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Și Șoșocul delirează: „Jandarmeria voia să-i pună somnifere în apă, să cadă de acolo”! Dar „Stegarul dac”, vigilent, „a băut apa condensată de la aparatele de aer condiționat”! Până când i-a dat Zară o sticlă…

* Și-a bătut joc de vaccinare și a murit de Covid la 34 de ani! „Am 99 de probleme, dar un vaccin nu este printre ele”. Ghinion: a mai apărut o problemă. Ultima

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

* VICTORIE! A fost scoasă plăcuța agentului sovietic Cico Dumitrescu, vecinul de posteritate al Mariei Tănase

* Eliminare dureroasă la Olimpiadă: Monica Niculescu și Raluca Olaru au condus cu 5-1, au ratat 7 mingi de set, dar au pierdut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here