VIDEO. Vanghelie zice că el a chemat Salvarea, nu Oana Mizil! „Nu am lovit-o, doar am țipat puțin mai tare, iar ei i s-a făcut rău”

0
6263
Oana Mizil - Marian Vanghelie

Marian Vanghelie (53 de ani) susține că nu a fost vorba despre o agresiune fizică, ci despre „o ceartă”, în urma căreia concubinei sale Oanei Niculescu-Mizil (45 de ani), i s-a făcut rău. Fostul primar îi spune fostei deputate „soție”, deși cei doi nu sunt căsătoriți. Au, în schimb, o fetiță de 6 ani.

Marian Vanghelie la România TV

* „Nu m-a acuzat Oana Mizil. Nu am lovit-o și nu s-au întâmplat asemenea lucruri. Deci, ne-am certat, pur și simplu. A fost o ceartă firească, se întâmplă în toate familiile. Am țipat puțin mai tare.

* ” Soția mea are probleme cu tensiunea – tensiunea aia mică, care e mai periculoasă decât aia mare. În contextul acesta, i s-a făcut puțin rău și am chemat Salvarea, eu am chemat-o. Când a venit Salvarea, eu tocmai îi luam tensiunea.”

* „I-am dat o pastilă, a venit Salvarea, am decis să o ducem la spital. Ne-a întrebat ce s-a întâmplat, că trebuie să spui când vine Salvarea. Și am zis că ne-am certat și că din cauza tensiunii i s-a făcut rău.”

* „Nu s-a bătut nimeni. Incidentul a fost din cauza tensiunii.”

* „Atunci când ajungi la spital pe baza unor certuri, procedura e să se cheme Poliția. Și a venit Poliția, a pus câteva întrebări. Au întrebat dacă vrea să facă plângere penală. A spus că nu vrea nicio plângere penală.”

* „Nu știu de unde știți că mă acuză de comportament violent. Eu vă spun că nu s-a întâmplat nimic. Mâine ne vedem la mare, cu copilul.”

VIDEO: Versiunea lui Vanghelie

Comunicatul Poliției

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02.08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităților specifice desfășurate s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică, și, rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fostul șofer al lui Liviu Dragnea conduce Federația Română de Atletism! N-are nicio treabă cu alergarea, e prieten doar cu cățărarea

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Și Șoșocul delirează: „Jandarmeria voia să-i pună somnifere în apă, să cadă de acolo”! Dar „Stegarul dac”, vigilent, „a băut apa condensată de la aparatele de aer condiționat”! Până când i-a dat Zară o sticlă…

* După 11 zile de libertate, Liviu Dragnea e convocat la DNA. Gornistul personal: „Hărțuirea continuă! Sistemul #Rezist nu se lasă!”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

* 8 localnici din Corabia au ajuns în Dunăre, din cauza barcagiului beat și lacom. Un tânăr de 21 de ani a dispărut în apele fluviului

* VICTORIE! A fost scoasă plăcuța agentului sovietic Cico Dumitrescu, vecinul de posteritate al Mariei Tănase

* Nunta secretă a Simonei Halep. Petrecerea a avut loc în vila de un milion de euro a tenismenei, la Izvorani, pe malul lacului Snagov

* La fotbal, suntem rușinea Olimpiadei: Coreea de Sud – România 4-0! Mai bine stăteam acasă! Marii vinovați: „patriotul” Gigi Becali și alții ca el

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.