Orădeanul Gabriel a fost fost înjunghiat mortal, în taximetrul său din Londra, de un recidivist în vârstă de 15 ani

5
1577
Gabriel Bringye

Un român din Oradea, Gabriel Bringye (37 de ani), care făcea taximetrie la Londra, a fost găsit înjunghiat în propria mașină, de către un client de-al ău. Poliția londoneză l-a reținut vineri după-amiază pe un tânăr de 15 ani, care a mai fost arestat în trecut, pentru tâlhărie.

Gabriel locuia în Londra de 12 ani, iar taximetrie făcea de 5 ani. El a fost înjunghiat mortal în zona Tottenham. Este cel de-al 12-lea caz de înjunghiere din Londra, de la începutul acestui an.

Poliția londoneză suspectează că ucigașul taximetristului român, găsit fără suflare în mașină, e un client de-al său. Acesta ar fi un tânăr de doar 15 ani, care a fost reținut vineri după-amiază. Adolescentul a mai fost arestat în trecut, fiind acuzat de tâlhărie. 

Gabriel Bringye trăia la Londra împreună cu logodnica și cu sora sa, care are un copil. La 37 de ani, orădeanul încerca să-și întemeieze o familie în țara adoptivă.

Miercuri seara, Gabriel a luat o comandă pe o aplicație mobilă până în zona de nord a metropolei britanice. Puțin mai târziu, un șofer de autobuz a alertat poliția, după ce l-a văzut în mașină, plin de sânge. În ciuda eforturilor paramedicilor, românul nu a putut fi salvat, iar decesul a fost declarat la câteva zeci de minute după ce s-a făcut macabra descoperire.

Gabriel va fi înmormântat în țară, la Oradea. Prietenii și cunoscuții au strâns bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

„Era cel mai cald om pe care l-am cunoscut; calm, era genul de om care nu putea să spună niciodată «nu»”, povestește Magdalena Bringye, sora lui Gabriel.

„Poliția ne-a spus că a fost înjunghiat în piciorul drept, dar trebuie să investigheze corpul din cap până în picioare, pentru că sunt mai multe împunsături. Mâinile aveau peste tot urme de cuțit, după cum încerca să se apere, și trebuie să-i facă autopsie”, a mai spus sora lui Gabriel.

În urma apelului lansat online de familie, prietenii, colegii și chiar necunoscuți, impresionați de povestea tânărului de 37 de ani, au donat bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Conform presei britanice, acesta este cel de-al 12-lea caz de înjunghiere din Londra, numai anul acesta. Cinci dintre atacuri s-au produs doar în ultimele două săptămâni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Șoșoacă se teme că fiul ei de 19 ani va fi arestat pentru droguri sau „gagici”. „Vă distrug! Credeți că-mi distrugeți copilul și cu asta o să mă distrugeți pe mine?!”

5 COMENTARII

 1. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ, (și) pe acest biet om!

  Și maiii… LATRĂ (!!!) unele SCÂRBE-PRIMITIVE (!), „OAMENI-de-GROTĂ” (!), pe-aici, prin țară, cum că românii care muncesc-și-locuiesc în străinătate… NU ar mai trebui să aibă… drept-de-vot (!), pentru că s-au… „deznaționalizat” (Sic!) și, implicit, și-ar fi pierdut astfel… „drepturile-de-(CETĂȚEAN-)român”!

  Ca om care am trăit și am muncit (DIN-GREU!) „afară” (la Frankfurt și, apoi, în Paris, aproape cinci ani neîntrerupți), pot depune mărturie că cei care „câștigă-o-bucată-de-pâine”, fie ea și… (de-)cozonac, în țări-străine. MERITĂ… TOT RESPECTUL CELOR RĂMAȘI ÎN ROMÂNIA, daaaaaaaaaaaaaa?!!!!!!!!

  • În cartierele din Nordul Londrei (în special în partea de Nord-Vest), unde locuiesc și cei mai mulți români — cel puțin ca origine/buletin-de-identitate…– (împreună cu polonezi, sârbi, ruși, ucraineni, albanezi-kosovari, bulgari, dar mai ales… africani, arabi, musulmani-din-Caucaz, asiatici, sud-americani, într-un cuvânt… ALOGENI NON-BRITANICI, IMIGRANȚI la prima, a doua sau a treia generație!), Poliția este… (aproape-)NEPUTINCIOASĂ!

   În zone precum Camden, Hackney, Islington, Westminster, Southwark, Tower-Hamlets, Haringey, Enfield, Lambeth, Croydon, Brent ș.a., bandele-de-tineri sunt cele care… fac legea pe străzi!

 2. Interesante cate eufemisme intr-o stire atat de scurta….”Adolescent”, „tanar”, „recidivist”.

  Nu carecumva sa avem impresia gresita ca ucigasul este un individ de culoare care si-a injunghiat victima de multe ori „in a frenzy” vorba tabloidelor – ceea ce indica rasa ucigasului.

  Bietul om a fost ucis asa cum a fost ucis si bouncerul roman in fata unui club din Londra – cutitarit de mai multi negri.
  Nu carecumva sa ne facem impresia gresita ca negrii din Tottenham ar fi vinovati de ceva… eventual de devastarile din 2011, de ardea orasul mai ceva decat daca ar fi fost lovit de rachetele lui Hitler.

  O rusine ca romani si unguri trebuie sa moara departe de tara pentru o bucatica de paine, ucisi de tot felul de salbatici.

  O rusine ca tratam atat de rece moartea unui om de al nostru, dar ne isterizam ca arbitrul Coltescu a spus ala negru! Unde e derbedeul ala de Neymar sa combata rasismul? Sau daca moare un alb nu se pune dar spune cineva ala negru e caz grav de rasism?

  • Unde/Când aveți DREPTATE, păiii… AVEȚI!

   AȘA ESTE: „CORECTITUDINEA-POLITICĂ” se manifestă… DOAR într-un UNIC (!) sens, căci este automat-corelată cu acea… CONTRADICȚIE-în-TERMENI (!) numită… DISCRIMINARE-POZITIVĂ (Sic!), un… (PERFECT) NON-SENS, (ȘI!) din punct de vedere lingvistic!

   În mod concret:
   ONLY (!)… „Black Lives Matter” („B.L.M.”)!
   White-Lives… NOT-ANYMORE!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here