Vuvuzeaua penalilor, manipulare anti-Iohannis înaintea turului 2: „Nimeni din jurul meu nu-l mai votează pe individ. NIMENI! Toţi l-au votat în 2014”

9
11163

Luni, 18 noiembrie, cu șase zile înaintea turului 2 al alegerilor prezidențiale, jurnalista-vuvuzea Sorina Matei (B1 TV) a publicat o „informație” cu evidentă tentă diversionistă. Românii, la vot, au aruncat-o în ridicol.

„Omul este ce cel mai NE-democratic şi cu o mentalitate vetustă şi cu reflexe şi instincte organice from the Old Germany pe care l-am văzut până acum într-o asemenea poziţie în România”, a scris Sorina Ruxandra Matei pe Facebook, într-o limbă română chinuită, referindu-se la candidatul Klaus Iohannis.

Vuvuzeaua penalilor a adus și „argumente”: „Inflamează fanatic prin hate, nedemocratic, susţine dispariţii şi eliminări de partide şi oameni, nedemocratic, are fixul cu înţelegeri secrete, restricţionează libertatea presei”.

Și a venit informația otrăvită! „Nimeni, dar nimeni din jurul meu nu-l mai votează pe individ. NIMENI! Toţi l-au votat în 2014. Majoritatea nu se duc, unii se duc şi îşi anulează votul. Aşa ceva nu mai este posibil pe continentul european în 2019, în România la 30 de ani de la Revoluţie”.

Sorina Matei încerca să acrediteze ideea că românii s-au întors masiv împotriva lui Klaus Iohannis, că e un val care-l va mătura pe acesta. Rețeta clasică a propagandiștilor.

Sorina Matei îl copiază pe Mihai Gâdea, care pe toată perioada campaniei electorale a făcut „sondaje telefonice” cu români din Germania, Austria, Italia, Spania, Marea Britanie etc., iar rezultatul era devastator: toată diaspora o vota pe Viorica Dăncilă!

Adevărul s-a văzut la numărarea voturilor: 94% Iohannis, 6% Dăncilă!

În cazul Sorinei Matei, care făcuse propriul „sondaj” în universul ei, pe teritoriul României, rezultatul votului a fost: Iohannis 66%, Dăncilă 34%. Dar Sorinei Matei i-a ieșit Iohannis 0%, Dăncilă 100%!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

9 COMENTARII

  1. Spurcăciuni ce activează în presă de care numai când auzi te apucă vomitatu, dar să mai ai ghinionul să’i mai și asculți sau, mai grav, să’i urmărești la TV ! Sunt atât de grețoși, soioși, retardați în ceea ce fac, în modul lor primitiv de gândire încât emană o duhoare pestilențială imposibil de suportat ! Din păcate ca aceste două subspecii malefice hidoase provenite din tenebrele iadului mai avem destule exemplare care se desfășoară atât în presă, cât și în politică, așa-ziși ANALiști, în instituțiile statului … Pentru însănătoșirea societății românești ar trebui făcută o deratizare precum în cazul combaterii pestei porcine africane și scăpat definitiv de astfel de hidoșenii scabroase !!! 👹👿👺😱

      • ,,Tăcerea complice a patronului…” Păi, se știe de mult ce culoare au ochii… pisicii care a înființat postul acesta, și pe care l-a păstrat în familie; pentru că, nu-i așa? ce naște din pisică, șoareci mănâncă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.