Mesaj către militarii britanici: „Pregătiți-vă să luptați din nou în Europa și să învingeți Rusia” în Al Treilea Război Mondial!

0
1066
Reclădirea armatei britanice nu e un lucru ușor. Deși foarte bine antrenată, aceasta este cea mai mică din ultimii 300 de ani: doar 73.000 de oameni

“Pregătiți-vă să luptați din nou în Europa!”, i-a avertizat pe militarii din țara sa generalul Sir Patrick Sanders, noul comandant suprem al Armatei britanice, în discursul ținut la ceremonia de numire în funcție. Cutremurătorul mesaj a fost rostit în contextul invaziei rusești din Ucraina, generalul Sanders anunțându-și subordonații că obiectivul imediat este „forjarea unei armate capabile să învingă Rusia în luptă” când va începe Al Treilea Război Mondial, notează The Mirror.

Sir Patrick Sanders a spus că „invazia Rusiei în Ucraina subliniază scopul nostru principal, de a proteja Marea Britanie prin faptul că suntem pregătiți să luptăm și să câștigăm războaie pe uscat„. Ofițerul a remarcat că este primul șef la Statului Major General al Armatei britanice, din 1941 încoace, care preia comanda „în umbra unui război terestru în Europa care implică o putere continentală”.

Noul comandant a adăugat: „Există acum un imperativ arzător de a forja o armată capabilă să lupte alături de aliații noștri și să învingă Rusia în luptă. Noi suntem generația care trebuie să pregătim Armata pentru a lupta din nou în Europa„.

Războiul din Ucraina a prins Marea Britanie cu cea mai mică armată din ultimii 300 de ani!

Sir Patrick Sanders, noul comandant al Armatei britanice

Afirmațiile nu sunt deloc gratuite. Deși foarte bine pregătită și echipată cu armament ultra-avansat, armata britanică este, în acest moment, cea mai mică din ultimii 300 de ani! După reduceri succesive de personal hotărâte de Guvernul de la Londra de-a lungul deceniilor de pace, forțele armate britanice mai numără doar 73.000 de militari azi, scrie The Mirror. Războiul din Ucraina a dovedit însă că zicala „cantitatea este o calitate în sine” rămâne în continuare pe deplin valabilă în conflictele armate.

Declarațiile generalului Sir Patrick Sanders au creat imediat vâlvă nu doar în Marea Britanie, ci și în întreaga lume. Însă imediat au venit confirmările de la alți specialiști: noul șef al Armatei britanice nu exagerează deloc, riscul unui război de apărare a granițelor Europei în fața invaziei rusești este major.

Fostul director al forțelor speciale britanice, generalul Sir Adrian Bradshaw, a reacționat: Marea Britanie trebuie „să se pregătească de război” ca mijloc de descurajare împotriva Rusiei. Vorbind luni la emisiunea „Today“, de la BBC Radio 4, Sir Adrian Bradshaw a spus: „Da, are perfectă dreptate (Sir Patrick Sanders – n. red.). Ideea este că, dacă ne pregătim pentru război în mod corespunzător, dacă construim o descurajare cu adevărat solidă, vom împiedica apariția războiului“.

Situația nu e deloc încurajatoare, a adăugat fostul comandant al forțelor speciale britanice: președintele Rusiei, Vladimir Putin, a arătat că „este pregătit să își asume riscul de a intra într-un război deschis în Europa. El face acest lucru în Ucraina cu consecințe teribile, teribile. Ceea ce trebuie să ne asigurăm neapărat este ca el să nu vadă o cale, o oportunitate de a lansa ceva împotriva NATO. Nu trebuie să îi oferim această deschidere, iar ceea ce spune generalul Sanders este ceva ce au spus comandanții militari de o mie de ani – dacă vrei pace, pregătește-te pentru război“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. George Simion a încercat o nouă provocare de tip rusesc la adresa Maiei Sandu. A zburat la Chișinău deși are interdicție de intrare în Republica Moldova până în 2023. A fost trimis la București cu primul avion

* VIDEO. George Simion: „Politicienii sunt ăia care au distrus România”. Fata din Congo: „Adică tu ai distrus România, nu?”

* Un „locotenent” al lui Miron Cozma, anchetat pentru mineriada din 13-15 iunie 1990, e finanțat de Guvernul PSD-PNL, la Chicago! Anul trecut i-au fost alături ambasadorul Muraru și consulul Trifan

* Victor Rebengiuc, la 89 de ani: „Gata, s-a terminat! Nu mai am nicio speranță. Ce-am votat eu nu mai există. S-a dus, s-a împrăștiat, s-a înălțat la ceruri”

* Lista celor 10 parlamentari (din 79) care pleacă de la USR la REPER-ul lui Cioloș: 8 deputați și 2 senatori. Au „dezertat” și 5 din cei 8 europarlamentari

* Ticăloșia șoferiței bete care a omorât 4 oameni: susține că nu ea se afla la volan, deși SMURD-ul a găsit-o pe locul șoferului!

* Sfârșitul imposturii: Cornel Dinu rămâne fără certificatul de revoluționar, obținut pentru „meritul” de a fi avut grijă de Nina Iliescu și de a fi lucrat în echipa de dezinformare a lui Dan Marțian, în TVR

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* Țări mici, dar curajoase: Lituania rupe legătura terestră a Rusiei cu enclava Kaliningrad, Moldova interzice propaganda TV rusească

* Ministrul Apărării din Ucraina: „Vom porni să ne eliberăm teritoriile ocupate. Toate! Inclusiv Crimeea”

* Medvedev recidivează: „Cine spune că în doi ani Ucraina va mai exista pe hartă?”. Tocmai spusese că nu va avea odihnă până nu va extermina poporul vecin

* Un ofițer rus a scris că Ucraina nu mai există ca stat. Acum nu mai există el ca om. A fost lichidat, la 23 de ani

* Kasparov dă alarma: Navalnîi a dispărut din închisoarea KGB unde era ținut de Putin! „E posibil să fi fost dus într-un lagăr chiar mai îngrozitor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here