luni, martie 4, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaUn ofițer rus a scris că Ucraina nu mai există ca stat....

Un ofițer rus a scris că Ucraina nu mai există ca stat. Acum nu mai există el ca om. A fost lichidat, la 23 de ani

-

Ies la iveală noi informații despre ofițerii putiniști lichidați de trupele lui Zelenski, pe măsură ce cadavrele lor sunt identificate cu ajutorul medicilor legiști. Unul dintre ei este locotenentul major Damir Șaimardanov. Acesta și-a pierdut viața la doar 23 de ani, la scurtă vreme după ce scrisese pe rețelele de socializare că Ucraina nu mai există ca stat.

Postarea locotenentului major Damir Șaimardanov datează din 7 aprilie. Pe 30 aprilie, acesta a fost spulberat lângă orașul Izium din regiunea Harkov, în luptele aprige care s-au dat pentru satul Dolgenka.

Vestea morții lui Șaimardanov a apărut în presă abia în aceste zile, cu o întârziere de peste două săptămâni. Colonelul Anatoli Ștefan, reprezentant al Forțelor Armate ale Ucrainei, a făcut anunțul pe contul său de Twitter: „Comandantul unei companii de tancuri, Damir, s-a rătăcit lângă Izium. De fapt, s-a denazificat oficial, așa cum a visat”.

Înainte de a fi anihilat, Șaimardanov s-a lăudat că a capturat mai multe „tancuri inamice”

Damir Șaimardanov (23 de ani) a slujit în armata Kremlinului începând cu 2016. În 2020 a absolvit Școala superioară de comandă a tancurilor din Kazan. În ianuarie 2022 i-a fost oferit postul de comandant al companiei de tancuri din Regimentul 488 puști motorizate al Diviziei 144.

- Advertisement -

Înainte de a fi căsăpit, Șaimardanov se lăudase, într-un interviu acordat corespondentului militar al ziarului moscovit „Komsomolskaia Pravda”, că a capturat mai multe „tancuri inamice” dintr-o unitate ucraineană, împreună cu echipajele lor.

Dictatorul Vladimir Putin i-a acordat post-mortem titlul de „Erou al Rusiei”, Premiul „Steaua de Aur” și „Ordinul Curajului”.

Încă un măcelărit: maiorul Kușenko. Participase și la „operațiunea specială” a Kremlinului din Siria

Maiorul Evgheni Kușenko

Alt ocupant ucis de ucraineni, maiorul Evgheni Kușenko (31 de ani), a fost înmormântat pe 16 iunie în localitatea sa de baștină, satul Kocenevo din regiunea Novosibirsk.

- Advertisement -

În 2015, Kușenko a participat la „operațiunea specială” a Kremlinului din Siria. Dispariția lui este confirmată chiar de administrația districtului Kocenevski din regiunea Novosibirsk, care susține că „denazificatorul” a pierit „în timpul desfășurării misiunilor de luptă” organizate de Ministerul rus al Apărării.

Din iunie 2020, maiorul Kușenko a ocupat funcția de șef de stat major, adjunct al comandantului unui batalion de puști motorizate dintr-un centru de pregătire a noilor recruți din districtul militar de vest al armatei ruse.

Printr-un decret emis la 6 august 2021, Vladimir Putin i-a acordat cinci medalii.

Colonelul Krasnikov, procuror pensionar, a vrut să-și rotunjească veniturile. A crăpat în Ucraina

Col. Serghei Krasnikov

Sceleratul Vladimir Putin a ajuns să arunce în „operațiunea sa specială” de „denazificare” și „pacificare” a Ucrainei chiar și procurori pensionari!

În cariera sa de procuror, Serghei Krasnikov anchetase „cazuri deosebit de importante”, dezvăluie site-ul Obozrevatel.com. Fusese angajat la Oficiul Central al Comitetului de Investigații din Federația Rusă.

Apoi s-a pensionat și a primit cadou, din partea regimului terorist de la Kremlin, un grad de colonel în justiție.

În loc să-și vadă de „bătrânețe”, Krasnikov s-a dus pe front, pentru a-și rotunji veniturile.

Transformat peste noapte într-un mercenar prost pregătit (făcuse în cariera sa doar muncă de birou), colonelul lui Putin n-a rezistat decât câteva zile pe câmpul de război.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Apărării din Ucraina: „Vom porni să ne eliberăm teritoriile ocupate. Toate! Inclusiv Crimeea”

* Presa ucraineană se încurajează: Putin ar fi intrat în comă, după o operație nereușită, și s-ar afla la terapie intensivă! Sosia sa îi va ține locul în aparițiile publice

* Medvedev recidivează: „Cine spune că în doi ani Ucraina va mai exista pe hartă?”. Tocmai spusese că nu va avea odihnă până nu va extermina poporul vecin

* „Știi ce am mâncat azi? Un câine!” / „Oh, mi se face rău!”

* Kasparov dă alarma: Navalnîi a dispărut din închisoarea KGB unde era ținut de Putin! „E posibil să fi fost dus într-un lagăr chiar mai îngrozitor”

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* Un „locotenent” al lui Miron Cozma, anchetat pentru mineriada din 13-15 iunie 1990, e finanțat de Guvernul PSD-PNL, la Chicago! Anul trecut i-au fost alături ambasadorul Muraru și consulul Trifan

* Echipa lui Iohannis a contribuit direct la odiosul proiect de reînviere a Securității! SIE: „Variantele de lucru ale legilor securității sunt rezultatul consultărilor cu Administrația Prezidențială și SGG“

* Lista celor 10 parlamentari (din 79) care pleacă de la USR la REPER-ul lui Cioloș: 8 deputați și 2 senatori. Au „dezertat” și 5 din cei 8 europarlamentari

* Sfârșitul imposturii: Cornel Dinu rămâne fără certificatul de revoluționar, obținut pentru „meritul” de a fi avut grijă de Nina Iliescu și de a fi lucrat în echipa de dezinformare a lui Dan Marțian, în TVR

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

* Un Munte Negru pentru fotbalul românesc: 0-5 cu echipa unei țări cu o populație cât un sfert din București! 1-6 în 10 zile – atât poate o federație-de-șobolani

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -