Medvedev recidivează: „Cine spune că în doi ani Ucraina va mai exista pe hartă?”. Marioneta lui Putin spusese săptămâna trecută că nu va avea odihnă până nu va extermina poporul vecin

1
2299
Putin (dreapta) și Medvedev, doi nebuni criminali în fruntea unui stat mafiot, care împrăștie teroare și moarte

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, acum vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a lansat miercuri o nouă amenințare grotescă la adresa Ucrainei, despre care spune pentru a doua oară în doar câteva zile că Moscova vizează ștergerea ei de pe hartă. Nu mai departe de săptămâna trecută, Medvedev afirma că nu va avea liniște până nu va extermina poporul ucrainean.

În timp ce președintele francez Emmanuel Macron făcea miercuri, la București, o nouă pledoarie pentru a se ajunge la o înțelegere cu Rusia, eventual prin cedarea de teritorii ucrainene, Dmitri Medvedev întreba: “Cine spune că în doi ani Ucraina va mai exista pe hartă?”.

Înaltul demnitar de la Kremlin venea cu acest răspuns la informația că autoritățile ucrainene au cerut SUA să le furnizeze gaze naturale lichefiate cu plata amânată doi ani, în cadrul programului Lend-Lease.

Săptămâna trecută, același Dmitri Medvedev scria pe contul său de Telegram: „Oamenii mă întreabă adesea de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc (pe ucraineni – n. red.). Sunt niște ticăloși și gunoaie. Ei vor moartea pentru noi, pentru Rusia. Și atâta timp cât sunt în viață, voi face orice pentru a-i face să dispară”.

Comportamentul fostului premier și președinte rus este îngrijorător din mai multe motive. Pe de o parte, este confirmarea la cel mai înalt nivel a planurilor criminale care se clocesc la Moscova. Pe de altă parte, lumea vede șocată că un politician despre care se credea că e mai moderat și era privit chiar ca o alternativă rezonabilă la Putin este de fapt scelerat ca și stăpânul său și că, practic, al Kremlin nu există nicio persoană decentă cu care se poate dialoga.

Mihailo Podoliak, consilier al șefului Biroului președintelui Ucrainei, a răspuns rapid la amenințarea lui Medvedev: „Dacă imperialismul Rusiei ar avea o față, aceasta ar fi Medvedev. Un om mic, cu nesiguranțe uriașe, care împroașcă otravă spre Ucraina sau amenință lumea ca singura modalitate de a se afirma. Ucraina a fost, este și va fi. Întrebarea este unde va fi Dmitri Medvedev peste doi ani“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Lista celor 10 parlamentari (din 79) care pleacă de la USR la REPER-ul lui Cioloș: 8 deputați și 2 senatori. Au „dezertat” și 5 din cei 8 europarlamentari

* În fruntea CCR a fost instalat încă un PSD-ist al lui Ion Iliescu, dar Klaus Iohannis e „convins” că își va duce treaba „cu succes la bun sfârşit”

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

* VIDEO. Podul prăbușit în Neamț, pe moșia baronului Arsene, a fost „reabilitat” acum 6 luni, cu bani PNDL, de firma unui fost consilier PSD

* Dezvăluirile lui Câcău (șef de filială județeană AUR, demisionar): „George Simion a organizat petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie” / „Dictator”, „fariseism grotesc”, „limbaj vulgar”, „comportament violent”

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* „Știi ce am mâncat azi? Un câine!” / „Oh, mi se face rău!”

* În sudul Ucrainei, principala grijă a invadatorilor ruși e să cucerească noi teritorii, pentru a le jefui! Au ajuns să se lupte între ei pentru bunurile furate din casele localnicilor

* „Îi urăsc! Cât timp voi fi în viață, voi face orice ca ucrainenii să dispară!” – Afirmații demente ale fostului președinte rus Dmitri Medvedev, care anunță „inevitabila” folosire a armelor nucleare și „decapitarea în Piața Roșie” a ucrainenilor

* Generalul Wesley Clark: „Alianța NATO însăși va fi în pericol dacă Ucraina nu va primi sprijin deplin pentru a-l respinge pe Putin”

* Moment istoric: Germania va redeveni puterea militară numărul 1 a Europei. Parlamentul a aprobat un buget anual de 100 de miliarde de euro, al treilea cel mai mare din lume, după SUA și China

* VIDEO. „Am primit atât de multe rachete Harpoon, încât putem scufunda întreaga flotă rusă din Marea Neagră!”

* Un Munte Negru pentru fotbalul românesc: 0-5 cu echipa unei țări cu o populație cât un sfert din București! 1-6 în 10 zile – atât poate o federație-de-șobolani

* Șoc în fotbalul european: Ungaria bate Anglia cu 4-0 în deplasare, după ce-o învinsese (1-0) și la Budapesta! Se naște o nouă mare echipă maghiară, ca în 1938 și 1954?

1 COMENTARIU

  1. Dar cine spune ca peste doi ani Rusia va mai exista? Sau cine spune ca peste 2 ani Medvedev va mai exista? Cine ne sune ce va fi peste doi ani. Inca un „efort” al rusilor de a convinge lumea ca nu trebuie sa mai existe ca natie pe fata pamantului. Asta este. Si cand te gandesti ca pana anul asta erau respectati si temuti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here