Nicușor Dan, nevaccinat, și-a scos certificat verde pe baza testului negativ ca să poată intra la Ministerul Transporturilor. Zilele trecute n-a putut intra în Palatul Victoria

4
1316
Nicușor Dan, edilul Bucureștiului, și-a scos certificat verde pentru 72 de ore ca să poată intra în Ministerul Transporturilor

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a fost nevoit să-și scoată certificat verde valabil 72 de ore, pe baza unui test RT-PCR, pentru a putea intra vineri în clădirea Ministerului Transporturilor, unde avea programată o întâlnire, informează Libertatea. Nevaccinat, edilul a avut probleme și zilele trecute, când n-a putut intra în Palatul Victoria, sediul Guvernului.

Șeful administrației bucureștene a rezolvat data trecută problema întâlnindu-se cu premierul Florin Cîțu la sediul PNL. De data aceasta n-a avut încotro și a trebuit să se testeze și să scoată certificatul verde pentru că trebuia să semneze acordul dintre Primărie și minister pentru construirea unor noi drumuri de acces în București. E vorba de 100 de kilometri de drunuri noi, de tip radial, care vor uni orașul, localitățile din jur, șoseaua de centură și viitoarea Autostradă de Centură (A0).

Nicușor Dan spune că a fost bolnav de Covid în luna mai, când a luat virusul de la fetița lui. Întrebat dacă este antivaccinist, primarul a negat vehement: „Nicidecum, nicidecum! După cum ştiţi, sunt un om de ştiinţă, sunt un om care vine din mediul academic, care citeşte, se informează şi ascultă de vocea ştiinţei. Mi-am vaccinat fetiţa. Nu m-am vaccinat pentru că am trecut prin coronavirus, mi-a adus fetiţa de la grădiniţă. Sunt cam cinci-şase luni de atunci. Mă voi vaccina şi, în momentul în care mă voi vaccina, o să aflaţi. Inițial am anunțat că are fetița mea, iar la o săptămână am făcut și eu. Din acest motiv am stat 3 săptămâni în izolare“.

Nu este clar de ce, dacă a făcut boala, Nicușor Dan nu are certificatul verde care li se acordă și celor care s-au imunizat astfel pe cale naturală. Cert este că joi ar fi trebuit să meargă la Guvern, pentru discuții cu premierul Cîțu, dar până la urmă a mers la sediul PNL București, unde s-a dus și Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Nicușor Dan a recunoscut că nu are certificat verde, dar a negat că n-ar fi fost lăsat să intre în Palatul Victoria. Însă accesul în clădirile publice este interzis pentru cei care nu au acest certificat care se poate obține pentru 72 de ore prin test CT-PCR, pentru 6 luni pentru cei trecuți prin boală sau prin vaccinare.

Rămâne un mister cum intră Nicușor Dan chiar în clădirea Primăriei Generale în fiecare zi, atât timp cât n-are certificat verde.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Noul plan al PNL: să guverneze alături de PSD până în 2028! Până de curând, liberalii promiteau că vor ține PSD departe de guvernare tot până în 2028

* CULISE. La întâlnirea cu PSD, liderii PNL și-au pus cenușă în cap: „Am greșit!”. PSD le-a respins programul de guvernare. Liberalii: „Faceți-l voi!”

* VIDEO. Întrebat după negocierile cu Ciolacu dacă PSD mai e „dușmanul poporului“, Cîțu a dat vina pe USR și a fugit!

* S-au scos săbiile în ședința conducerii PNL. Șef de filială către Cîțu: „Dragă Florin, tu ești cauza problemelor!”

4 COMENTARII

  • MAREA EROARE a lui Nicusor Dan este ca nu are grija sa-si explice toate actiunile, exprimarile, atitudinile si lasa loc interpretarilor rauvoitoare.
   El se stie corect si crede ca tuturor le este clar acest lucru, ceeace este o eroae, doar stie pe ce lume traieste! In Romania, cei mai multi suflam si in iaurt si exista destul de multi care se traiesc din barfe.
   Acum a explicat aproape convingator de ce nu s-a vaccinat si ca (aici fac o presupunere) vrea sa obtina certificatul dupa vaccinare.
   Multe dintre problemele lui nu ar fi existat daca el ar fi inteles cum stau lucrurile si avea grija sa informeze publicul despre tot si despre toate.

 1. Mai bine isi facea si un vaccin cand s-a dus la testare. Ca si asa a asteptat cateva ore rezultatul testului. Asa pierde timpul si in final, tot la vaccin o sa ajunga. Sau la spital cu Covid. Stiu ca a avut Covid, dar asta nu inseamna ca n-o sa mai faca Covid, daca nu se vaccineaza. Plus ca el, ca primar general chiar trebuie sa umble prin institutii publice. Este total neproductiv sa nu-ti faci vaccinul.
  In fine, fiecare cu alegerile lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here