vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLumeaAmericaSute de adepți QAnon s-au strâns în Dallas, așteptând ca J. F....

Sute de adepți QAnon s-au strâns în Dallas, așteptând ca J. F. Kennedy, mort în 1963, să apară și să-l instaleze pe Trump președinte!

-

Sute de adepți ai mișcării conspiraționiste QAnon din SUA s-au adunat miercuri, în Dallas (statul Texas), pentru a încerca să-l instaleze președinte pe Donald Trump. Protestatarii anti-Biden sunt convinși că fostul președinte John F. Kennedy, asasinat în 1963, și fiul acestuia, JFK Jr., mort din 1999, își vor face apariția și vor anunța că Donald Trump va fi reînvestit ca președinte. Dezamăgirea a fost mare când „profeția” nu s-a împlinit.

Conform celei mai noi conspirații a QAnon (susținători fanatici ai lui Donald Trump), fostul președinte american John Fitzgerald Kennedy, asasinat în 1963 la Dallas (la 46 de ani), și fiul său, JFK Jr., decedat în 1999 (la 38 de ani), de fapt nu ar fi morți, ci ar fi în viață și ar avea 104 ani, respectiv 60 de ani.

Cei doi Kennedy ar fi urmat să apară, miercuri, la ora 11.55, în parcul Dealey Plaza din centrul Dallas-ului, acolo unde JFK a fost asasinat în 1963.

Conspiraționiștii erau convinși că fostul președinte și fiul său urmau să anunțe reînvestirea în funcție a lui Donald Trump și că JFK Jr. urma să devină vicepreședintele lui Trump. Schizofrenia e totală: familia Kennedy a reprezentat Partidul Demcrat, iar Donald Trump e republican, dar bezmeticii QAnon i-au asociat deja la Casa Albă!

- Advertisement -

Bazaconii conspiraționiste

Susținătorii QAnon spun că actualul Guvern al SUA este ilegal din 1871, „de când a fost transformat în corporație”, și că „ultimul președinte al republicii a fost Ulysses S. Grant”.

Noua conspirație vine în continuarea unor teorii mai vechi, care au apărut constant în lunile care au urmat înfrângerii lui Trump în alegerile din noiembrie 2020. Dacă, inițial, conspiraționiștii susțineau doar că „alegerile din 2020 au fost fraudate”, pe parcurs, ei au devenit tot mai rupți de realitate, susținând bazaconii de genul:

  • Donald Trump a marcat buletinele de vot pentru a-i demasca pe democrați;
  • Trump va fi reinstalat la Casa Albă de Armată, care nu-l recunoaște pe Joe Biden;
  • Trump se ascunde, dar „va reveni la putere în martie 2021” (când data magică a trecut, iar „profeția” nu s-a împlinit, conspiraționiștii au ales o nouă dată – „august 2021”, neconfirmată nici aceea!).
- Advertisement -

Radu Moraru – promotorul QAnon în România

În România, cel mai fervent promotor al mișcării QAnon este jurnalistul Radu Moraru, proprietarul Nașul TV. Acesta susține și în prezent că Donald Trump este președintele SUA, iar Joe Biden „nici nu știe că nu e președinte”. De altfel, Radu Moraru se consideră pe el însuși a fi „adevăratul președinte al României”.

Tot ce mai lipsește din acest tablou suprarealist este o întâlnire la nivel înalt între „președinții” Donald Trump și Radu Moraru!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Nervozitate la PNL. Rareș Bogdan: „Sper că Florin Cîțu nu negociază cu PSD fără noi”, pe ascuns!

* VIDEO. Cîțu: „Sunt șanse mari să refacem coaliția cu USR”… dar negociază și cu PSD

* La întâlnirea cu USR, Cîțu a sugerat ca el să fie premierul noii coaliții! A fost refuzat politicos, iar la ieșire a spus că nu s-a discutat numele prim-ministrului

* VIDEO. Orban spulberă alibiul pro-PSD al „taberei Cîțu”: cei 15 parlamentari liberali demisionari vor vota un guvern PNL-USR, nu unul PNL-PSD! „Este o falsă scuză a manipulatorilor din «echipa câștigătoare»”

* S-au scos săbiile în ședința conducerii PNL. Șef de filială către Cîțu: „Dragă Florin, tu ești cauza problemelor!”

* Președintele PNL București: „Dacă ne aliem cu PSD, ne vom trezi cu mișcări de stradă împotriva noastră!” / „Eu nu deschid ușa unui ministru PSD!”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -