Nicolicea „îl vizita pe ascuns pe Bivolaru” la pușcăria din Severin. Își băga nasul ilegal în dosarul nașului Mitrea. „Amintește de politicienii care în anii ’70 sprijineau Mafia italiană”

0
2217
Sorin Dumitrașcu

Deputatul Eugen Nicolicea (PSD), propunerea lui Liviu Dragnea (via Vasilica Dăncilă) la funcția de ministru al Justiției, a servit dintotdeauna interesele Mafiei, niciodată pe cele ale românilor.

Noi mărturii confirmă trecutul tenebros al celui care se află la 7-lea mandat consecutiv de deputat (începând din 1992).

„Prin comportament, amintește de politicienii care în anii ’70 sprijineau Mafia italiană”, spune Sorin Dumitrașcu, fost director al Administrației Naționale a Penitenciarelor în perioada 2006-2007.

Dumitrașcu a făcut dezvăluiri spectaculoase despre Nicolicea, la solicitarea G4Media.ro. Două personaje cu care deputatul PSD interfera în mediul infracțional: Gabriel Bivolaru (pe care în 2006 „îl vizita pe ascuns” la penitenciarul Drobeta Turnu Severin) și Miron Mitrea, nașul său, din dosarul căruia „citea fără drept” materiale de urmărire penală.

Dezvăluirile lui Sorin Dumitrașcu

  • „Sper că desemnarea lui Eugen Nicolicea ca înlocuitor potențial al lui Tudorel Toader este doar o manevră politică și că vom afla în zilele următoare numele adevăratei propuneri pentru funcția de ministru al Justiției.”
  • „Fără să ignorăm faptul că este unul dintre artizanii subminării justiției, amintim de prieteniile acestuia cu infractori de calibru, începând cu Gabriel Bivolaru, pe care-l vizita pe ascuns la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin în 2006. La acea vreme, directorul penitenciarului a fost demis pentru aceste ilegalități.”
  • „Ulterior, cel care astăzi este propunerea de ministru al Justiției a finalizat și facultatea de Drept și a început să fie interesat de influențarea justiției.”
  • „Un alt amănunt interesant: doi ani mai târziu, în 2008, profitând de aceeași calitate de parlamentar, Eugen Nicolicea citea fără drept materialele din dosarul lui Miron Mitrea, care-i era naș și pentru care se cerea urmărirea penală în Parlament, după care s-a prezentat la o televiziune pentru a-l apăra.”
  • „Istoria recentă e cunoscută și sunt ușor de dovedit acțiunile pro-infractori și anti-justiție ale acestuia.”
  • „Sunt toate semnele că Eugen Nicolicea a reprezentat interesele unor infractori în politică. Nu știu dacă și cu cât a fost plătit pentru asta, dar – prin comportament – amintește de politicienii care în anii ’70 sprijineau Mafia italiană.”
  • „P.S. Nu știu dacă e adevărat discursul cu «Da, nene, susținem corupția, că ea ne-a făcut oameni!», dar dacă e așa, e un argument în plus împotriva menționării personajului în contextul desemnării unui nou ministru al Justiției.”

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here