CCR îl salvează pe Dragnea prin tactica amânării. Și-a dat termen pe 20 mai, exact ziua judecății la Înalta Curte!

3
3855
Valer Dorneanu, Liviu Dragnea
Valer Dorneanu nu a mai reușit să-l servească pe stăpânul Dragnea, aflat după gratii

Membrii Curţii Constituţionale (CCR) au amânat pentrua treia oară judecarea sesizării lui Florin Iordache (PSD) privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie.

Noul termen acordat de CCR este 20 mai, adică exact ziua în care ÎCCJ va judeca dosarul „Angajări fictive în Teleorman”. Coincidența este stranie, mai ales că Înalta Curtea a amânat sentința în așteptarea unei decizii a Curții Constituționale.

Suspect este și intervalul mare de timp pe care și l-a acordat CCR: 33 de zile. Până acum, termenele au fost scurte, de 8 zile și chiar de o zi, și brusc apare marea amânare: 10 aprilie – 11 aprilie – 19 aprilie – 20 mai.

E de anticipat că, prin lipsa unei decizii a CCR înainte de 20 mai, Înalta Curte nu va da sentința nici în acea zi, ci va acorda un nou termen, pe la jumătatea lunii iunie. Apoi, un nou tertip va trimite dosarul în toamnă, pentru că urmează vacanța judecătorească de vară.

Practic, Înalta Curte este ținută în șah de Curtea Constituțională, al cărei președinte, Valer Dorneanu, este un vechi activist PSD.

Se poate interpreta și că lipsa unei decizii a CCR constituie un pretext pentru Înalta Curte de a amâna finalizarea procesului și pronunțarea unei sentințe. Aici există un șir de complicități și de lașități, care au un mare beneficiar: Liviu Dragnea.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Asta este doar prostia grava a ÎCCJ.
    Aveau ocazia – absolut legal – sa-l trimita dupa gratii pe nemernic si ei ce fac ?
    Coloana vertebrala dreapta este rara avis in zilele noastre.

  2. Europa va ucide muncitorii români prin aceea că nu le mai plătesc pensii fiind ordonată munca fără contracte. Curvele cu spumele la gură sunt liberalii PNL. Dragnea nu a fraudat bugetul românesc ca Mărțafoiul Traian Băsescu sau ca marele Mărțafoi iudeo mason Klaus Iohannis. Liberalii vor pensii speciale la armată şi magistrați ceea ce PSD vroia să scoată cu Ponta şi Dăncilă. Ce nevoie avem de liberali sau de USR. Nicio mare nevoie. Vrem România ca pe Europa. Cu stare la pungă şi mult bun simț. Dar nu e simplu cu limba avută a liberalilor. Om sau neom vedem mereu puterea Cotroceni ca pe un cancer malign. Mai avem vorbe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here