Mircea Badea, gafă colosală: Augustin Lazăr trebuia să-l prindă pe Rîmaru! La 14 ani!!!

4
2092

La Antena 3, Mircea Badea își face norma în operațiunea dragă patronului său – „Linșați-l pe Augustin Lazăr!”. Furia clovnului favorit al lui voiculescu e atât de mare, încât produce o gafă memorabilă.

Badea i-a indicat lui Lazăr ce soluții rezonabile avea în anii ’80, când era tânăr procuror. „Putea să se facă avocat, nu procuror. Și dacă tot a vrut să fie procuror, putea să prindă violatori, criminali, nu să se ocupe de deținuți politic la Aiud. Trebuia să-l prindă pe Rîmaru, dacă tot voia să se afirme”.

Stop! Ion Rîmaru, celebru criminal în serie, s-a născut în 1946 și a fost prins și executat în 1971, la 25 de ani. La data execuției lui Rîmaru, Augustin Lazăr avea 14 ani și era elev în clasa a VIII-a.

Deci, după mintea lui Mircea Badea, elevul Lazăr trebuia să-l prindă pe temutul Rîmaru!

Scabros ca de obicei, Badea le-a transmis un mesaj și protestatarilor #Rezist (pro-justiție, anti-corupție): Să mă pupați în…! Să vă spun în ce? Nu, că mă amendează CNA-ul. Dar știți voi în ce. Să mă pupați în…!”

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Da. Mircea Badea de la firma Grivco & Fii spală podelele Şefului Dan Voiculescu. Spală şi spală. Dă cu mopul. Lăturile 19 Teresa May 2007 322 şi 29 Julie Notre Dame de Paris 2012 256 trebuie scurse de sânge şi uscate ca mumiile. Unul care face rele scrie romane politice şi lătrăul centrează de la Antena 3 Bucureşti. Omul vede numai crimele mele filozofice. Aurul se împarte la nimeni. Nimeni nu cugetă mai bine ca mine. Nimeni mai mult. AVede forme de bine şi forme latrine publice. Sorbim nectarul din formele de bine. De la 2 impostori din karate şi fotbal nu voim nimic. Doar să se ducă dracului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here