Radioul putinist al lui Cozmin Gușă, cocoșat de amenzi: după 50.000 de lei, încă 110.000! Minciuni infernale lansate la microfonul Gold FM

8
3681
Delirul conspiraționist și propaganda pro-rusă fățișă i-au adus lui Cozmin Gușă noi amenzi de 22.000 de euro

Postul de radio Gold FM, controlat de Cozmin Gușă, a încasat joi, 7 aprilie, amenzi de 110.000 de lei, sumă-record, pentru o serie de emisiuni în care moderatorii și invitații lor au lansat minciuni delirante și manipulări grosolane despre Ucraina în contextul atacului lansat de Rusia pe 24 februarie, relatează Pagina de Media.

Este a doua amendă consistentă luată de Gold FM în mai puțin de o lună, strict pentru propagandă rusă – mincinoasă, scelerată, criminală. Așadar:

  • 10 martie: 50.000 de lei – intoxicatori putiniști: Cozmin Gușă, Ion Cristoiu, Iosefina Pascal, Adrian Severin;
  • 7 aprilie: 110.000 de lei – intoxicatori putiniști: Cozmin Gușă, Sorin Roșca Stănescu, Peter Imre (ginerele lui Teodor Meleșcanu).

În total: 160.000 de lei (peste 32.000 de euro) în mai puțin de o lună!

Amenzile votate ieri s-au dat pentru edițiile din 2, 10 și 11 martie ale emisiunii „Ce-i în Gușă și-n căpușă”, în care Cozmin Gușă i-a avut invitați pe Peter Imre și Sorin Roșca Stănescu, precum și pentru emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” (realizată de diversionista rusofilă Iosefina Pascal) din 5 martie.

Pentru emisiunea din 2 martie a lui Gușă s-a dat o amendă de 10.000 de lei. Pentru celelalte 3 emisiuni (două ale lui Gușă, una a Iosefinei Pascal) – amendă de 100.000 de lei. Așadar, în total, 110.000 de lei (22.000 de euro).

Delir total pe linia propagandei rusești: ucrainenii sunt șuți și prostituate, fac virusul SARS-CoV-2 și bacteria ciumei bubonice în laboratoare descoperite de ruși, au ferme de copii cu mame surogat, introduc arme în România să facă rețele mafiote

Afirmațiile moderatorilor și ale invitaților lor nu doar că se suprapun total pe direcția propagandei rusești, dar frizează în multe locuri de-a dreptul nebunia. Iosefina Pascal (mare susținătoare a teoriilor conspiraționiste în pandemie și a minciunilor rusești în război) le spune ucrainenilor, în emisiunile sale, „naziști” care “radicalizează, antrenează paramilitar copii de 10, 12, 8 ani”.

Gușă a reluat ideea „detașamentelor de copii pe modelul ISIS” și invoca „dovezile pe care rușii au spus astăzi că le vor da în scurt timp” despre „laboratoare biologice” cu „ciumă bubonică, nişte lucruri, nişte boli din alea de se încreţeşte pielea pe tine“. Între timp, a trecut o lună și „dovezile” n-au apărut.

Același Gușă a dus delirul conspiraționist la un nivel năucitor afirmând: „Au ajuns pe la graniţa României nişte autocare cu copii părăsiţi şi fără identitate, cu mamă-surogat, nişte ferme de copii“.

Tot fostul secretar general al PSD a afirmat că „laboratoarele care nu mai sunt cu Sars-CoV, minori, chestii d-astea, sunt direct cu ciumă bubonică şi alte grozăvenii“.

Peter Imre, de mână cu Gușă, Roșca Stănescu și Iosefina Pascal

Peter Imre, ginerele lui Teodor Meleșcanu și fost director la Philip Morris România și la Adevărul Holding, s-a dovedit de o grosolănie care l-a încântat pe moderatorul Gușă. Zice „Ginerică: „Ucranienii erau consideraţi ca un neam de şuţi, de hoţi şi de fete cu moravuri… cu moravuri uşoare, după (pe – n. red.) Coasta de Azur. Brusc şi dintr-odată tre’ să-i luăm acasă!“.

Sorin Roșca Stănescu, fost director și patron la ziarul „Ziua”, turnător la Securitate, senator PNL și apoi încarcerat pentru fapte de corupție, a dezvoltat împreună cu Gușă o teorie conform căreia rakeții ucraineni aduc în România, „în limuzine cu căptușeală dublă”, arme pentru a înființa aici celule mafiote.

Niciuna din toate aceste afirmații n-a fost probată de cel care a făcut-o.

În fața membrilor CNA a venit Cosmin Andrei Gușă, patronul postului de radio Gold FM și fiul lui Cozmin Gușă. Beizadeaua intoxicatorului putinist a susțint că n-a fost vorba de propagandă pentru Rusia și Putin și că emisiunile erau unele „de opinie”. Cu un tupeu scârbos, Gușă-junior a apărat dezinformările și manipulările din emisiunile Gold FM invocând lupta împotriva fake-news-ului!

Gold FM a mai fost amendat de CNA pe 10 martie, cu suma de 50.000 de lei (10.000 de euro), tot pentru minciuni și dezinformări în serie, asemănătoare cu cele de mai sus, din emisiuni desfășurate în momentul invaziei rusești: 24 și 25 februarie, plus 1 martie. Protagoniștii propagandei rusești din acele emisiuni: Ion Cristoiu, Cozmin Gușă, Iosefina Pascal, Adrian Severin.

Afirmații făcute la Gold FM în emisiunile din 2, 5, 10 și 11 martie

Iosefina Pascal:Faptul că aceşti nazişti radicalizează, antrenează paramilitar copii.  Deci zic copii, când zic copii, nu zic băieţi de 16 ani, la vârsta legală şi vârsta la care încep să răspundă pentru faptele lor. Nu, nu. Vorbesc de copii, 10, 12, 8 ani.

Am arătat ieri în emisiune şi a publicat şi Cozmin Guşă imagini pe care le-am trimis la  mai multe  persoane din presă, cu copiii înarmaţi, cu copiii îmbrăcaţi în uniforme militare, cu copiii făcând tot felul de gesturi naziste, cu copiii purtând însemnele naziste ale batalionului Azov. Însemnele batalionului Azov îşi au originea în însemnele naziste, ale SS, ale von Waffen, nu ştiu ce.

Cozmin Guşă: „(…) După aia vine altă dezvăluire şi vedem detaşamente de copii, pe care nimeni nu le neagă. Detaşamente de copii pe modelul ISIS, lângă noi, aci, în Europa, da, o ţară candidată la UE, NATO, ce mai vor ăştia să zică, şi se gradează, se gradează, ajunge chestia asta cu laboratoarele biologice cu dovezile pe care ruşii au spus astăzi că le vor da în scurt timp. 

Ciumă bubonică, nişte lucruri, nişte boli din alea de se încreţeşte pielea pe tine numai ascultând despre cât de periculoase sunt aceste boli, şi acum ne aşteptăm, că s-a creat aşteptarea, din informaţiile mele care sunt bune, nu pot să-mi devoalez sursa, se pare că au ajuns pe la graniţa României nişte autocare cu copii părăsiţi şi fără identitate, cu mamă surogat, nişte ferme de copii. 

Deci dacă noi vom afla cumva, oricum s-a scris despre asta în plan mondial, că mai sunt şi ferme de copii pentru fel şi fel de lucruri nelalocul lor, exportul, se consumau acolo, în Ucraina, ne dăm seama că lângă noi a fost un uriaş câmp experimental pentru treburi interzise. Şi fără fermele astea de copii despre care a început să se  discute, dar până la momentul ăsta, la noi este un câmp experimental, într-o ţară evreiască-neonazişti, neonaziştii care antrenează copii pe modelul ISIS. 

Laboratoarele care nu mai sunt cu SARS-CoV, minori, chestii d-astea, sunt direct cu ciumă bubonică şi alte grozăvenii. S-a creat, asta vreau să te întreb, s-a creat totuşi un câmp experimental, laboratorul numit Ucraina?  Pentru fel de fel de lucruri, având în vedere faptul că ăştia erau ai nimănui. Nu erau nici în UE, nici în NATO, nici cu ruşii, nici aşa…”.

Peter Imre (invitat la emisiunea lui Cozmin Guşă): „Mai mult, ucranienii erau consideraţi ca un, un neam de şuţi, de hoţi şi de, de fete cu morale, cu moral uşoare, după Coasta de Azur. Brusc şi dintr-odată tre’ să-i luăm acasă. Eu i-am zis lu’ nevastă-mea (râsete în studio – n. red.). Te rog din suflet, hai să ne aranjăm casa să luăm şi noi două, trei, era să mă dea afară din casă. Cum, zic şi tu nu, ţie nu ţi-e milă de ucraineni, săracii, nu vezi ce se întâmplă acolo (râsete în studio – n. red.) cu tancurile? «Ţi-e ruşine, nemernicule?», aşa mi-a zis. Da’ eu am tăcut“.

Dialog halucinant Cozmin Guşă – Sorin Roşca Stănescu

Cozmin Guşă: Am dat o informaţie pe care am avut-o din Iaşi, de la jurnalişti, că aceste limuzine despre care vorbeai (face referire declaraţiile lui S.Roşca Stănescu dintr-o altă emisiune – n. red.)…

Sorin Roşca Stănescu: Cu fund dublu.

Cozmin Guşă: … Exact, ele sunt…?

Sorin Roşca Stănescu: Da.

Cozmin Guşă: Da, au fund dublu şi au arme. Şi se duuuuc prin România şi fac fel de fel de celule, poate pleacă şi mai departe, dar pe noi ne interesează astea care rămân în România şi atunci rakeţii despre care tu vorbeşti devin găşti înarmate într-o Românie care nu e în stare să reziste. Păi România, cu Jandarmeria pe care o are şi cu Poliţia, nu rezista la ăştia care…

Sorin Roşca Stănescu: Şi care, atenţie, s-ar putea să ne execute în momentul în care vor veni cu seria următoare de dezvăluiri despre fermele de copii din Ucraina. Şi când vom face aceste dezvăluiri, că fermele de copii sunt chiar în grija rakeţilor, ca să n-o mai lungim, şi cu, din păcate, şi cu un acord tacit al autorităţilor, o complicitate a autorităţilor. Pentru că, noi când vom face aceste dezvăluiri punctual, ăştia, cu armele aduse în fundul dublu al maşinilor, vin să ne execute. Ăştia sunt mafioţi, ăştia nu mai sunt nici Servicii secrete, nu mai sunt nici stat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fugara Udrea a fost prinsă în Bulgaria! Va fi adusă „pe sus” și închisă la Rahova. A fost arestată până acum în 3 țări: România, Costa Rica și Bulgaria

* Iar a fugit Elena Udrea! De data asta ar fi ieșit prin Bulgaria, cu direcția Italia, unde o așteaptă Alina Bica (la fel ca-n Costa Rica)

* Elena Udrea, de la Costa Rica la Costa Rahova: 6 ani de închisoare, definitiv, în dosarul „Gala Bute”. Pierde și 5,7 milioane de euro

* Baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene, trosnit de vechea DNA a Codruței Kovesi: 8 ani și 4 luni de închisoare, pentru o șpagă de 100.000 de euro!

* Pedofilul Drăghici a ales să se sinucidă izbindu-se cu mașina de gardul Ambasadei Rusiei. Condamnat la 15 ani de pușcărie pentru corupere de minori cu doar o zi înainte, șoferul s-a autoincendiat

* Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

* Într-un târziu, intră și România în rândul lumii: expulzează 10 spioni ruși de la Ambasada lui Kuzmin

* VIDEO. Parlamentari AUR, batjocoritori la prezentarea ororilor comise de ruși în Ucraina: „Băi, nu ne mai emoționați, dați discursu’!”. George Simion: „Nu ne uităm la filme acuma!”

* „Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

* VIDEO + DOCUMENT. Discursul integral al lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României. „Drag popor român…”

* Fost consilier al lui Putin: „Ofensiva invadatorilor nu poate fi oprită decât printr-o ruină militară a Rusiei. Ucraina trebuie să meargă pe calea polonezilor, care în 1920 au învins armata sovietică lângă Lvov”

* „Putiniștii” care au violat, torturat și ucis civili ucraineni în orașul Bucea sunt mongoloizi din Republica Bureatia, înființată de bolșevici în 1923

* Ungurii au ales prietenia cu Putin și gazul ieftin de la ruși: Viktor Orban – 53%, Opoziția – 35%. Fidesz are două treimi din Parlament

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Cele mai bizare afirmații ale lui Donald Trump despre Rusia. Cum încearcă să modifice adevărul în contextul crizei din Ucraina

* Cele 8 grupe la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar 2022. Derby Germania – Spania încă din start

8 COMENTARII

  1. Lasa ca-i dau rusii ruble. N-as fi crezut niciodata ca un cretin ca Gusa ar fi omul rusilor. Dar uite ca viata imi ofera numai surprize. Neplacute, evident, dar asta este. Oricum sper sa bage si radioul asta in faliment ca la asta se priscepe cel mai bine: la falimentat media si statul roman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here