Ambasada Rusiei, comunicat delirant după ce pedofilul Drăghici s-a sinucis la poarta sa: „O explozie de isterie anti-rusă“

2
1667
Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la București, spune că pedofilul Drăghici s-a sinucis la poarta instituției din cauza "isteriei anti-ruse"

Ambasada Rusiei a dat miercuri publicității un comunicat bizar, legând moartea pedofilului Bogdan Drăghici, care s-a sinucis în zori la porțile instituției, de „explozia de isterie anti-rusă”! Oamenii lui Putin reiau în comunicat linia oficială a Kremlinului, acuzând „presa mainstream” că ar manipula opinia publică în cazul Bucea, localitatea unde militarii ruși au ucis sute de civili ucraineni.

Bogdan Drăghici, fost subsecretar de stat, se alesese marți, cu doar o zi în urmă, cu o condamnare în primă instanță la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru corupere de minori. Sentința fusese dată de Judecătoria Sectorului 5 și putea fi atacată la Tribunalul București.
Însă pedofilul, despre al cărui caz îngrozitor Ziaristii.com a scris acum aproape 3 ani (Drăghici își violase timp de 4-5 ani fiica vitregă pe când aceasta avea 10-14 ani), a ales să se sinucidă.

Ca să dea un sens gestului său, a făcut-o la porțile Ambasadei Rusiei. Drăghici avea o poziție vehementă împotriva invaziei declanșate de Rusia în Ucraina în 24 februarie.
Numai că personalul diplomatic al Ambasadei Rusiei a întors întregul caz cu susul în jos, prezentându-l ca pe un caz tragic de manipulare a presei! S-a reluat în comunicat narativul principal al Kremlinului, care afirmă că, de fapt, în localitatea Bucea nu rușii ar fi omorât civilii, ci „naționaliștii ucraineni”! Se ignoră din nou, cu bună-știință, toate dovezile care confirmă că masacrul a fost comis de trupele ruse.

Comunicatul Ambasadei Rusiei după ce pedofilul Bogdan Drăghici s-a sinucis miercuri incendiindu-se la porțile instituției

Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașina după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România.
Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea. În acest mic oraș ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus. De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina.

Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în ​​Siria în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina („Suta Cerească” ). În același timp, suntem convinși că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană și occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradițional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, agresiune și crime brutale ale locuitorilor din Mariupol și alte orașe din Ucraina.

La rândul nostru, îi subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt: ​​1) protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni; 2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre; 3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”. Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele.

Precizăm că, în urma incidentului, niciunul dintre angajații Ambasadei și forțelor de ordine române nu au fost răniți.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

* Într-un târziu, intră și România în rândul lumii: expulzează 10 spioni ruși de la Ambasada lui Kuzmin

* VIDEO. Parlamentari AUR, batjocoritori la prezentarea ororilor comise de ruși în Ucraina: „Băi, nu ne mai emoționați, dați discursu’!”. George Simion: „Nu ne uităm la filme acuma!”

* VIDEO. Ce-a înțeles Șoșoacă din discursul lui Zelenski: „Normal, ai avea obligația să-l inviți și pe Putin”. A părăsit sala ostentativ când vorbea președintele Ucrainei, a revenit când vorbea Ciucă

* „Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

* VIDEO. Parlamentul României a rămas repetent la organizarea „momentului Zelenski”. Probleme cu transmisia, sonorul și traducerea

* VIDEO + DOCUMENT. Discursul integral al lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României. „Drag popor român…”

* Fost consilier al lui Putin: „Ofensiva invadatorilor nu poate fi oprită decât printr-o ruină militară a Rusiei. Ucraina trebuie să meargă pe calea polonezilor, care în 1920 au învins armata sovietică lângă Lvov”

* Rușii le rad în cap pe femeile din armata ucraineană capturate, ca să le umilească. Prizonierii sunt ținuți în câmp și bătuți periodic cu paturile puștilor

* „Putiniștii” care au violat, torturat și ucis civili ucraineni în orașul Bucea sunt mongoloizi din Republica Bureatia, înființată de bolșevici în 1923

* Ungurii au ales prietenia cu Putin și gazul ieftin de la ruși: Viktor Orban – 53%, Opoziția – 35%. Fidesz are două treimi din Parlament

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Jurnalista Emilia Șercan acuză o acțiune de „kompromat” organizată de statul român împotriva sa, după ce a dat în vileag plagiatul premierului Ciucă. Au fost sesizate instituțiile internaționale

* Micul turnător Băsescu, hăituit de marele turnător Voiculescu cu abjecta „lege a lui Iohannis”. De Iliescu nu se atinge nimeni

* Actor cu o avere impresionantă, Mihai Mălaimare a fost dat în judecată pentru că nu și-a plătit utilitățile. Ce sumă are de achitat fostul deputat

* Cele 8 grupe la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar 2022. Derby Germania – Spania încă din start

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here