Pedofilul Drăghici a ales să se sinucidă izbindu-se cu mașina de gardul Ambasadei Rusiei. Condamnat la 15 ani de pușcărie pentru corupere de minori cu doar o zi înainte, șoferul s-a autoincendiat

0
1926
Pedofilul Bogdan Drăghici a intrat miercuri dimineața cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei, apoi s-a autoincendiat

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, s-a sinucis miercuri, în zorii zilei, intrând cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei la București. Șoferul fusese condamnat cu doar o zi înainte la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru corupere de minori.

Înainte să se sinucidă, Drăghici a scris pe contul său de Facebook: “Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!“. Apoi s-a urcat la volan, a încărcat în mașină mai multe canistre de benzină și s-a aruncat direct în gardul Ambasadei Rusiei.
Șoferul s-a asigurat că nu va scăpa viu din acest accident. Impactul cu porțile ambasadei nu i-a adus moartea, așa că Drăghici a aprins recipientele cu benzină și întreaga mașină a ars ca o torță.

Ziaristii.com a relatat pe larg, în urmă cu aproape 3 ani, cazul pedofilului Drăghici. Fost director general adjunct al Institutului Național de Administrație (INA) cu rang de subsecretar de stat și președintele Asociației TATA (Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), acesta a fost reclamat în 2019 de mama celor 4 fiice ale sale că și-ar fi violat fata vitregă timp de mai mulți ani. Faptele ar fi început când fata avea 10 ani și au continuat timp de 4-5 ani. Surse judiciare afirmau în august 2019 că și alte fete ar fi fost agresate sexual de Bogdan Drăghici.

Acesta a fost un personaj absolut neobișnuit. Femeia care l-a reclamat pentru violarea fiicei sale era cea de-a treia soție. În casa celor doi trăiau 4 fiice: una din prima căsătorie a lui Drăghici (fiică naturală), una din cea de-a doua căsătorie (fiică naturală) și două din cea de-a treia căsătorie (fiice vitrege).

Pe una dintre fiicele vitrege, sinucigașul de miercuri dimineață ar fi violat-o când avea 10-14 ani.

În mod scandalos, poliția, instanțele judecătorești și Protecția Copilului din România n-au luat măsuri împotriva pedofilului atunci când mama fetei, după ce a aflat grozăvia, a reclamat instituțiilor statului fapta și a cerut ordin de restricție pentru Bogdan Drăghici.

Bogdan Drăghici

Trecutul tumultos al pedofilului sinucigaș

În 2006, pe când se afla cu nevasta la cumpărături, Drăghici a intrat în conflict cu niște indivizi care l-au bătut bestial. Femeia a sunat la 112, iar bărbatul a ajuns internat la Spitalul de Urgență Floreasca, fiind operat în aceeași zi.

În același an, Drăghici a făcut greva foamei în fața Palatului Cotroceni, ca să-l forțeze pe președintele de atunci, Traian Băsescu, să se opună Afacerii ISAR (Institutul de Științe Administrative „Paul Negulescu”).

În perioada 2000-2004, Bogdan Drăghici a fost consilierul lui Băsescu la Primăria Bucureștiului.

În 2008 și-a reclamat fosta soție că și-a răpit fetița în vârstă de 3 ani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

* Într-un târziu, intră și România în rândul lumii: expulzează 10 spioni ruși de la Ambasada lui Kuzmin

* VIDEO. Parlamentari AUR, batjocoritori la prezentarea ororilor comise de ruși în Ucraina: „Băi, nu ne mai emoționați, dați discursu’!”. George Simion: „Nu ne uităm la filme acuma!”

* VIDEO. Ce-a înțeles Șoșoacă din discursul lui Zelenski: „Normal, ai avea obligația să-l inviți și pe Putin”. A părăsit sala ostentativ când vorbea președintele Ucrainei, a revenit când vorbea Ciucă

* „Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

* VIDEO. Parlamentul României a rămas repetent la organizarea „momentului Zelenski”. Probleme cu transmisia, sonorul și traducerea

* VIDEO + DOCUMENT. Discursul integral al lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României. „Drag popor român…”

* Fost consilier al lui Putin: „Ofensiva invadatorilor nu poate fi oprită decât printr-o ruină militară a Rusiei. Ucraina trebuie să meargă pe calea polonezilor, care în 1920 au învins armata sovietică lângă Lvov”

* Rușii le rad în cap pe femeile din armata ucraineană capturate, ca să le umilească. Prizonierii sunt ținuți în câmp și bătuți periodic cu paturile puștilor

* „Putiniștii” care au violat, torturat și ucis civili ucraineni în orașul Bucea sunt mongoloizi din Republica Bureatia, înființată de bolșevici în 1923

* Ungurii au ales prietenia cu Putin și gazul ieftin de la ruși: Viktor Orban – 53%, Opoziția – 35%. Fidesz are două treimi din Parlament

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Jurnalista Emilia Șercan acuză o acțiune de „kompromat” organizată de statul român împotriva sa, după ce a dat în vileag plagiatul premierului Ciucă. Au fost sesizate instituțiile internaționale

* Micul turnător Băsescu, hăituit de marele turnător Voiculescu cu abjecta „lege a lui Iohannis”. De Iliescu nu se atinge nimeni

* Actor cu o avere impresionantă, Mihai Mălaimare a fost dat în judecată pentru că nu și-a plătit utilitățile. Ce sumă are de achitat fostul deputat

* Cele 8 grupe la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar 2022. Derby Germania – Spania încă din start

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here