Moroșanu, după ce „călărețul de la maternitate” și-a vândut casa primită cadou. „O să-l întreb: «Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?». L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze, curent, nimic! Era acoperit cu covoare”

2
6877
Moroșanu și familia căreia i-a cumpărat o casă. Tânărul Sergiu a vândut-o însă și s-a întors în dărăpănătura de unde plecase

Luptătorul Cătălin Moroșanu a reacționat în premieră după ce Sergiu Ciobotariu, tânărul venit cu calul la maternitate să-și vadă soția și copilul nou-născut, a vândut casa primită cadou din campania de donații organizată de sportiv. Într-o declarație încredințată site-ului As.ro, Moroșanu spune că, fără semnătura sa, casa nu putea fi vândută, iar el a refuzat, deși a fost contactat de niște persoane care i-au propus acest lucru.

Sportivul spune că se simte foarte dezamăgit și că nu înțelege, pur și simplu, de ce ar vrea cineva să renunțe la o casă cu tot confortul ca să se întoarcă într-un loc unde nu are absolut nimic, nici măcar cu ce se înveli.

Cazul tânărului Sergiu a devenit celebru în România astă-toamnă, când acesta s-a dus călare la maternitate, să-și vadă soția care născuse. Opinia publică a fost impresionată de situația familiei, care se zbătea într-o sărăcie cruntă.

Cătălin Moroșanu s-a implicat într-o campanie de donații și a obținut pentru Sergiu, soția și copii săi o casă complet utilată, într-un cartier respectabil.

Dar de curând s-a aflat că Sergiu a vândut casa primită cadou și s-a întors în mahalaua de unde plecase! Vecinii de la fosta locuință, dar și de acolo unde s-a întors, au susținut că acesta a ținut-o în petreceri cu muzică dată la maximum și că s-a afișat cu mașini “șmechere”, dar nu e clar dacă acuzațiile au fost reale sau doar rodul unor invidii.

Dincolo de speculații, cert este că Sergiu și-a adus familia înapoi, în casa fără utilități unde, după cum povestește Moroșanu, n-avea nici măcar cu ce să se învelească.

Declarația lui Cătălin Moroșanu despre întorsătura cazului umanitar în care s-a implicat acum câteva luni

  • Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: «Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?». Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: «Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii». Una la mână!
  • Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.
  • În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul.
  • L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi îi iau o casă şi cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.
  • Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Clotilde Armand îi scoate din locuințele sociale pe reporterul-videochat de la RTV și pe doi angajați de la Antena 3. Aceștia le-au obținut ilegal, de la fostul primar Tudorache

Revolta unui medic, după coșmarul din India: „Mai are tupeu Adina Alberts să spună ceva despre Covid, India, ivermectină, tratamente inventate? Se ia în continuare de vaccinuri?”

VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

România sparge celula GRU de la Ambasada Rusiei! Adjunctul atașatului militar, expulzat pentru spionaj și declarat persona non grata

„Cervele” rusofile s-au ales cu dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”! Anarhistele PSD-isto-AUR-iste riscă pușcăria

Dragnea rămâne la închisoare pentru că se consideră „deținut politic”. Judecătorii au constatat că infractorul PSD nu dă dovezi de îndreptare

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

* Ura împotriva femeilor i-a adus 6 luni de închisoare unui manelist în vogă, pentru o melodie infectă, discriminatoare

* Rusia a trimis Braziliei vaccinul Sputnik V cu virus viu, nu mort! Mai mult i-a infectat decât i-a imunizat

2 COMENTARII

  1. Bună întrebarea…, da’-iii… RETORICĂ (DIN-PĂCATE!): ARE MOCIRLA ÎN… GENĂ/A.D.N., săracu’!!!

    Moroșanu e un băiat CU-(MULT!-)BUN-SIMȚ (spreee… deeosebire de fostul său adversar din ring, Ghiță, parlamentarul P.S.D.-ist!), a încercat să-l ajute (de fapt: să-i ajute… FAMILIA, NUMEROASĂ deja!), darrr…, vorba latinului (adică… romanului, NU ceea ce înseamnă acum în… engleză – „‘țigan”…, pentru cine nu știe! –, daaaaa?!!!):… „MARGARITAS ANTE PORCOS”!!!
    (Evanghelia-după-Matei, 7, 6: Iisus a spus „Nolite mittere margaritas ante porcos!” – „Să nu aruncați mărgăritare înaintea porcilor!” –, adică: este RISIPĂ-INUTILĂ să oferi lucruri de preț unor oameni care nu știu să le aprecieze!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.