Nistorescu despre ex-amicul Dan Voiculescu: „Participa la negocieri pentru că punea la dispoziție trustul de presă – «Vin și eu cu Antena 3». Iar acum face considerații grețoase”

4
6451

Cornel Nistorescu dă de pământ cu ex-amicul Dan Voiculescu, într-un editorial vitriolant publicat în Cotidianul.ro, site-ul pe care-l deține. Fostul acționar și redactor-șef de la “Evenimentul zilei” își descrie fostul aliat ca pe un trădător de profesie, care acum îndrăznește să țină prelegeri “grețoase, greu de suportat” tocmai despre trădare. Nistorescu relatează cum negociază patronul Antenelor avantaje politice promițându-le diverselor partide că le pune la dispoziție televiziunile sale.

Aproape nelipsit, anul trecut, din studiourile Antenei 3, unde “combătea” pe baricade alături de toți oamenii oligarhului, Cornel Nistorescu s-a certat în ianuarie cu Adrian Ursu, a părăsit emisiunea val-vârtej și dus a fost. De atunci, n-a mai călcat pe la trustul lui “dom’ profesor”, iar acum îl spulberă pe Dan Voiculescu, pornind de la considerațiile filosofice pe care le emite oligarhul, pe blogul său, în preajma Paștelui și în contextul trădării lui Iisus de către Iuda.

Nistorescu spune că “este excepțională revelația trădătorului de profesie! Cinismul și inconștiența se transformă, în mintea unora, în ticăloșie de capodoperă”.

Jurnalistul își intitulează editorialul “Despre trădare și trădători, de ziua lor” și scrie: “Ce scârbos și ce imoral sună acum analiza profesorului Dan Voiculescu despre trădare. Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. (…) Cu rezultate mereu sub 1%, Dan Voiculescu a participat la alianțe, coaliții și înțelegeri pentru că, de fapt, a pus la dispoziția amicilor grupul de presă, în frunte cu Antena 3. «Vin si eu cu Antena 3» a devenit o sintagmă extrem de cunoscută pentru amatorii de apariții televizate, mai ales pe partea stângă“.

Câteva fragmente din editorialul dedicat de Cornel Nistorescu lui Dan Voiculescu

 • „Dacă Antena 3 TV n-ar fi promovat insistent «contribuția» teoretică, spirituală și morală despre trădarea lui Iuda, cu siguranță că n-aș fi aflat despre acest text și despre fragmentele din cartea la care lucrează Dan Voiculescu.
 • Nu sunt un citator de opere semnate Dan Voiculescu. Sunt, însă, un jurnalist care a urmărit traseul politic al liliputanului său partid de pe urma căruia a tras foloase uriașe. Cu rezultate mereu sub 1%, Dan Voiculescu a participat la alianțe, coaliții și înțelegeri pentru că, de fapt, a pus la dispoziția amicilor grupul de presă în frunte cu Antena 3. «Vin și eu cu Antena 3» a devenit o sintagmă extrem de cunoscută pentru amatorii de apariții televizate, mai ales pe partea stîngă. În același timp, Dan Voiculescu și umaniștii săi, unii inuman de mediocri, au fost cheia «soluției imorale». Dan Voiculescu a trădat toate partidele importante. Și PSD-ul, și PNL-ul și PD-ul. Tot Dan Voiculescu, pitit sub anonimatul acestui partid, forțos numai din cauza Antenelor, i-a ajutat pe PD-iști să cîrpească o majoritate scandaloasă, baza dezastrelor din regimul Traian Băsescu. Operațiunea lucrată de Traian Băsescu și Dan Voiculescu a intrat în istoria politicii recente drept «soluția imorală». (…)
 • Ce scârbos și ce imoral sună acum analiza profesorului Dan Voiculescu despre trădare. Nici usturoi n-a mîncat, nici gura nu-i miroase. Dimpotrivă! După ce a trădat tot ce se putea trăda în politică, umanistul Iuda, trădător și de politicieni și de rude, cu o seninătate greu de înțeles, vine și scrie negru pe alb: «Trădarea este considerată a fi una dintre cele mai mari greșeli pe care le poate comite un om».
 • Iată considerațiile grețoase, greu de suportat, semnate de profesorul moralist Dan Voiculescu! Și promovate cu aceeași dezinvoltură de discipolii săi de la Antena 3: «În contextul perspectivei umaniste asupra religiei, prezentate în textul de ieri, raportându-mă la semnificația zilei de azi – „miercurea mare”, în care tradiția creștină consemnează „vinderea lui Iisus” de către Iuda Iscarioteanul – fac o scurtă mențiune personală referitoare la trădare. Atât în scrierile religioase, cât și în literatură cultă sau cea populară (mituri, basme), inclusiv, în reperele etice deprinse în „cei 7 ani de acasă”, trădarea este considerată a fi una dintre cele mai mari greșeli pe care le poate comite un om». (…)
 • Că Dan Voiculescu face și această descoperire «epocală» nu-i de mirare: «Trădătorul devine, mai devreme sau mai târziu, principala victimă a propriei trădări».
 • Excepțională revelația trădătorului de profesie! Cinismul și inconștiența se transformă, în mintea unora, din ticăloșie în capodoperă!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Clotilde Armand îi scoate din locuințele sociale pe reporterul-videochat de la RTV și pe doi angajați de la Antena 3. Aceștia le-au obținut ilegal, de la fostul primar Tudorache

Revolta unui medic, după coșmarul din India: „Mai are tupeu Adina Alberts să spună ceva despre Covid, India, ivermectină, tratamente inventate? Se ia în continuare de vaccinuri?”

VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

România sparge celula GRU de la Ambasada Rusiei! Adjunctul atașatului militar, expulzat pentru spionaj și declarat persona non grata

„Cervele” rusofile s-au ales cu dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”! Anarhistele PSD-isto-AUR-iste riscă pușcăria

Dragnea rămâne la închisoare pentru că se consideră „deținut politic”. Judecătorii au constatat că infractorul PSD nu dă dovezi de îndreptare

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

* Ura împotriva femeilor i-a adus 6 luni de închisoare unui manelist în vogă, pentru o melodie infectă, discriminatoare

* Rusia a trimis Braziliei vaccinul Sputnik V cu virus viu, nu mort! Mai mult i-a infectat decât i-a imunizat

4 COMENTARII

 1. NU (MAI!) e pace nici în… tabăra-NEMERNICILOR!!!

  I-or fiiiii… văzut pe „ai-noștri” (!), din coaliția de centru-dreapta, cum se ceartă și se hăcuiesc „într-o-veselie” șiii… li s-o fi făcut și lor poftă de lupte-FRATRICIDE!!!

  Din partea noastrăăă…, pe TICĂLOȘII ăștia gen cei doi din titlu (căăă… ne este și scârbă să le mai rostim numele!):… „ÎNCINGE-I, DRACE”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.