Militarii americani au ucis doi bărbați înarmați pe aeroportul din Kabul

0
1036

Forțele americane de pe aeroportul din Kabul au împușcat mortal doi bărbați înarmați, luni, după ce aceștia au tras asupra forțelor americane, a anunțat un oficial al Armatei SUA.

Oficialul, citat de CNN, a declarat că bărbații împușcați erau înarmați. Soldații americani nu au verificat dacă erau membri ai mișcării talibane sau nu. Reprezentanții SUA cred, deocamdată, că a fost un incident izolat.

În plus, a fost raportat un alt schimb de focuri în care au fost implicați soldați americani de pe aeroportul din Kabul, dar circumstanțele nu au fost elucidate.

Statele Unite au oprit temporar toate zborurile de evacuare din Kabul pentru a elibera pistele de pe aeroport de persoanele care încercau să se agațe de avioane. Ulterior, însă, zborurile au fost reluate.

Mulțimi de afgani au pătruns, luni, pe pistele aeroportului din Kabul, într-o încercare disperată de a fugi din țara capturată de talibani. Aceștia s-au agățat de avioanele care decolau, iar unii dintre ei chiar au căzut dintr-un avion, în timp ce acesta își lua zborul. Ei erau agățați de trenul de aterizare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* 35 de români prinși în infernul din Afganistan. Președintele Iohannis dispune „implicarea de urgență” a Forțelor Aeriene Române pentru repatrierea lor. Probleme majore cu aterizarea și decolarea la Kabul

* Afganistan: reapar lapidarea și amputarea membrelor. O femeie a fost ucisă din cauza hainelor “indecente”, un bărbat – obligat să meargă desculț până la leșin pentru că asculta muzică “non-islamică”

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand!

* Iurie Roșca, agent KGB și propagandist-șef al Sputnik în Basarabia – 3 ani interdicție de intrare în România! A fost întors de la Vama Albița

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Maia Sandu reformează Moldova cu viteza fulgerului: Parlamentul a adoptat deja și legea controlului averilor pentru părinții, socrii și copiii demnitarilor

* După ce a umblat prin oraș cu icoane și cruci „să alunge duhurile necurate”, Gigi Becali a fost învins de Rapid printr-un autogol. Și era și operat la mână…

* A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie: Gerd Müller. Suferea de Alzheimer și demență senilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here