duminică, mai 26, 2024
AcasăMainDupă ce a umblat prin oraș cu icoane și cruci "să alunge...

După ce a umblat prin oraș cu icoane și cruci „să alunge duhurile necurate”, Gigi Becali a fost învins de Rapid printr-un autogol. Și era și operat la mână…

-

Gigi Becali a avut o duminică descumpănitoare. A ieșit cu mâna ruptă pe Calea Victoriei „să spele păcatele” compatrioților săi de la parada de sâmbătă și „să alunge duhurile necurate”, dotat cu icoane, cruci și intonând cântece religioase, dar a uitat să dea cu agheasmă și prin vestiarul echipei sale de fotbal. Iar seara, la numai câteva ore după marșul triumfal-homofob al lui Becali, FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid printr-un autogol.

Gigi Becali a făcut un mare sacrificiu: și-a scos la plimbare mâna stângă cu tot cu sistemul de protezare temporară, pentru că tocmai fusese operat la umăr (avusese tendonul rupt). A făcut-o cu gândul de „a alunga duhurile rele” rămase pe Calea Victoiri după marșul LGBTQ din ziua precedentă. În mâna beteagă ținea un șirag de mătănii.

Patronul FCSB și-a început prestația prin declarații homofobe în cascadă. El fost însoțit de doi călugări care purtau o icoană imensă cu Maica Domnului.

În dialogurile suprarealiste cu jurnaliștii, Becali s-a oprit de câteva ori pentru a cânta versuri din rugăciuni bisericești. El a spus că merge pe traseul manifestanților de sâmbătă „ca să curețe și să sfințească locul de mizerie”. Altfel – a spus ucigătorul-de-draci -, acolo vor avea loc accidente rutiere și vor muri oameni. Or, el nu voia să moară oameni din cauza duhurilor LGBTQ-iste.

- Advertisement -

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului. Pe unde ei au trecut, noi mergem cu icoane, cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă care ei au trecut, ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate, ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea”.

La toate s-a gândt patronul FCSB. Doar la FCSB nu s-a gândit, și-a neglijat propria echipă de fotbal. Dacă trecea cu alaiul și pe la Arena Naținală, să sfințească vestiarul FCSB și să alunge duhurile necurate, poate ar fi câștigat meciul cu Rapid. Dar n-a făcut-o, iar fundașul Alexandru Crețu a dat pe lângă mingea, a „bărbierit-o” puțin, diavoleasca sferă l-a lovit pe brazilianul Vinicius în genunchi și a intrat în poartă, în poarta Stelei – autogol!

- Advertisement -

Așa s-a făcut 1-0 pentru Rapid în minutul 39 și acesta a rămas scorul până la final, pentru că Gigi Becali s-a ocupat de exorcizarea națiunii, pe Calea Victoriei, dar a uitat să-și exorcizeze propria echipă de fotbal și mai ales propria tărtăcuță, plină de agenți ai Necuratului.

VIDEO: Pregătirea pentru exorcizare

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand!

* Iurie Roșca, agent KGB și propagandist-șef al Sputnik în Basarabia – 3 ani interdicție de intrare în România! A fost întors de la Vama Albița

* DOSARUL LUI CÎȚU. Faptele. Procesul. Sentința. „Șoferul era băut, avea ochii injectați și umezi”

* VIDEO. A vorbit Florin Cîțu! A „uitat” câteva detalii greu de uitat. „V-au pus cătușele la mâini?” / „Nu mai știu” / „Cât ați stat în custodia poliției?” / „Cât a fost nevoie”

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* A murit generalul Kemenici, comandantul unității militare în care au fost împușcați soții Ceaușescu. Kemenici era „pe mână” cu spionul sovietic Militaru. A făcut diversiuni mortale și a încercat să șteargă urmele lor cu bidineaua

* Un fost ministru s-a înecat cu un un cățel de usturoi, pe litoral, la ora 2.00 noaptea. L-a salvat un medic adus de acasă

* Președintele Afganistanului a fugit în Tadjikistan. Talibanii s-au instalat în palatul prezidențial

* A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie: Gerd Müller. Suferea de Alzheimer și demență senilă

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -