Mesajul soţiei cu care alpinistul Zsolt Torok se căsătorise abia cu o lună în urmă. Val de postări de adio după saltul fatal din Făgăraş

1
9492

Laura Torok, soția respectatului alpinist Zsolt Torok, prăbuşit sâmbătă în gol cu o stâncă desprinsă în Munţii Făgăraş, a primit azi cea mai tristă veste a vieţii sale: salvatorii i-au spus cum a fost găsit mort soţul ei, în apropierea Vârfului Negoiu, după un salt în gol care i-a fost fatal.

Cunoscutul alpinist Zsolt Torok s-a căsătorit cu inspectoarea şcolară Laura Nădăban. Căsătoria civilă a avut loc la Arad, iar petrecerea în cadru restrâns s-a derulat la o pensiune din Miniş. Mireasa a purtat o rochie lungă albă, extrem de cochetă, iar mirele un costum clasic și un papion de aceeași culoare cu costumul. Invitații au avut parte de muzică bună și un meniu ales cu grijă, iar tortul cu trei etaje, alb, a fost extrem de gustos, au povestit nuntaşii.

Zsolt Torok

Zsolt Torok este unul dintre cei mai cunoscuţi alpinişti români. Este foarte greu să enumeri toate vârfurile pe care el le-a escaladat de-a lungul carierei sale de alpinist, în peste 20 de ani de escaladări. Prin reuşitele sale se numără principalele vârfuri din Munţii Alpi, Nanga Parbat, supranumit „Muntele Destinului” situat în partea de vest a lanțului Himalaya, Peak 5-în premieră mondială și Kyajo Ri, din Himalaya.

În toamna anului trecut, alpinistului Zsolt Torok i-a fost conferită de către ministrul apărării Mihai Fifor, în cadrul unei ceremonii militare, Emblema de Merit Partener pentru Apărare clasa I, relatează Ziua de Vest.

„Un prieten al Salvamont Romania, un OM…”

Salvamont România a publicat un mesaj de condoleanțe, la scurt timp după ce Zsolt Torok a murit pe munte.

„Crestele muntilor și alpinismul românesc sunt mai sărace și mai triste de acum. A plecat dintre noi, răpus de marea sa pasiune, unul dintre marii alpiniști ai țării, un caracter deosebit, un prieten al Salvamont Romania, un OM… În munca noastră, încărcarea psihică este mare în fiecare situație în care intervenim, dar, sunt momente în care aceasta depășește și puterea noastră de înțelegere și de acceptarea a cruntei realități. Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au cunoscut, i-au admirat și apreciat performantele. Rămas bun, prieten drag!”, este mesajul publicat de Salvamont România, pe Facebook.

De asemenea, Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, a transmis şi el un mesaj de condoleanțe. „Rămas bun, prieten drag…Dumnezeu să te odihnească în pace!„, a scris Mihai Fifor, pe pagina sa de socializare.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Alpinistul căzut cu o stâncă desprinsă în masivul Făgăraş era celebrul Zsolt Torok

O paralelă dureroasă: Alexandra – Sorina. Poliția Română „și-a încheiat programul” pentru răpire+viol, Ambasada SUA și-a prelungit programul pentru o viză

VIDEO. La Iași, lacheii au făcut paravan cu un BMW (B-07-RFU), pentru ca Dăncilă să nu vadă banner-ul anti-PSD!

Hai, Orlando, vino peste noi, să-ți ardem niște șuturi în fund!

Hrană pentru conspiraționiști: mărturia văcarului. „Au fost trei mașini în spate, au transferat-o pe Alexandra, era legată”

Cumpănașu, demență în direct la RTV: „Politicienii ăștia… o să mă piș în gâtul lor în curând!”

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Mandachi #șîeu: „Capitulez! Lucrătorii au fost alungați de Statul nemernic, iar acum pe Stat îl doare-n cur! De ce ne buzunăreşti, ciorditorule?”

Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here