miercuri, mai 22, 2024
AcasăDezvăluiriHrană pentru conspiraționiști: mărturia văcarului. "Au fost trei mașini în spate, au...

Hrană pentru conspiraționiști: mărturia văcarului. „Au fost trei mașini în spate, au transferat-o pe Alexandra, era legată”

-

După două săptămâni, martorul Laurențiu revine și susține că a văzut cu ochii lui când Alexandra Măceșanu a fost scoasă, legată, din curtea lui Gheorghe Dincă, prin spatele grădinii. Omul zice că păștea vacile, așa a văzut totul. Spune el adevărul sau duce totul pe o pistă falsă?

Martorul Laurențiu Covaci plasează acțiunea în ziua de joi, 25 iulie, în jurul orei 16. Conform datelor oficiale ale anchetei de până acum, la acea oră, Alexandra era moartă de patru ore. De asemenea, la acea oră se afla în plin proces de ardere, în butoiul de tablă din curtea lui Dincă.

Așadar, între varianta oficială și cea a văcarului apar contradicții flagrante. Investigatorii au obținut și rezultatul primului test ADN, care confirmă că dinții și resturile de oase din cenușa de sub butoiul de tablă sunt ale Alexandrei. Deci, cum mai putea fi transferată fata în altă mașină, la ora 16?!

- Advertisement -

Mărturia „omului cu vacile” a alimentat și mai mult teoriile conspiraționiste ale unor personaje precum Alexandru Cumpănașu, Tonel Pop și Luis Lazarus.

Mărturia văcarului Laurențiu pe 31 iulie: „Fata nu a fost omorâtă! A fost transferată la un moment dat cu mașina de Gheorghe Dincă. Erau trei bărbați care o țineau de mâini, fata era legată. Am văzut un Mercedes de culoare neagră. Eram cu vacile la păscut, joi, în jurul orei 16”.

Mărturia văcarului Laurențiu pe 14 august: „Alexandra Măceșanu, fata cea frumoasă și cuminte, în vârstă de 15 ani, nu este omorâtă! Fata a fost transferată, la un moment dat, de domnul psihopat. Spun asta pentru că eu am fost cu vacile pe câmp. În timpul acela, joi după-amiază, în jur de ora 16, au fost trei mașini, în care fata a fost transferată în spate de trei persoane. Era legată. Asta se întâmpla în spatele casei”.

- Advertisement -

Cum de nu l-au observat mafioții pe martorul-văcar?

Pista pare derutantă. Dacă un om din Caracal, aflat cu vacile la păscut, spune că a văzut cum Alexandra a fost transferată din mașina lui Dincă într-o altă mașină, pe terenul din spatele casei, înseamnă că pista trebuie verificată. Chiar dacă sunt șanse minime să se confirme, ea trebuie investigată.

Unde se poate ajunge? Care sunt variantele?

  1. Martorul se dovedește a fi un mincinos sau o persoană iresponsabilă, care fabulează. Pistă abandonată.
  2. Martorul este de bună-credință, dar face confuzii, se înșală, interpretează eronat o scenă banală, în atmosfera încărcată a Caracalului din ultimele trei săptămâni. Pistă abandonată.
  3. Indiciile furnizate de martor se confirmă, iar anchetatorii constată că o fată a fost transferată joi, 25 iulie, în jurul orei 16, din mașina lui Dincă într-a unor complici ai săi. Atunci se ridică alte două întrebări apăsătoare:
  • Cine era fata? Era Alexandra sau altcineva?
  • Era vie sau moartă?

E greu de crezut că martorul Laurențiu a fost atât de aproape încât să distingă trăsăturile fetei, încât s-o poată recunoaște pe Alexandra. Logica ne spune că eventualul transfer nu s-ar fi făcut târând fata pe distanțe lungi, ci mutând-o dintr-o mașină în alta, cu mașinile trase una lângă alta, cu paravan uman, eventual și cu camuflaj.

Dacă martorul ar fi fost într-atât de aproape încât să poată vedea trăsăturile fetei (și s-o recunoască ulterior la televizor), în mod cert și autorii transferului l-ar fi văzut. În acest caz, dacă tot erau mafioți, ar fi luat măsuri ca martorul să nu poată vorbi despre ce a văzut.

Nu e exclus ca anchetatorii să fi verificat deja această pistă, pe care s-o fi abandonat rapid, considerând-o fantezistă. Și în acest caz, rămâne o întrebare: de ce nu l-au audiat niciodată pe martorul Laurențiu, așa cum susține acesta?!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Cumpănașu, demență în direct la RTV: „Politicienii ăștia… o să mă piș în gâtul lor în curând!”

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

EXCLUSIV. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

* „Nu putea să mai facă sex şi asta îl înnebunea”. De ce a turbat monstrul din Caracal – mărturiile apropiaţilor

Tovărășia interlopului din Caracal cu fiul Bardului de la Bârca. Andrei Păunescu a fost plătit de „Codiță” cu 1.200 de euro pe lună

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Mandachi #șîeu: „Capitulez! Lucrătorii au fost alungați de Statul nemernic, iar acum pe Stat îl doare-n cur! De ce ne buzunăreşti, ciorditorule?”

Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -