sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăOpiniiCartianuHai, Orlando, vino peste noi, să-ți ardem niște șuturi în fund!

Hai, Orlando, vino peste noi, să-ți ardem niște șuturi în fund!

-

Pe Orlando îl deranjează existența #Rezist. Îl scoate din minți. Turbează ruskoyul, are limbrici. Și atunci dă drumul la pântecăraia verbală.

Eugen Orlando Teodorovici la conferinţa Organizaţiei judeţene PSD Dolj, în fața a peste 1.000 de delegați: „Anumiţi colegi spuneau să fim calmi, să nu provocăm, să nu, să nu. De ce să nu? Dar de ce să nu? De ce să nu mergem peste ei noi? De ce să acceptăm umilinţele la care suntem supuşi zi de zi? Suntem hoţi, suntem criminali, cum ne fac ei pe noi? Aveţi familii, avem familii toţi, avem copii. Ce poate fi în mintea unui copil când vede că taică-tu, maică-ta sunt criminali? Cum poţi să accepţi o astfel de abordare? Mergem prin ţară, pe la comunităţi locale. Şi vin câţiva ameţiţi după noi şi încep să înjure. E drept, nu sunt mulţi. Se mută după noi, să ne facă să nu mai scoatem capul din bloc, să nu mai ieşim în stradă, să nu mai vorbim cu oamenii. Să nu mai transmitem mesajul nostru corect, curat şi sincer. Nu spune nimeni să dăm în ei, dar nu poţi să-i laşi!”.

Așadar, Orlando vrea să vină peste noi. Dar vino, chiparosule, ce mai aștepți? Sau ești tare numai în clanță? Te-ai trezit și tu cu funcție mare în partid și gata, s-a umflat păsatu-n tine. Stai de-a dreapta Vasilicăi și gata, ești bărbată! Cine mai stă lângă Vasilica în afară de tine și de Fifor?! Vasilica – Orlando – Fifor, ce trio formidabil! În formula asta, sunteți în stare să mergeți peste Dobrosloveni sau Dioști?! Hai, că tot fuserăți prin Oltenia, unde oamenii își plâng fetele dispărute. Ce ziceți, mai luați pe-acolo 15%?

- Advertisement -

Hai, Orlando, vino peste noi, că s-a umflat haștagu-n tine! Ești viteaz, erai viteaz și săptămâna trecută, când spuneai la interviu, la „Morsa lacomă”, pe care-o furajați voi: „E puțin greu ca politician să accepți o astfel de abordare tipic Teodorovici, adică mai haștag, dar haștagul de #Insist, nu haștagul de #Rezist, ăla e o rușine. Haștagul de #insistpentruromânia este o valoare. Insiști să ce? Insiști să schimbi lucrurile, să le faci cum trebuie”.

Carevasăzică, ești plin de haștag, kăkălăule?! Da’ haștag de-ăla bun, de zici că-i fainoșag, nu haștag rău, cum e #Rezist. Ăsta e o rușine, zici. Și noi, cei care #rezistăm în fața ticăloșiilor voastre, tot niște rușini suntem, ai? Și atunci, de rușini ce suntem, zici că vii peste noi… Promiți? Poți să fii și tu o dată om de cuvânt sau tot așa, manelist de Dorobanți?

Hai, Orlando, vino peste noi! Acum, cât mai ai vreme, că în ziua votului venim noi peste voi! Mă, și venim cu mic, cu mare, de se alege puradiciu’ de voi! N-o să mai găsiți gaura în care să vă ascundeți, șobolanilor – nici tu, nici Fifor, nici Vasilica! Șobolani roșii de Moscova!

- Advertisement -

Vino peste noi, Orlando, să-ți ardem câteva șuturi în fundul ăla cu care gândești! Nu că ți-ar veni mintea la cap, că asta nu se mai poate, e prea târziu la vârsta ta. În lipsă de caracter, mintea e rătăcită pe undeva printre fesele care-ți loc de emisfere cerebrale. Dar măcar să afli și tu, #escrocule, care-i haștagu’ rău și care-i haștagu’ bun!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Domnu’ Becali, v-a plăcut CFR Cluj? Mai vreți să fiți antrenor?

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Sunt de-o nerusinare de ma apuca stomacul in fiecare zi, de inca o magarie, ordinarie, mizerie drept in obrazul nostru, cred ca pana la alegeri ajung urati ca draknea, nu se poate altfel! Faza de azi cu elicopterul, este de-o nesimtenie absolut monumentala, adica sosele nu v-am facut, moldovenilor, dar venim cu elicopterul sa va vedem, bai sclavilor, ca sa ne votati! Cu pietre ar fi trebuit sa-i ia iesenii, cu pietre si furci, javrele dracului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -