sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăOpiniiMonstrul Gheorghe Dincă a fost adus în cătușe la Antena 3!

Monstrul Gheorghe Dincă a fost adus în cătușe la Antena 3!

-

Comentariu de CRISTIAN HUBALI

Bomba a fost detonată aseară, la ora 23.00, la televiziunea lui Dan Voiculescu. Criminalul Gheorghe Dincă a putut fi adus la Antena 3 numai noaptea, ca hoții, ca să nu fie linșat în timpul zilei de trecătorii aflați întâmplător în acea zonă. Gâdiștii l-au pomenit atât de mult pe Dincă în breaking news-uri, încât l-au și visat că va descinde la noul lor sediu. Iar visul li s-a îndeplinit cel puțin la nivelul minții.

Exclusivitatea mondială i-a aparținut realizatoarei emisiunii „Descoperiți”, Andreea Sava, care, fără să aibă nicio emoție, fără să răsufle, fără să ofteze, și-a lansat discursul: „În această seară, îl avem invitat pe domnul Gheorghe Dincă…”. Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, a tresărit brusc ca dintr-o toropeală pricinuită de Simfonia a V-a în Do Minor. „Gheorghe Iancu, doamnă! Nu Gheorghe Dincă!”, a corectat-o acesta. „Doamneeeee!”, a exclamat blonda vorbitoare.

Al doilea invitat, Marius Marinescu, alias „Bideu”, ar fi tras imediat apa la closet, dacă ar fi avut la îndemână o clapetă, ca să ascundă marea descoperire de la „Descoperiți”. S-a amuzat însă de situație. Nu și Gheorghe Iancu. El a adoptat o grimasă de hitlerist. N-a fost surprinzător, fiindcă îl are drept model pe Hitler.”Era OK în 1939 și abia în 1942 a început să înnebunească”, îl periase profesorul universitar Iancu pe Führer în 2007.

- Advertisement -

La finalul celor 45 de minute de dezbatere, Iancu, botezat Dincă și amintind de Hitler, și-a ținut capul plecat în podea. S-o fi gândit sigur cum era să se afle în postura lui Dincă, încătușat de acel scaun, luat la întrebări și eventual bătut bine de fața de bideu de lângă el.

DE ACELAȘI AUTOR:

* Niciun bou n-ar vota-o pe Viorica Vasilica

Daea s-a umplut de molima tonelor ceaușiste și ne-o împrăștie precum vaca ce se balegă în timp ce-o duci la adăpat

De ce Tăriceanu nu va fi niciodată președintele României

Adio, Tezaur de la Moscova! Rușii îl dau dispărut chiar în Moldova, furat de boșevici și de gărzile albe în Revoluția din 1917

Dragnea s-a zbătut să ne umple de Ciumă Roșie. Ucrainenii au găsit soluția să scape de ea: ploșnițe și vagoane murdare

Putin îl scoate din pușcărie pe Dragnea! Își freacă mâinile și Tăriceanu…

Luați-vă catrafusele de la Palatul Victoria, doamna Dăncilă!

Monstrul din Caracal schimbă legislația penală din Ucraina

Să ne păzim singuri de un stat idiot!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Un articol mai timpit ca asta greu mi-a fost dat sa citesc.Nu ca ar fi putine,dimpotrivă,abundă peste tot,dar asta este absolut fără noima.Halal intelectuali are România!De rasul curcilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -