Maria Grapini e contorsionistă: se pupă în fund singură. Felicitări, Maria Grapini!

2
1680
Postarea Mariei Grapini pe pagina sa de Facebook

„Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!”

Prima întrebare pe care ți-o pui, după ce citești o asemenea postare pe Facebook, este: oare cine a felicitat-o pe Maria Grapini? Vreun admirator? Vreun vecin de vilă? Vreun subaltern pupăcios? Radu Paraschivescu, entuziasmat de impecabila limbă română a europarlamentarei? Codrin Ștefănescu? Dan Voiculescu? Însuși Liviu Dragnea?

Când colo, ce să vezi? Maria Grapini este felicitată de… Maria Grapini Europarlamentar! Adică de ea însăși!!!

E și acesta un fel de contorsionism: nu e chiar ușor să te pupi singur în fund! Maria Grapini reușește impecabil, semn că se află într-o formă fizică de invidiat, o adevărată campioană la gimnastică pupincuristică.

Mai contează motivul pentru care s-a autofelicitat? Hai să-l spunem: cică ea a fost cu ideea sancționării firmelor care vând produse de calitate inferioară pe piața din România, iar Liviu Dragnea ar fi preluat ideea pentru a o transforma în lege.

Mulțumim pentru acest articol! Felicitări, Grigore Cartianu! :)))

P. S. Maria Grapini reușește, totuși, performanță remarcabilă: publică o postare fără greșeli gramaticale. E drept, textul are doar patru cuvinte, dar are și trei semne de punctuație, pe care – incredibil! – le pune unde trebuie. Premieră absolută!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here