Marele coronavirus a ajuns la Moscova înainte să explodeze în China comunistă. Se numește virusul Putin!

0
745
Tulpina nouă de coronavirus, Putin, a suferit mutații majore, dar a preluat și politicile distructive de la formele mai vechi, Lenin și Stalin

Rușii au închis granița cu China. Se tem să nu se pricopsească definitiv cu noua tulpină de coronavirus, epidemie care a omorât, în nicio lună de la declanșarea epidemiei, peste 400 de persoane și a infectat peste 20.000.

Pe ruși nu i-a ajutat cu nimic. În opinia jurnaliștilor de la Radio Svoboda, marele coronavirus e prezent de multă vreme în țara lor. Mai precis, din anul 2000, când Vladimir Putin a devenit președinte. De atunci, ex-sovieticii au început să lupte an de an pentru eliminarea lui. N-au reușit, deși mulți și-au dat viața la propriu, mai ales ziariști incomozi puterii de la Kremlin. Aceștia au fost eliminați prin atentate cu bombă sau uciși mișelește la colț de stradă, în scara blocului în care locuiau ori chiar în propriile case. Lista e lungă.

Un fost mare afacerist rus, Boris Berezovski, a emigrat în Anglia, unde și-a și dat obștescul sfârșit. A vorbit pe larg despre regele coronavirușilor, Vladimir Putin, într-un amplu articol publicat în ziarul pe care-l patrona, Kommersant, și intitulat „Activitatea criminală a lui Putin”. După cum vedeți în imagine, Putin are coroana pe cap, flancat de „stafiile” Lenin (stânga) și Stalin (dreapta), de la care a preluat multe politici distructive.

De ce poporul rus a ajuns să-l deteste pe acest KGB-ist, transformat într-un super-tiran, și să-l asocieze cu marele coronavirus? Pentru că, mai ales în ultima perioadă, agresiunea sa a depășit limita suportabilității. Iată 4 dovezi incontestabile.

Rachetele lui Putin au doborât un avion ucrainean cu 176 de oameni la bord

Pe 8 ianuarie 2020, un avion ucrainean, ce aparținea companiei private Ukraine International Airlines, s-a prăbușit la scurtă vreme de la decolarea de pe aeroportul „Imam Khomeini” din Teheran. Inițial, tragedia a fost pusă pe seama unei probleme tehnice. Ulterior, în urma unei ample anchete, s-a constatat că aeronava a luat foc din cauza a două rachete de proveniență rusească, modelul Tor, lansate de armata iraniană. Atât Putin, cât și omologii săi criminali din Iran s-au răzbunat astfel pentru uciderea generalului terorist Qasem Soleimani într-un atac cu dronă organizat ca la carte de SUA.

A adus de patru ori la Kremlin un alt virus, pe Soleimani, ca să invadeze Siria

Într-o perioadă în care întreaga lume era concentrată la maxim pentru stârpirea terorismului, Vladimir Putin l-a chemat la Kremlin, în patru rânduri, pe generalul terorist Qasem Soleimani, cel care plănuia să organizeze un atentat de proporții la Ambasada SUA din Irak. Cele patru descinderi ale lui Soleimani la Moscova au avut loc în iulie, august și decembrie 2015, dar și în aprilie 2016.

Generalul iranian a avut un singur scop: să-i ceară ajutor lui Putin pentru a interveni în conflictul armat din Siria, împotriva americanilor și de partea regimului lui Bashar al-Assad. Generalul iranian a prezentat conducerii militare ruse un scenariu al operațiunilor din Siria. Presa de la Moscova a dezvăluit că, în prima întâlnire, Soleimani s-a văzut atât cu președintele Putin, cât și cu ministrul apărării, Serghei Șoigu. În același an, Rusia a trimis o navă de război spre Siria prin strâmtoarea Bosfor, iar pe 9 septembrie 2015 s-a lansat oficial în conflictul sirian.

A modificat legile justiției, exact ceea ce n-a reușit Dragnea!

Coronavirusul Putin a lovit puternic Rusia pe data de 2 august 2019, când a promulgat o lege criminală în justiție, aducând modificări de infarct în Codul de procedură penală (CPP) al Federației Ruse, primit spre revizuire de Duma de Stat pe 23 iulie și adoptat în mare viteză în numai trei zile.

În Codul lor de procedură penală, s-a modificat problema stringentă a detenției. „Reținerea ca măsură preventivă nu poate fi aplicată unui suspect sau acuzat de săvârșirea infracțiunilor în temeiul articolelor 159, 160, 165 și 201 din Codul Penal al Federației Ruse, dacă aceste infracțiuni sunt comise de un antreprenor individual în legătură cu activitatea sa antreprenorială și (sau) administrarea proprietății sale utilizate în scop comercial, dacă aceste infracțiuni sunt comise de un membru al organului de conducere al unei organizații comerciale în legătură cu exercitarea autorității sale de a gestiona organizația sau în legătură cu organizația comercială a activității antreprenoriale sau de altă natură economică”, se arată în punctele de lege modificate în Codul de procedură penală al Federației Ruse.

Astfel, în urma acestei legi, patronii hoți, de pildă, nu mai pot fi arestați preventiv! „A fost introdusă o interdicție absolută a utilizării detenției ca măsură preventivă pentru o serie de infracțiuni economice. Vorbim despre frauda asociată cu neîndeplinirea intenționată a obligațiilor contractuale în domeniul activității antreprenoriale, antreprenoriatul ilegal, circulația mărfurilor fără marcaj, activități bancare ilegale și așa mai departe. Prelungirea unei detenții este exclusă dacă ancheta penală este organizată ineficient”, se arată în noua lege putiniană.

Găzduiește un infractor fugit din Ucraina, fostul președinte Ianukovici, cu banii căruia a vrut să măsluiască alegerile din SUA

Atunci când Viktor Ianukovici, fost președinte al Ucrainei, a intrat în vizorul Biroului Național Anticorupție din țara sa, acesta s-a urcat imediat în primul avion cu destinația Rusia. Evident, ca să nu fie trimis la pușcărie pentru escrocheriile imense pe care le-a făcut. Printre ele se numără și scoaterea din Ucraina a sumei de 7 miliarde de dolari. În acest sens, au acționat personaje din banda sa de crimă organizată. O spune chiar fostul procuror general al Ucrainei, Iuri Luțenko. Banii au fost virați, culmea, într-un fond american, Franklin Templeton, administrat de un susținător al Partidului Democrat din SUA. Cu o parte din ei, Putin și amicul său fugar Ianukovici au vrut să măsluiască alegerile prezidențiale din 2016.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here