Corupt, profitor, impostor. Pușcăriabilul Zgonea stă ascuns într-o instituție a statului pentru care nu are nicio pregătire

2
5948
Valeriu zgonea

Deși luni a fost condamnat, în primă instanță, la 3 ani de închisoare cu executare, Valeriu Zgonea continuă să huzurească pe banii românilor. De patru ani, el stă ascuns la Institutul Național de Cercetare în Informatică (ICI).

Pentru Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților din perioada 2012-2016, cariera politică s-a frânt brusc, din cauza unui conflict cu „ayatollahul” Liviu Dragnea. În 2016, el a dispărut de pe „radarul” opiniei publice. Dar nu s-a dus că muncească la privat, nici nu și-a bătut capul să-și deschidă vreo firmă, nici n-a luat calea pribegiei ca să-și caute de lucru în diaspora. Nu, renegatul Zgonea a fost înfipt tot în „cașcavalul” statului! Partidul l-a pedepsit, dar nu l-a trimis la munca de jos și nici nu l-a decuplat de la privilegii.

Cu intervenții pe firul scurt, tot pe filieră de partid, Zgonea  s-a refugiat la Institutul Național de Cercetare în Informatică (ICI), instituție de stat care se ocupă de gestionarea domeniilor de internet .ro.

Zgonea și Dragnea pe când furau împreună. Vor fi din nou colegi, dar la rahova

Dincolo de rapiditatea cu care și-a găsit un job călduț la stat, Valeriu Zgonea a impresionat din nou prin uriașa sa impostură. Studiile sale nu au nicio legătură cu informatica sau cu internetul. Zgonea este absolvent al Facultății de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, din cadrul Institutului Naţional de Construcţii Bucureşti.

Nu doar că studiile sale vin dintr-un alt domeniu decât cel în care „profesează”, dar și acele studii au fost chinuite rău! Chiar în CV-ul oficial de la Camera Deputaților, facultatea lui Zgonea nu durează 5 ani, ci este întinsă pe 8 ani: 1985-1993! Altfel spus, a rămas repetent de trei ori!

Așadar: repetent la Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, dar angajat privilegiat la Institutul Național de Cercetare în Informatică!

Mai mult: Valeriu Zgonea a reprezentat România la conferința internațională organizată de RIPE NCC, organizație care administrează resursele de numerotație internet (adrese IP) pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia Centrală. Conferința a avut loc la Amstersam, în perioada 15-19 octombrie 2018, a dezvăluit Hotnews.ro.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Se observă după ‘moaca’ lui (vb lui Puiu Călinescu _ RIP !) că este un avorton prost sadea, un pamblicar, un ‘sforar’, un neica nimeni ajuns (din păcate pt RO !) la butoanele de comandă ale țării (facem ce facem și sunt plasați la panourile de comandă ale țării și locale numai analfabeți, agramați, proști, repetenți, interlopi, borfași, curve, interlopi, șuți, poponari, trădători … !) !

  2. Că a făcut o mulțime de potlogării acest Zgonea nu mă miră, dar n-am să pot uita grobianismul acestuia cînd îl tot trăgea de mînecă și-l împingea spre tribună pe Regele Mihai, cînd a vorbit în Parlament în 2011…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here