miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsManelistul Dani Mocanu, reținut pentru că a amenințat un alt bărbat cu...

Manelistul Dani Mocanu, reținut pentru că a amenințat un alt bărbat cu o armă albă, într-un restaurant din Târgu Mureș

-

Manelistul Dani Mocanu a fost reținut de poliție joi, într-un dosar penal în care e acuzat de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, deținerea și folosirea fără drept a unor obiecte periculoase, relatează G4Media. Totul a plecat de la niște imagini apărute pe rețelele de socializare în 5 iulie. Poliția s-a sesizat din oficiu și a demarat o anchetă. În urma perchezițiilor făcute joi dimineață la proprietățile din Argeș ale manelistului, acesta a fost reținut.

Acțiunea a fost demarată de Inspectoratul de Poliție Județeană Mureș. Instituția a dat joi publicității și un comunicat: „Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani. A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii“.

Dosarul are ca obiect un scandal petrecut pe 19 iunie, ]ntr-un restaurant din Târgu Mureș, unde Dani Mocanu l-a amenințat cu o armă albă pe un alt bărbat de 40 de ani. Acum, manelistul e la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș, cu mandat de reținere pentru 24 de ore.

La acest dosar au colaborat poliștii din Argeș, un criminalist de la Mureș și lucrătorii de la poliția orașului Ștefănești.

- Advertisement -

În mare vogă, cu melodii care au milioane de vizualizări pe YouTube, protagonist de reality show și vedetă pe Tik Tok, Dani Mocanu a mai fost acum doi ani protagonistul unui scandal atunci când, într-una din cântările sale, a incitat la ură și discriminare împotriva femeilor. Videoclipul a înregistrat pe YouTube peste 18 milioane de vizualizări în circa 6 luni, aducându-i manelistului încasări de 34.000 de dolari, conform procurorilor care au instrumentat cazul de atunci. Piesa instiga la violență împotriva femeilor, creând „o atmosferă de intimidare, ostilă, degradantă, umilitoare și ofensatoare la adresa femeilor”.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -