PSD-ist de caviar: Rafila ia 6.000 de euro pe lună, din 4 slujbe: ministru, deputat, medic și profesor. Are 700.000 de euro în conturi, împrumută rudele cu alte sute de mii și joacă pe Bursă de încă 200.000!

2
4274
Ministrul Alexandru Rafila a semnat pe ascuns un memorandum cu fostul său angajator, OMS, căruia i-a dat peste 21 de milioane de euro pentru "consultanță". Până acum nu s-a știut public de contractul semnat în luna mai de Ministerul Sănătății

Alexandru Rafila, marele expert al PSD în sănătate, este exemplul perfect al sintagmei „socialist de caviar”: fiul fostului torționar securist cu același nume încasează 6.000 de euro pe lună din 4 slujbe diferite, are 700.000 de euro depuși în conturi, a împrumutat o rudă cu alți 235.000 și are investiți în acțiuni pe Bursă încă 200.000, dezvăluie Ziarul Financiar!

Din punct de vedere fizic, este practic imposibil ca un om, indiferent cât de capabil ar fi el, să poată îndeplini toate cele 4 slujbe simultan – așa cum e cazul lui Rafila. De asemenea, se poate demonstra matematic că, doar din salariile încasate ca bugetar – chiar și din 4 locuri deodată – nu e posibil ca un om să facă rezerve atât de mari de bani. Asta înseamnă, în mod evident, că Alexandru Rafila junior (tatăl Alexandru Rafila a bătut și tortura disidenți anticomuniști imediat după Al Doilea Război Mondial, când rușii impuneau comunismul cu bâtele și tancurile) este în afara legii în ambele situații (ca avere și ca angajat bugetar).

Cazul Rafila este unul emblematic pentru adevărata față a PSD, partidul care pretinde că luptă pentru săraci în timp ce membrii săi de elită strâng în condiții misterioase averi literalmente enorme.

Conform ZF.ro, Alexandru Rafila încasează lunar:

  • 2.400 de euro de la Camera Deputaților, în calitate de parlamentar;
  • 600 de euro de la Ministerul Sănătății, în calitate de ministru (nu poate lua integral și salariul de ministru, ci doar o indemnizație, dat fiind că ia leafă integrală de parlamentar);
  • 1.800 de euro de la Institutul „Matei Balș”, în calitate de șef de secție;
  • 1.730 de euro de la Universitatea de Medicină „Carol Davila” din București, în calitate de profesor.

În mod evident, prezența simultană a PSD-istului în cele 4 locuri de muncă (toate la stat) este imposibilă. Rafila e ministru de aproape un an și parlamentar de un an și jumătate, dar nu s-a suspendat din funcție nici de la „Matei Balș”, nici de la facultate. Asta, deși toate cele 4 slujbe reclamă, prin specificul lor, prezența zilnică și cu normă întreagă la locul de muncă.

Rezultă că Rafila încasează mare parte din aceste sume fără să și muncească pentru ele – e vorba, practic, de niște sinecuri și de o sfidare a bunului-simț și a legii, la care sunt părtașe conducerea Institutului „Matei Balș” și cea a Universității de Medicină „Carol Davila”.

A vândut un teren cu 510.000 de euro

În același timp, Alexandru Rafila e ministrul cu cele mai consistente conturi bancare, având depozite de 700.000 de euro. Pe lângă aceștia, a investit 200.000 de euro în acțiuni pe care le joacă pe Bursa de Valori București și, conform declarației de avere, i-au mai rămas bani ca să împrumute și un membru al familiei cu 235.000 de euro!

Prevăzător, Rafila și-a împrăștiat banii la două bănci, făcându-și depozite în lei și euro, dar și o casetă de valori (adică bijuterii sau bani gheață) de 103.500 de euro.

În toamna anului trecut, ministrul a vândut un teren, pe care a luat 510.000 de euro.

Aceste sume uriașe economisite de Alexandru Rafila provin din veniturile de bugetar, plus cele de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), și au fost puse deoparte după ce ”expertul PSD” și-a achitat facturile, cheltuielile curente pentru el și familia sa, a mers în vacanțe, și-a cumpărat diverse bunuri etc.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Finanțelor, Câciu de la PSD, a falsificat deficitul real al României, acuză Ghinea (USR)! A fost ascuns costul plafonării prețului la energie

* USR și Forța Dreptei (Ludovic Orban), singurele partide care au sancționat dur discursul scelerat al premierului maghiar Viktor Orban la Tușnad. Președintele Iohannis, liderii PSD, PNL și UDMR tac

* Angajații unei agenții „patronate” de Gabriela Firea – trimiși „la specializare” la Mamaia, Brașov și Băile Felix, în hoteluri de 4 stele, pe bani publici

* DOSAR. Liviu Dragnea a plecat spre Maldive cu un avion privat, pe banii românilor, alături de concubina sa și de o colegă a acesteia din școala generală!

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* Rusia pune în pericol alegerile din Italia. Moscova s-ar implica în campanie, „bombardând” cu fake-news-uri pentru a favoriza partidele pro-Kremlin

* Ucrainenii au aruncat în aer tribunalul din Lisiciansk, unde invadatorii ruși se aflau în ședință. Bilanțul: minus 50 de „orci”!

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

* Rusia vrea să anexeze și 3 regiuni din nordul Kazahstanului! Când a aflat planul diabolic al lui Putin, președintele kazah s-a rupt de acesta

2 COMENTARII

  1. Copil de tortionar. Ce pretentii sa ai? Romania este raiul gunoaielor societatii. Aici te realizezi doar daca indeplinesti criterii bine stabilite: lingi bine in cur pe sef, stai capra la sef, esti mason, turnator, securist, mafiot. Nu am auzit niciun caz in care un olimpic are 4 slujbe are un milion de euro in conturi. Geoana, Rafila, Oprescu, fii de baieti cu epoleti.

  2. Pentru tovarasul Rafila ziua are 96 de ore. Pentru ca normal ar fi sa iei bani daca si muncesti pentru ei. Nu cred ca Rafila a reusit sa se cloneze si sa munceasca in acelasi timp si ca doctor, si ca ministru, si ca deputat si ca profesor. Dar ca orice PSD-ist Rafila fura din banul public la greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here