Lui Ponta i se goleşte partidul: 600 de membri Pro România au „dezertat” la ecologişti!

3
6242
Victor Ponta

Victor Viorel Ponta devine ce-a fost şi mai mult decât atât. Adică, un politician mărunt, strivit de propriile-i slăbiciuni şi mari defecte de caracter, printre care la loc de vârf suceala şi combinaţiile murdare pentru interesul lui personal.

După ce-a încercat fără succes să blocheze instalarea unui guvern obligat să salveze România din ghearele mafiei PSD-iste, Ponta primeşte acum ceea ce merita: partidul pe care abia l-a construit i se deşiră ca lâna de pe fus.

Pro România l-a pierdut deja pe Daniel Constantin, fost „număr 2” al partidului, iar azi, Dănuţ Pop, liderul Partidului Ecologist Român (PER) a anunţat că nu mai puţin de 600 de membri ai Pro România au „dezertat” la PER!

„Ținând cont că în ultimele zile s-au înregistrat numeroase demisii importante din partidul Pro România, Partidul Ecologist Român anunță că ieri, 600 de membri din partidul lui Victor Ponta, s-au înscris in rândurile filialei PER Dolj. Doljenii ecologiști, alături de președintele filialei, Petru Mușat, se vor implica în promovarea doctrinei și a proiectelor PER la nivel județean, având ca scop pregătirea pentru alegerile locale din primăvara anului viitor și obținerea celui mai bun scor”, a scris Dănuț Pop.

VVP, părăsit încet-încet de toţi

Hemoragia de membri Pro România s-a produsă după ruptura de la vârful partidului dintre Victor Ponta şi „mâna sa dreaptă”, fostul premier PSD Mihai Tudose.

Acesta a cerut parlamentarilor Pro România să voteze Guvernul Ludovic Orban, încălcând astfel ordinul lui Ponta, care, alături de Dăncilă, a anunţat că nu va susţine noul cabinet PNL.

Ponta l-a ameninţat pe Tudose cu excluderea, iar acesta i-a răspuns tăios pe Facebook.

Tudose l-a acuzat pe Ponta că a făcut politică la școala lui Dragnea, atâta vreme cât singura sa reacţie în faţa nemulţumirii din partid este să ameninţe cu excluderea.

Mesajul lui Mihai Tudose pentru Victor Ponta

Mihai Tudose

„Școala lui Dragnea….

Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desființat etc.

Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut și ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea” liderului -unic- și -absolut-care-numai-el -are-soluții-bune.

Nici eu și nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în aceste momente… nu au fost convocate.

Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului….

Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă și primele poziții de conducere în partid). 

Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban…. (acuzație nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem)

Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul….

Pe mine m-a acuzat acum VVP de același lucru… și ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid și de la guvern pe Facebook… și încă nu ne-a spus de frica cui…

În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm….”

E de aşteptat ca valul de plecări din Pro România să continue. Victor Ponta şi-a tăiat singur craca de sub picioare, trădându-şi electoratul tânăr al propriului partid, care nu dorea o apropiere de PSD, ci mai degrabă de noul Guvern, mai ales că parlamentarii Pro România votaseră alături de cei ai Opoziţiei debarcarea Guvernului Dăncilă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Opriţi iadul accidentelor! Altă tragedie rutieră, cu o maşină care a spulberat trei pietoni în staţia de tramvai

* Barna, atac frontal la Iohannis: „I-a propus şi pe Dăncilă, şi pe Tudose, şi pe Grindeanu”. Liderul USR lasă totuşi deschisă uşa colaborării cu PNL

Dăncilă a numit-o, Orban a „ras-o” pe „bruneta lui Vâlcov”! Adriana Cotel zboară de la şefia Spitalului Fundeni după numai trei zile în funcţie

* E clar, Dăncilă a lăsat dezastru! Nu sunt bani de salarii până la finele anului. Sistemul sanitar, la un pas de colaps

* Primarul care s-a amendat singur şi primarul care dă teren pentru voturi PSD. Mai pot convieţui cele două Românii?

* Soţia lui Crin Antonescu, în Comisia Europeană. Siegfried Mureşan ratează portofoliul Transporturilor în echipa Ursulei von der Leyen

* VIDEO. Dii, calule, diii! A intrat cu animalul în magazin, la Buzău, judeţul lui Ciolacu (PSD). Votaţi, Dăncilă, bre, că ne dă de păscut la toţi!

* VIDEO. Succes! Dăncilă vrea ca PSD să câştige alegerile… de anul trecut! În paralel, face mişto de Iohannis, Orban, Băsescu, Boc

* Orban începe dur: „Opriţi angajările fictive! Vreau să fac febră musculară semnând decizii de concediere”. Iohannis: „Miniştrii PSD au golit conturile înainte să plece”

 * Mândri în Europa! Furtul de 5 milioane de euro care a „scos România în lume” din nou. Cazul Ploscaru – o nouă etichetă infracţională lipită pe chipul naţiei de mafia din ţară

* România, tu unde eşti? Război crunt în Europa pentru banii pe următorii 7 ani. Ţările din sud şi est se opun „aripii dure” a UE, care vrea reduceri bugetare

* Alarmă pe Terra: 11.000 de oameni de ştiinţă declară „urgenţă climatică”! „Suntem otrăviţi! Nu-i normal să fie fete de 11 ani cu cancer pulmonar”

* Brucan a greşit cu 10 ani

* Adio, PSD! Pa, Dăncilă&Ponta! Guvernul Orban a fost votat. Începe curăţarea României de clanurile roşii, care au distrus ţara după Revoluţie!

* Rareş Bogdan, veste proastă pentru PSD: „PNL va guverna 5 ani. Ca să fie clar! Vom depesediza România”

* Ponta, kaput! Adio, Pro România, îl pierde pe Mihai Tudose şi se duce la gunoiul istoriei. Dorea menţinerea haosului politic, pe gustul duşmanilor României pro-UE

 

3 COMENTARII

 1. Acest „Partid Ecologist” NU mai este, demuuuult, ceea ce era in anii ’90 (membru-de-baza al Conventiei-Democrate !) pe vremea fondatorului sau, Otto Weber, devenind, in ultimii ani o simpla ANEXA A… P.S.D. (ca si P.N.Ț. al lui Maniu, Mihalache, Coposu sau Rațiu, ajuns, sub ESCROCUL-DEMENT Aurelian Pavelescu… o CARICATURA, un… BRELOC – Sic ! – al „CIUMEI-ROSII” !!!), daaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  Asadar…, intr-un fel…, cei 600 de indivizi nu au facut altceva decat sa seee… intoarca mai repede in… P.S.D. !!!

 2. Maxime și trime filozofice din Boika Nae:

  Ponta era mic și s-a ridicat de jos
  Zâmbea cu dinții și rupea din os
  Mesteca carnea a doi votanți
  Pășea alături cu doi comercianți
  Luna se făcea lungă și poetică
  Ozonul din industrie murea de oftică
  Politica lui Ponta nu e joacă de copii
  Fiind un mare liberal servea piftii
  Sarmale la partid se to dau omenirii
  Dar nimeni nu e Boika Nae cu Farfuridi
  Și gluma merge în Ostia Brădiceni
  Pune patima mai sus de sacrilegii
  Omul care nu mănâncă nu muncește
  Și fotbalul sărăcește și ne umilește
  Un împarat de a-i fi cu zile de odihnă
  N-ai suna pe Bobo la miez de noapte lină
  Țigări să-ți dea cu ochii umflați de somn
  Drag tovarăș Boika nu ești campion
  Fiindcă goții sunt la Guantanamo
  Arabii jură pe Coran că sunt Alamo
  Iar evreii din Alcatraz
  Ar mânca și un ciolan cu praz
  Nu te pune cu mine om bun
  Nu sunt sabie sau nebun
  Jocul nu se termină în lege
  Nu fă din tine fărădelege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here