Lider #Rezist: „Da, rusul e în spatele AUR și PSD! Să mergem la vot, dacă vrem să trăim în Europa!”

3
3417
Cosmin Bursașiu în timpul protestelor #Rezist

Cosmin Bursașiu, vicepreședintele Asociației „Oradea Civică” (una dintre cele mai active în protestele #Rezist din 2017-2019, pentru salvarea democrației de tip european în România), a povestit pe Facebook o întâmplare cu tâlc.

Văzând agitația rusofilă a unui impostor politic (George Simion) și a partidulețului pe care acesta îl conduce și încearcă să-l bage în Parlament (AUR), Cosmin Bursașiu și-a amintit o întâmplare din urmă cu câțiva ani, la care a participat și Sebastian Duma, președintele Asociației „Oradea Civică” (în prezent, candidat independent în Bihor pentru Camera Deputaților).

Luptătorul civic din Oradea a pus informațiile cap la cap, referitor la PSD-iști și AUR-iști, și a tras o concluzie aspră: să nu-i subestimăm, sunt marionetele Rusiei!

Mărturia lui Cosmin Bursașiu

„Am stat la masă și am mâncat la un restaurant cu acest George Simion, acum vreo 2-3 ani, împreună cu Sebastian Duma.

Era în trecere prin Oradea… am povestit… ne-am expus punctele de vedere civice… omul era în lumea lui… se uita cu ochii bulbucați la noi, avea o teamă în privire… iar la final a zis:

«Voi trăiți într-o bulă și subestimați PSD-ul. Nu-l subestimați!»

Practic ne-a spus că subestimăm forțele din spatele PSD-ului… oare cin’ să fie? Rușii oare?

DA, rusul e în spatele AUR și PSD!

Să nu-i subestimăm!

Să mergem la vot, dacă vrem să trăim în EUROPA!

Să mergem la vot, dacă vrem LIBERTATE!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

50 de ani de închisoare pentru 10 condamnați, în Dosarul ANRP. Crinuţa Dumitrean – 6 ani și 3 luni, Horia Simu – 6 ani și 4 luni

FOTO. Peștera lui Ali Baba, găsită de DNA la polițiștii șpăgari din „fabrica de permise auto”. Mormane de bijuterii și pungi cu bani în găleți. Mecanismul mitei

3 COMENTARII

  1. Absolut adevarat. DIN NENOROCIRE!!! Pentru ca foarte multi romani sunt pacaliti in modul cel jalnic de mesajele acestor agenti PRO-RUSI, complet ostili occidentului si aspiratiilor noastre de civilizatie!

    • Așa este, dar oare românii au învățat ceva din întâmplările de la alegerile di 2016, dacă nu vom suferi în continuare, niciun partid năa fost și nu va fi niciodată Sfânta Fecioară, nu vă înclinați la poveștile unora că toți sunt la fel, e de la cer la pământ între ciuma roșie (psd)și partidele de dreapta, uitați-vă bine unde puneți votul e ultima șansă de a mai prinde fonduri europene pentru dezvoltare, votați dreapta!!!!

  2. Este suficient sa te uiti la mesajele de campanie ale cooperativei pesede sa iti dai seama de unde le vin consultantii si de unde isi ordinele. Stilul de lucru este rusesc. Falci groase si nesimtite ce molfaie minciuni, promisiuni si acuze, furt la vot, incapabili de orice discutie serioasa, nu incerca sa convinga oponentii ci ii demoralizeaza. Sabotajul si provocarea singura platforma.

    Dupa asta dezastrul economic si social. Dupa catastrofa 2016 romanii nu isi mai permit inca una.

    Trebuie iesit la vot, iar ciuma rosie gonita de peste tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.