VIDEO. Șoșoacă s-a năpustit la Spitalul „Marius Nasta” și a agresat-o pe managera Beatrice Mahler. „Aici se întâmplă crime! Există tratament, nu vor să-l aplice!”

7
27276
Șoșoacă s-a folosit de durerea unor oameni ca să facă spectacol în curtea spitalului "Marius Nasta", unde sunt tratați pacienți bolnavi de Covid, și s-o acuze de crimă cu premeditare pe doctorița Beatrice Mahler

Un nou episod din seria celor tolerate în mod absolut inadmisibil de statul român s-a produs luni dimineață, în curtea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“, din București, acolo unde managera instituției, doctorița Beatrice Mahler, a fost agresată verbal și intimidată de senatoarea conspiraționistă Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Lăsată nepedepsită după fapta de acum câteva săptămâni, când a adus un desant de antivacciniști într-o comună din județul Iași, agresându-i verbal pe medici și pe locuitorii care doreau să se imunizeze, Șoșoacă capătă tot mai mult tupeu.

Luni dimineața s-a năpustit în curtea spitalului de pneumoftiziologie din București, unde i-a acuzat pe medici că ar fi criminali, că iau șpăgi ca să trateze pacienții de Covid, că ar avea tratamente pe care refuză să le dea ca să moară oamenii. Totul a fost transformat într-un spectacol dezgustător, dar urmărit în direct pe Facebook de zeci de mii de oameni.

Pretextul desantului peste medicii de la „Marius Nasta“ a fost decesul unui pacient din cauza Covid. Șoșoacă a venit cu rudele decedatului și a dat drumul la spectacol.

În aplauzele fanilor ei de pe Facebook, care-i trimiteau mesaje de încurajare, inimioare, like-uri și îndemnuri să candideze la președinția României, senatoarea mincinoasă a țipat: „E spațiu public și aici se întâmplă crime. (…) Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! Vă depun plângere penală, doamna Mahler! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor! Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre! (…) Și mie mi-a murit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu totul am înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată! Să nu vă închipuiți… (…) Există tratament, nu vor să-l aplice! Vreau și eu să fiu dusă acolo, să vedem decedatul! Am toate drepturile din lume! Nu mă învățați pe mine Dreptul, eu fac proceduri, dumneavoastră încălcați legea! (…) Pacienților li se dă oxigen, și se știe că oxigenul arde plămânii!“.

VIDEO: Scenele barbare provocate de Șoșoacă la „Marius Nasta”

https://www.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/568369511095124/

Managerul Beatrice Mahler și-a păstrat cumpătul și a explicat care e situația, iar în final senatoarea scandalagioaică a avut revelația că bugetul Sănătății este subdimensionat, iar banii alocați spitalelor sunt aspirați în proporție de 85% de salariile angajaților, restul de 15% urmând să acopere toate celelalte cheltuieli.

Întreaga filmare a durat peste o oră și 20 de minute.

Este al doilea desant barbar al senatoarei urlătoare Diana Iovanovici-Șoșoacă la Spitalul „Marius Nasta”, după cel din seara de 21 februarie, când cei agresați de mahalagioaică au fost managerul Beatrice Mahler și ministrul Sănătății din acel moment, Vlad Voiculescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mama medicului conspiraționist Răzvan Constantinescu, nevaccinată, „se zbate între viață și moarte“, infectată cu Covid. Doctorul insistă că „porcăria din flacon va distruge lumea“

* VIDEO. Ambrozie, Episcopul de Giurgiu: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Vaccinurile sunt expirate. Vedeți? Dau foc românilor în spitale!“

* O profesoară de muzică le spune elevilor de 13 ani că dacă te vaccinezi, „ajungi legumă peste doi ani”, vei fi „cobaiul la nenorociţii ăştia de la OMS”! Compară spitalele cu abatoarele și cu lagărul de la Auschwitz

* Anti-vaccinistul Becali și-a făcut praf și echipa de fotbal: 9 jucători de la FCSB au fost doborâți de Covid. Și antrenorii au intrat la izolare

* CTP despre ÎPS Teodosie: „De ce nu este arestat acum și urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”

* Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: Cîțu a schimbat macazul: PSD nu mai e „dușmanul românilor”, ci un partid „responsabil”! Iar Iohannis e de acord

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

* Soluția lui Caramitru jr pentru ieșirea din criză: Ciucă premier, Birchall la Justiție, Rafila la Sănătate, Cioloș la Externe, Ghinea la Fonduri Europene!

* La două zile după ce PNL a votat, alături de PSD, salvarea pensiilor speciale pentru primari, Cîțu spune că le va elimina altădată!

7 COMENTARII

    • Mai exact de servicii. Servicii antinationale care in loc sa lupte cu inamicii Romaniei de afara si din interior sunt mina in mina cu cei care distrug Romania. Servicii tradatoare de tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.