La două zile după ce PNL a votat salvarea pensiilor speciale pentru primari, Cîțu spune că le va elimina altădată, la grămadă cu altele!

6
6712
Florin Cîțu

Un nou episod de schizofrenie politică: deputații PNL din Comisia Juridică au votat joi, alături de cei ai PSD și UDMR, împotriva inițiativei USR de eliminre a pensiilor speciale pentru primari. Două zile mai târziu, premierul interimar Florin Cîțu, care e și președintele PNL, spune că are el un plan de a elimina toate pensiile speciale! Cândva, nu se știe când…

Joi, PNL, PSD și UDMR au votat, în Comisia Juridică din Camera Deputaților, împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale pentru primari, viceprimari şi preşedinţii de Consilii Judeţene.

Sâmbătă, premierul demis Florin Cîţu, care continuă să guverneze cu statut de interimar, a fost întrebat în conferința de presă de la Palatul Victoria ce se va întâmpla cu pensiile speciale ale aleșilor locali, în acest context.

Răspunsul lui Florin Cîțu: „Aici eu aş vrea să fim foarte pragmatici. În fosta coaliţie aveam un grup de lucru care trebuia să găsească soluţii pe sistemul de pensii. Noi vrem să trecem toate pensiile pe principiul de contributivitate. Nu are sens să avem în Parlamentul României – şi asta i-am rugat pe parlamentarii PNL – tot felul de proiecte care merg împotriva a ceea ce facem noi în programul de guvernare. Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii, şi aceste pensii vor fi incluse acolo. Nu are sens să luăm decizii în Parlamentul României care merg împotriva a ceea ce vom face în viitor”.

Așadar, în așteptarea zilei când Cîțu va „trece toate pensiile pe principiul de contributivitate”, PNL-iștii săi au votat, preventiv, împotriva eliminării pensiilor speciale!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cîțu spune basme: „lucrurile arată bine”, „avem o guvernare stabilă”, „am livrat ce am promis”, „în curând, toți românii vor simți beneficiile creșterii economice”

* Se confirmă cacealmaua lui Iohannis: PNL nu susține Guvernul Cioloș! USR e trimis să caute susținere la PSD și AUR

* Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

* SURSE: Orban pleacă din PNL și înființează Forța Liberală. Va fi urmat de 30-40 de parlamentari

* Curea și Ciuvică au adus Antenei 3 o amendă de 5.000 de lei, pentru injurii la adresa lui Mălin Bot

* CTP despre ÎPS Teodosie: „De ce nu este arestat acum și urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”

* STUDIU DE CAZ: Clanul sinodalilor din BOR – addendum la investigația Recorder

* VIDEO. Covid-19 decimează o familie de artiști: la 10 zile după „rapsodul Banatului”, a murit și fiica sa! Cei doi erau nevaccinați

* Olăroiu și-a recuperat în Dubai ceasul de 180.000 de dolari furat la Milano. Dar din țeapa dată de chinezi – 10 milioane de dolari – n-a recuperat nimic!

6 COMENTARII

  1. Domnilor, ca să daț’i apă la moara usr, faceți tot feluri de afirmații, unele cu și alte4le fără acoperire reală, ce mai rămânea pnl dacă tăia și pensiile acum, ele trebuie desființate dar nu acum când toată lumea dă în pnl iar usr e făt frumos, că numai așa poate reveni în forță psd, iar dacă a dat bani numai la primarii pnl bine a făcut, cum a făcut psd până acum, iar usr are 2 primari, pe ei nu îi interesează, ei există pe facebook !!!

    • Bai,drujbarule,nu ne mai faci prosti??Ca alte argumente nu gasesti sa aperi hotii din udemere si gasca lui iohann din penele! Te faci ca nu stii de „revolutionarul” rares bogdan care a promis ca elimina pensiile speciale ,imediat dupa alegeri??ACUM SUNTETI LA GUVERNARE,CE IL IMPIEDICA SA IASA SA DECLARE CA VOR FACE CE-A PROMIS CU SURLE SI TRAMBITE,IN CAMPANIE,CA ACUM S-A ALES NR.2 IN PARTID?!!

  2. PSD și PNL se înțeleg ca frații dar PNL ii trimit pe USR-iști la PSD 😂😂😂
    Ia să vedeți acum cum refac ei PCR-ul ca sa lupte împotriva dușmanilor poporului, a huliganilor, a golanilor, a legionarilor …. și să salveze tărișoara 😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here