Anti-vaccinistul Becali și-a făcut praf și echipa de fotbal: 9 jucători de la FCSB au fost doborâți de Covid! Și antrenorii au intrat la izolare

0
2972
Gigi Becali

Latifundiarul anti-vaccinist Gigi Becali (63 de ani) plătește un preț tot mai scump pentru deriva sa conspiraționistă în pandemia Covid-19: echipa de fotbal i-a fost decimată de virus! În meciul cu CS Mioveni, programat sâmbătă seara de la ora 20.30, FCSB va alinia o formulă cu multe improvizații, întrucât 9 jucători au fost testați pozitiv.

În ultima vreme, Gigi Becali a întețit propaganda anti-vaccinistă. Promovat de televiziuni iresponsabile precum România TV, patronul clubului FCSB a declarat de mai multe ori că „mai bine îmi pui pistolul la ceafă și apeși pe trăgaci, decât să mă înțepi și să bagi vaccinul în mine”!

Becali a răspândit idei bolnave, încercând să-i convingă și pe alții să nu se vaccineze. El i-a speriat pe oameni cu amenințarea că „o să vedeți voi ce vi se întâmplă peste câțiva ani dacă îi lăsați să bage serul în voi”!

Politica anti-vaccinare a lui Becali s-a transmis și la propriai echipă de fotbal. Majoritatea jucătorilor nu s-au vaccinat, iar asta i-a făcut extrem de vulnerabili la virus, mai ales în valul 4.

Înaintea meciului cu CS Mioveni, care se va disputa la Buzău, 9 fotbaliști de la FCSB au fost depistați pozitiv la testele anti-Covid: Budescu, Cristea, Cordea, Oaidă, Șerban, Straton, Șut, V. Gheorghe și V. Crețu. Aceștia li se adaugă celor 5 jucători indisponibili din cauza unor accidentări: Panțîru, Fl. Coman, Burlacu, Oct. Popescu și Ov. Popescu (ultimul ar putea fi, totuși, recuperat până la ora meciului).

De asemenea, se află la izolare antrenorul Edi Iordănescu și secundul său Mihai Pintilii. În aceste condiții, echipa va fi condusă la Buzău de antrenorul cu portarii, Eugen Nae.

Formula improvizată de acesta: Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovici – Olaru, Perianu (Ov. Popescu), Fl. Tănase – I. Stoica, Keşeru, Dumiter.

„Jucătorii știu că nu e bine să se vaccineze și mă ascultă pe mine”

După apariția primelor cazuri de Covid-19 la FCSB, ”roș-albaștrii” au făcut o adresă oficială către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), solicitând schimbarea regulilor de testare în Liga 1. În acest moment, jucătorii vaccinați nu trebuie să se testeze, însă clubul lui Becali susține că vaccinații se pot îmbolnăvi și pot transmite virusul.

Secretarul general al Ligii, Justin Ștefan, a declarat pentru Fanatik.ro că majoritatea echipelor sunt de acord cu schimbarea regulilor de testare anti-Covid, astfel încât să fie testați și jucătorii care s-au vaccinat.

Când a venit vorba despre posibilitatea ca jucătorii și celelalte persoane din club să se vaccineze, Gigi Becali a fost destul de categoric și a infirmat acest lucru. Spune că nu interzice nimănui imunizarea, dar „jucătorii știu că nu e bine să se vaccineze și mă ascultă pe mine”. 

ALTE ARTICOLE DESPRE GIGI BECALI:

* Gigi Becali: „Eu nu mă vaccinez niciodată, pentru că odată cu vaccinul îmi bagă placheta cu 666! Diavolul! Satana!”

* Gigi Becali recidivează la RTV, încurajat de Ciutacu: „Nu mă vaccinez, pentru că după vaccin vine cipu’! Nu vreau cip!!!”

* Gigi Becali riscă un nou dosar penal. A adus din Rusia un medicament anti-Covid interzis în UE

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Gigi Becali, infractorul credincios: „Mă implic să distrug USR-ul, care sunt atei și satanici!”

* Declarații tembele ale lui Gigi Becali: „Guvernul poate crea o dictatură! Ne bagă la pușcărie”

* „Lingurița cu Covid” a scos FCSB-ul lui Becali din Europa. Ignoranța patronului a ținut echipa 3 ani la rând departe de grupe

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tragedia nevaccinaților în Giurgiu: doi soți și fiul lor au murit de Covid în aceeași zi. Fiica lor, cadru medical, i-a rugat să se vaccineze, dar n-au ascultat-o

* VIDEO. Covid-19 decimează o familie de artiști: la 10 zile după „rapsodul Banatului”, a murit și fiica sa! Cei doi erau nevaccinați

* CTP despre ÎPS Teodosie: „De ce nu este arestat acum și urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”

* Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* VIDEO. Cîțu spune basme: „lucrurile arată bine”, „avem o guvernare stabilă”, „am livrat ce am promis”, „în curând, toți românii vor simți beneficiile creșterii economice”

* La două zile după ce PNL a votat, alături de PSD, salvarea pensiilor speciale pentru primari, Cîțu spune că la va elimina altădată!

* Se confirmă cacealmaua lui Iohannis: PNL nu susține Guvernul Cioloș! USR e trimis să caute susținere la PSD și AUR

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

* SURSE: Orban pleacă din PNL și înființează Forța Liberală. Va fi urmat de 30-40 de parlamentari

* STUDIU DE CAZ: Clanul sinodalilor din BOR – addendum la investigația Recorder

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here