luni, martie 4, 2024
AcasăNewsCTP despre ÎPS Teodosie: "De ce nu este arestat acum și urmărit...

CTP despre ÎPS Teodosie: „De ce nu este arestat acum și urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”

-

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a comentat cu maximă duritate, vineri seara, la Digi 24, gravele derapaje din ultima apariție publică a Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfințitul (ÎPS) Teodosie. Într-o emisiune la Radio Dobrogea (postul Arhiepiscopiei), anarhistul Teodosie a îndemnat credincioșii, explicit, să nu se vaccineze. CTP zice că ÎPF-ul ar trebui „arestat și cercetat sub acuzația de zădărnicire a combaterii bolilor”, ca urmare a minciunilor sale ordinare.

ÎPS Teodosie a spus, printre altele, că vaccinul „nu este asumat de nimeni” şi ar avea „urmări negative”.

CTP l-a „tamponat”, amintind numele conspirativ sub care Teodosie a turnat la Securitate, Mache: „Instigă, asta face domnul Mache. Instigă ÎPS Mache”.

Jurnaistul aduce în discuție expresia „minte ca un porc”, fiind de părere că porcul este nedreptățit, pentru că nu s-a dovedit științific că porcul ar fi un mincinos. În schimb, ÎPS Mache…

- Advertisement -

„Nu este o informație falsă, ci mai grav: o minciună!”

* „Domnul Teodosie zice așa: «Vaccinul nu este asumat de nimeni și sunt atâtea urmări negative». Arhiepiscopul acesta să nu știe lucrurile acestea cu privire la ce se întâmplă în lume?! (Moderatorul Claudiu Pândaru amintește că vaccinul este asumat de producători, de Agenția Europeană a Medicamentului, de cea din SUA, care l-au aprobat în baza unor studii, și în cele din urmă de statele care l-au pus la dispoziția cetățenilor – n. red.). E de luat în considerare o asemenea ipoteză? Nu! Și-atunci, el NU face o afirmație falsă. Este o minciună!”

* „Falsul nu se confundă cu minciuna. Perechile sunt așa: adevărat/fals, care sunt categorii logice, și minciună/sinceritate, care sunt categorii psihologice. Cineva poate să producă o propoziție falsă cu bună-credință: așa știe el, nu gândește bine și spune un lucru fals, care își are contrariul într-un lucru adevărat. Dar aceasta este o minciună. Minciuna este un proces deliberat, psihologic, prin care se pronunță o propoziție care, pe lângă faptul că e falsă, este și deliberat falsă. Asta este diferența între fals și minciună.”

* „Aceasta este o minciună, pentru că omul acesta știe foarte bine. Nu poate fi nicio supoziție. Cum să spui că «nu este asumat de nimeni»? Asta este o minciună, nu este un fals. Un fals ar fi fost să spui că vaccinul face ca oamenii să aibă consecințe grave în viitor, peste 5 ani se vor îmbolnăvi grav și le va crește un cap de maimuță. Așa știe și crede el și omul spune un lucru fals. Dar ca să spui că «vaccinul nu este asumat de nimeni», aceasta este o minciună.”

- Advertisement -

Peste 40.000 de morți de la Covid, zero de la vaccin!

* „ÎPS Mache continuă: «Și sunt atâtea urmări negative»! Câți morți din pricina vaccinului au fost și sunt în România? Și câți morți din pricina Covid au fost/sunt în România? Avem două cifre, da? Morții sunt peste 40.000 de când a început pandemia, sunt peste 3.000 de morți de când a început criza politică, în vreme ce numărul persoanelor care au murit – dovedit clar – din pricina vaccinului este ZERO în România.”

* „«Am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta» – nu este o afirmație falsă, este o minciună! A, dacă spunea «știu eu, am eu sursele mele că o să înceteze vaccinul acesta, au venit niște porumbei albi de la Dumnezeu și mi-au spus că încetează vaccinul», aia era o afirmație falsă. Dar să spui că «ai citit tu»«Uniunea Europeană a anunțat» – verb! – «a anunțat Uniunea Europeană», asta este o minciună ordinară!”

„Pe cine reprezintă individul acesta?”

* „Dacă BOR, dacă Patriarhia spune că «îndemnul unui cleric împotriva vaccinării este total și ferm dezavuat de Biserică», vă întreb: pe cine reprezintă individul acesta? Acest ins de ce nu este el arestat acum și urmărit penal, în stare de reținere, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Codului Penal?”

* „Nu este urmărit penal de ce? Pentru că are niște materiale textile pe el, are și pe cap și are o barbă foarte lungă. Dacă i le dai la o parte pe toate, ce rămâne, pe cine reprezintă în afară de cei care se uită în gura lui din parohie?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Se confirmă cacealmaua lui Iohannis: PNL nu susține Guvernul Cioloș! USR e trimis să caute susținere la PSD și AUR

* Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* STENOGRAME PNL. Cîțu: „Să ne victimizăm și noi!” / Bușoi: „Să-i trimitem la origini!” / Rareș Bogdan: „Cioloș lucrează doar pe manipulare” / Nica: „Iohannis a vrut să-l erodeze pe Cioloș pentru 2024”

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

* SURSE: Orban pleacă din PNL și înființează Forța Liberală. Va fi urmat de 30-40 de parlamentari

* Curea și Ciuvică au adus Antenei 3 o amendă de 5.000 de lei, pentru injurii la adresa lui Mălin Bot

* Frica de Covid devine mai mare decât frica de vaccin. Două recorduri într-o zi: 67.853 de persoane vaccinate, 34.944 cu prima doză

* Patriarhia mătură pe jos cu anarhistul Teodosie: „Îndemnul unui cleric împotriva vaccinării e total dezavuat de Biserică. Iraționalul antivaccinism justificat religios rămâne o mare și riscantă neînțelegere“

* VIDEO. Covid-19 decimează o familie de artiști: la 10 zile după „rapsodul Banatului”, a murit și fiica sa! Cei doi erau nevaccinați

* Olăroiu și-a recuperat în Dubai ceasul de 180.000 de dolari furat la Milano. Dar din țeapa dată de chinezi – 10 milioane de dolari – n-a recuperat nimic!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. ”Dacă BOR, dacă Patriarhia spune că «îndemnul unui cleric împotriva vaccinării este total și ferm dezavuat de Biserică», vă întreb: pe cine reprezintă individul acesta?”

    Simplu, Mache reprezinta Securitatea veche in haine noi. ”Serviciile”. Cei care fac politica in Romania, fac si desfac partide. Sunt pline partidele de ei, in special la virf. Astfel incit oricine cistiga alegerile, tot ei sunt la putere. Confruntarile sunt de fatada.
    Ar fi fost bun punctul 8 de la Timisoara. Insa nu era sa-l aplice securistii ramasi la putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -