Klaus Iohannis despre trecerea multor primari de la PSD la PNL: „Nu văd cu ochi buni aceste racolări!”

1
1828
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a susținut miercuri o conferință de presă pe tema evoluției pandemiei de Covid-19 în România. În acest context, președintele a răspuns și unor întrebări pe alte teme.

Întrebat cum vedeți racolările de primari PSD de către PNL, Klaus Iohannis a tras aer în piept și a răspuns: „Pot să vă spun franc: nu văd cu ochi buni aceste racolări! Simplu. Eu am fost dintotdeauna împotriva traseismului. E o boală gravă a politicii românești. Eu nu mi-am schimbat opinia”.

„În mod sigur nu vom avea guvern PSD!”

În privința formulei de guvernare de după moțiunea de cenzură anunțată de PSD, Klaus Iohannis a declarat: „Coaliții post-moțiune – întâi să vedem moțiunea, apoi votul pe moțiune, să facem consultări și în mod sigur nu vom avea guvern PSD”.

Președintele a detaliat: „Această moțiune este neavenită politic. Dacă trece, vom vedea când se votează. Nu sunt dispus să intru într-un joc populist ordinar al PSD, care vrea să arate că are foarte mulți parlamentari. PSD nu a venit cu nicio soluție și nicio abordare serioasă. Însă sunt ahtiați după putere și știm că suferă că nu mai sunt conectați la resursele bugetare. Dar dacă vor să facă așa ceva, pentru România nu este bine”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Teodorovici: „Depun plângere penală! Ciolacu e infractor, face acțiuni mafiote. Parchetul poate cere radierea PSD”

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu cine se mai uită la așa ceva…am ajuns ca pe vremuri să nu te mai intereseze aceste ieșiri din anonimat…. pentru că nu rămâi cu nimic după o oră de discurs și dialog fără fond…am ajuns la faza formelor fără fond..,!!!.. dacă cineva dintre voi a rămas cu ceva in afară de PSD ,eu mă închin in fața voastră…!!! începând de la economie, protecție socială, justiție, sistem medical ,…și culmea unii cică înțeleg.!!!…ce mama dracului o fi înțelegând ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here