“Kadîrov, a venit vremea de care ți-a fost atât de frică!” Opozanții ceceni pregătesc jihadul împotriva lacheului lui Putin

0
8749
Steagul "Icikeriei libere"

Ramzan Kadîrov, autoproclamatul președinte al Republicii Icikeria (Cecenia, republică autonomă în Federația Rusă, situată în nordul Munților Caucaz), este vânat de opozanții săi. Aceștia refuză să se subjuge regimului terorist de la Kremlin și nu recunosc actuala putere de la Groznîi.

Cecenii, majoritari musulmani, au declanșat un adevărat jihad împotriva marionetei lui Putin. Au anunțat pe rețelele de socializare crearea unei mișcări subterane în micuța republică (17.300 km², 1,4 milioane de locuitori) din sud-vestul Federaței Ruse.

Cei care susțin independența Republicii Icikeria s-au unit pentru a-l lichida pe Kadîrov. De asemenea, ei vor să elimine și clica de ucigași sadici a acestuia.

Într-o filmare postată pe Twitter, preluată de site-ul ucrainean Obozrevatel.com, doi bărbați neidentificați, care poartă echipament militar și măști negre, ard steagul Ceceniei rusificate și-l desfășoară pe cel al Icikeriei libere. Ei au afirmat că, din momentul izbucnirii “războiului sfânt”, o întreagă armată va începe să opereze în republică.

“Noi, fiii Icikeriei, refuzăm să trăim sub steagul ocupantului”

„Măcelarul Kadîrov” are motive reale să se teamă pentru viața sa, fiindcă mulți militari recrutați în această „operațiune specială” s-au învârtit în cercurile influente ale palatului prezidențial de la Groznîi.

Mesajul opozanților lui Kadîrov: “Noi, fiii Icikeriei, refuzăm să trăim sub steagul ocupantului. Iată steagul nostru, al Icikeriei, care își va lua locul cuvenit în curând. Kadîrov, a venit vremea de care ți-a fost atât de frică!”.

Principalul scop al grupării este acela de a-i elibera pe ceceni de teroristul Kadîrov și de a proclama independența întregii republici. În acest sens au făcut declarații Anzor Mașhadov, fiul fostului președinte al Icikeriei, și Islam Belokiev, purtătorul de cuvânt al batalionului cecen care luptă de partea Ucrainei.

Obozrevatel.com: “Islam Belokiev a arătat o hartă în care Cecenia este împărțită în trei fronturi (Nord, Central, Sud) și 16 sectoare. Conform lui Belokiev, în fiecare dintre aceste sectoare a început cooperarea lor cu populația civilă pentru a afla informații despre forțele de securitate cecene, despre desfășurarea acestora și armele pe care le au la dispoziție”.

Pentru eliminarea lui Kadîrov se implică și diaspora cecenă

În cadrul unei emisiuni difuzate pe canalul Belsat, Anzor Mașhadov a precizat că este timpul ca țara lui să se separe de Rusia. “Există secrete în război, ele nu pot fi divulgate. Nu am dreptul să-mi dau cu părerea despre ceea ce a spus Belokiev. Comunicăm și ne consultăm între noi și știm că se face o muncă asiduă cu populația”, a spus Mașhadov.

Informația despre intenția de a distruge sistemul mafiot al lui Kadîrov a fost confirmată pentru publicația Kavkazr.com (Realitatea Caucazului) de șeful serviciului de informare al batalionului icikerian, Bogdan Cecenski. Adepții săi lucrează nu numai cu localnicii, ci și cu reprezentanții diasporei cecene din Europa.

Bogdan Cecenski: „Pentru a rezolva problema Icikeriei, ocupată de Rusia, intenționăm să parcurgem mai multe etape. Voi cita primele trei: victoria Ucrainei, pregătirea poporului cecen pentru schimbările așteptate, crearea unei Armate de Eliberare a Cecenei, bine înarmată și instruită în metodele de desfășurare a unui război modern”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* VIDEO. Umilința de 45 de secunde aplicată lui Putin de „amicul” Erdogan. Sceleratul de la Kremlin e campion la mitocănie: 4 ore de întârziere!

* Putin va încerca să anexeze ilegal, până la 11 septembrie, teritoriile ocupate în regiunile ucrainene Herson, Zaporoje, Donețk și Lugansk

* Partizanii ucraineni din Crimeea oferă 15.000 de dolari pentru lichidarea comandantului unei divizii de submarine rusești

* Ucraina e amenințată cu Apocalipsa, în caz că va încerca să recupereze Crimeea. Medvedev: „Într-o clipă va veni Ziua judecăţii de Apoi”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

* Destine crunte pentru trei trădători ucraineni care au trecut de partea Rusiei teroriste. Bilanțul: un mort (împușcat) + un spitalizat (otrăvit) + un arestat

* Rusia vrea să anexeze și 3 regiuni din nordul Kazahstanului! Când a aflat planul diabolic al lui Putin, președintele kazah s-a rupt de acesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here