Directorul putinist al unei fabrici producătoare de rachete și tancuri a murit în timpul unei ședințe de xenoterapie

0
4777
Dmitri Konoplev

Parcă s-a instalat o molimă necruțătoare în rândul unor șefi putiniști, numiți în funcții pe criterii de cumetrie politică de regimul criminal de la Kremlin. Vineri, 22 iulie, Dmitri Konoplev, director general adjunct al Complexelor de Înaltă Precizie NPO, a murit în condiții suspecte, la numai 46 de ani, după o ședință de xenoterapie (terapie cu xenon).

Dmitri Konoplev (46 de ani) condusese și Biroul de Proiectare al Ingineriei Instrumentelor “A.G. Șipunov”. Întreprinderea la care era angajat producea rachete și tancuri pentru armata rusă, în sprijinul invaziei din Ucraina. Printre ele se numără sistemul Panțir și blindatele șenilate Tungusca.

Potrivit canalelor rusești de propagandă, citate de site-ul Obozrevatel.com, Konoplev a decedat chiar în timpul unei proceduri cu o mască de oxigen. Tragedia s-a produs în clinica Xeospa din Moscova. Konoplev ar fi respirat xenon ca să-și vindece o durere de cap și o tulburare de anxietate.

Cauza decesului: insuficiență cardiacă acută

O sursă a dezvăluit pentru ziarul rusesc Izvestia că acolitul lui Putin și-ar fi găsit de fapt sfârșitul din cauza unei insuficiențe cardiace acute. “Se observă că Konoplev a murit în timpul procedurii de xenoterapie, care este folosită în special pentru a trata problemele de somn și bolile neurologice”, a explicat Izvestia.

Rușii întrebuințează xenoterapia și în cazul bolilor mintale, dar și în mai multe tipuri de dependențe, cum ar fi cele strâns legate de droguri și alcoolism.

Xenonul este un gaz rar și foarte scump, extras din atmosfera terestră. Are o utilizare variată: în lămpile de descărcare cu gaz, lasere, anestezie, imagistică (pentru a vedea inima, plămânii și creierul).

Site-ul Gazeta.ru scrie că întreprinderea la care lucra Konoplev este amplasată în regiunea Tula. “Din aprilie 2008, Dmitri Konoplev a ocupat funcția de șef adjunct al Agenției Federale pentru furnizarea de arme, echipamente militare, echipamente speciale și materiale”, dezvăluie Gazeta.ru.

Alți doi șefi de la Kremlin au murit fulgerător

Site-ul ucrainean Obozrevatel.com constată: „Instrument Design Bureau este angajat în dezvoltarea de arme pentru armata rusă de ocupație. Vorbim despre sistemele de rachete antitanc Kornet, Kvartet și Metis; sisteme de apărare aeriană Panțir-S1, Kaștan-M, Tungusca-M1; sistem de rachete Germes-A; arme de calibru mic și armament de tun și muniție pentru acesta: pistoale, mitraliere, puști cu lunetă, lansatoare de grenade, tunuri”.

Recent, Kremlinul și-a pierdut alți doi șefi în condiții suspecte:

  • Fostul șef al Ministerului Complexului Agro-Industrial și Alimentației din Regiunea Sverdlovsk, Aleksandr Cerviakov, condamnat la 10 ani pentru corupție, a murit într-o colonie din Ural.
  • Iuri Voronov, fostul șef al Gazprom, a fost găsit mort în casa lui de la țară.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* VIDEO. Umilința de 45 de secunde aplicată lui Putin de „amicul” Erdogan. Sceleratul de la Kremlin e campion la mitocănie: 4 ore de întârziere!

* Putin va încerca să anexeze ilegal, până la 11 septembrie, teritoriile ocupate în regiunile ucrainene Herson, Zaporoje, Donețk și Lugansk

* Partizanii ucraineni din Crimeea oferă 15.000 de dolari pentru lichidarea comandantului unei divizii de submarine rusești

* Ucraina e amenințată cu Apocalipsa, în caz că va încerca să recupereze Crimeea. Medvedev: „Într-o clipă va veni Ziua judecăţii de Apoi”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

* Destine crunte pentru trei trădători ucraineni care au trecut de partea Rusiei teroriste. Bilanțul: un mort (împușcat) + un spitalizat (otrăvit) + un arestat

* Rusia vrea să anexeze și 3 regiuni din nordul Kazahstanului! Când a aflat planul diabolic al lui Putin, președintele kazah s-a rupt de acesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here