miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăJustițieJustiția regimului Iohannis-PSD: încă două judecătoare reformiste, care au judecat și condamnat...

Justiția regimului Iohannis-PSD: încă două judecătoare reformiste, care au judecat și condamnat personaje „grele”, au fost excluse din magistratură

-

Judecătoarele Daniela Panioglu și Alina Nadia Guluțanu, de la Curtea de Apel, au fost excluse din magistratură de „gruparea Savonea” din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Panioglu și Guluțanu se fac „vinovate“ de a-l fi condamnat pe Lucian Duță, fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, iar Guluțanu avea pe rol și dosarul milionarului fugar Puiu Popoviciu.

Cei 5 membri ai secției pentru judecători din CSM care au luat scandaloasa decizie sunt Marian Budă, Simona Camelia Marcu, Bogdan Mateescu, Lia Savonea și Nicoleta Țînț. Hotărârea a venit cu 3 săptămâni înainte să le înceteze mandatul celor enumerați mai sus.

Judecătoarele Daniela Panioglu și Alina Nadia Guluțanu erau foarte incomode pentru mafia din Justiție. În condamnarea la 6 ani de închisoare pentru luare de mită (6,2 milioane de euro!) dictată contra lui Lucian Duță, cele două scriseseră, printre altele, că fostul șef al Casei de Asigurări a fost ajutat de procurorii Teodor Niță și Gigi Valentin Ștefan, de la Constanța, care înregistraseră un denunț ilegal încercând astfel să obțină o pedeapsă mai mică pentru protejatul lor infractor.

Cu toate astea, Inspecția Judiciară și noua Secție de anchetare a magistraților (ascunsă acum în Parchetul General) nu i-a luat la întrebări pe cei doi procurori, ci le-au deschis dosare judecătoarelor care au reclamat fapta!

- Advertisement -

La judecătoarea Daniela Panioglu, pretextul excluderii a fost acela că a admis o cerere de recuzare făcută de DNA în procesul lui Tudor Pendiuc, fostul primar PSD din Pitești, și al lui Valentin Vișoiu, intermediar de drepturi litigioase.

O altă acuzație a CSM la adresa judecătoarelor este că au amânat mai multe luni o sentință.

În spatele întregii povești se ascunde însă și altceva, nu doar operațiunea sistemului din Justiție prin care sunt îndepărtați sistematic magistrații reformiști, ,care nu răspund la comenzi. Odată cu excluderea celor două din magistratură, dosarele acestora sunt preluate de alți judecători. Deci și Puiu Popoviciu ajunge la judecata altcuiva.

- Advertisement -

Inspecția Judiciară, care a analizat dosarele celor două judecătoare excluse, este condusă de Roxana Ioana Petcu, soția unui fost prefect al Bucureștiului numit de PSD.

Alți doi judecători excluși abuziv și ritualic din magistratură, în ultimii ani: Camelia Bogdan (cea care l-a condamnat pe oligarhul Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare și confiscarea a 60 de milioane de euro) și Cristi Danileț (exponentul cel mai vizibil al curentului reformist din Justiție).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Terorism AUR: George Simion și hoarda sa au blocat o benzinărie OMV din Ploiești. Poliția lui Bode a încurajat anarhia

OPINIE. Cum se joacă Iohannis și PNL cu focul: pentru a-și salva pielea după eșecul Schengen, au alimentat discursul extremist și anti-occidental

* Restaurație totală: PSD-ista care vedea „coarnele diavolului” la protestele #Rezist, numită de Ciucă șefă la Directoratul Național de Securitate Cibernetică!

* Judecătorul Cristi Danileţ a învins în instanță Mafia din CSM! După un an de calvar, el nu poate reveni totuși în magistratură, pentru că Mafia l-a mai exclus de două ori. Urmează două noi procese, amânate deja scandalos de mult

Băieții de AUR ai propagandei putiniste în România. Scurtă istorie a unei trădări naționale

* La Iași s-a ținut ședința prietenilor Rusiei. Lista „suveraniștilor” invitați: Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada, Marga, Cerva, Lasca, Tudorel Toader, Iosefina Pascal, Capsali, Diplan etc.

VIDEO. Putinist de frunte, Robert Turcescu se înscrie hotărât și în armata propagandei chineze! Minciuni comuniste pe care le promovează fără nicio rezervă: „China nu e o dictatură, așa cum se vorbește în Occident. E o țară extrem de liberă în exprimare” / „În China există o preocupare poate excesivă pentru om. În Occident – cras dezinteres pentru viața și confortul oamenilor”

O „PSD-istă greacă”, vicepreședintă a Parlamentului European, a fost arestată în Belgia pentru corupție! Luase șpăgi enorme din Qatar

Semifinale cu echipe de pe trei continente: Argentina – Croația, Franța – Maroc! Anglia a fost îngropată de liderul ei, Harry Kane, care a ratat un penalty crucial

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -