VIDEO. Terorism AUR: George Simion și hoarda sa au blocat o benzinărie OMV din Ploiești. Poliția lui Bode a încurajat anarhia

2
2612
George Simion în fruntea hoardei AUR

Un episod de maximă gravitate a avut loc duminică seara, la o benzinărie din Ploiești. Deputatul George Simion a mobilizat câteva zeci de simpatizanți AUR pentru a bloca activitatea benzinăriei. Acțiunea ilegală a fost însoțită de scandări primitive cu iz bolșevic: „Afară, afară / Cu OMV din țară!”.

Protestatarii AUR, instigați de George Simion, au blocat pentru mai bine de o oră activitatea benzinăriei OMV din cartierul Albert, la ieșire din municipiul Ploiești, relatează Ziarulincomod.ro.

Protestarii au paralizat alimentarea la pompe, dar au intrat și în incinta magazinului benzinăriei. Poliția din Ploiești, aflată în subordinea ministrului de Interne, Lucian Bode (PNL), a asistat pasivă la abuzul comis de grupul AUR împotriva benzinăriei OMV, dar și a șoferilor care voiau să-și alimenteze mșinile cu carburanți.

Scandările AUR-iștilor instigați de George Simion:

 • „PSD și PNL, slugile la OMV!”
 • „Hoțu’ Virgil!” (referire la PNL-istul Virgil Popescu, ministrul Energiei)
 • „Vrem Petromu’ înapoi!”
 • „Afară, afară / Cu OMV din țară!”

Un individ ce părea mâna dreaptă a lui George Simion îi îndemna pe AUR-iști: „Boicotați toate benzinăriile lor! Scoateți banii de la băncile lor!”.

Același personaj anarhist a purtat un dialog cu grupul protestatarilor:

– Românii trebuie să se trezească și noi trebuie să le spunem: cine suntem noi?

– AUR!

– Cine suntem noi?

– AUR!

– Cine suntem noi?

– AUR!

VIDEO: Cele 45 de minute de transmisie live a anarhiei AUR-iste

https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/532419215455495/

George Simion a alimentat discursul naționalist, anti-european, citind o poezie a bardului ceaușist Adrian Păunescu.

Acțiunea anarhistă de la Ploiești a venit în contextul în care Austria, abuzând de dreptul de veto, a blocat accederea României în Spațiul Schengen. Protestatarii AUR au provocat daune companiei OMV, care, deși e austriacă, nu are nicio responsabilitate în privința deciziei luate de Guvernul de la Viena. Dimpotrivă, și OMV are de suferit din cauza faptului că România nu face parte din Spațiul Schengen.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Băieții de AUR ai propagandei putiniste în România. Scurtă istorie a unei trădări naționale

* O „PSD-istă greacă”, vicepreședintă a Parlamentului European, a fost arestată în Belgia pentru corupție! Luase șpăgi enorme din Qatar

VIDEO. Putinist de frunte, Robert Turcescu se înscrie hotărât și în armata propagandei chineze! Minciuni comuniste pe care le promovează fără nicio rezervă: „China nu e o dictatură, așa cum se vorbește în Occident. E o țară extrem de liberă în exprimare” / „În China există o preocupare poate excesivă pentru om. În Occident – cras dezinteres pentru viața și confortul oamenilor”

* De la 1 ianuarie, salariul minim net crește de la 1.524 la 1.863 de lei (+22,24%). În construcții, un angajat nu poate fi plătit sub 3.150 de lei „în mână”

* Putregaiul de sub eșecul Schengen: „doctor Bode” și-a pus colegul de bancă din liceu șef la Inspectoratul pentru Imigrări!

* Sumă colosală aprobată de UE pentru agricultura din România: 14,9 miliarde de euro! Incompetența lui Daea făcuse ca țara noastră să rămână printre ultimele fără Planul Național Strategic

* „Mineriada” din TVR se îndreaptă spre directorul Turturică. Gașca Săseanu – Chioțea – Olaianos încearcă „execuția” Nadinei Vlădescu

* Bizara tentativă de lovitură de stat din Germania. Prințul Heinrich al XIII-lea voia să ia puterea cu ajutorul Rusiei. Cei 25 de complotiști arestați erau conspiraționiști de tip QAnon

* Semifinale cu echipe de pe trei continente: Argentina – Croația, Franța – Maroc! Anglia a fost îngropată de liderul ei, Harry Kane, care a ratat un penalty crucial

2 COMENTARII

 1. „… OMV, care, deși e austriacă, nu are nicio responsabilitate în privința deciziei luate de Guvernul de la Viena. Dimpotrivă, și OMV are de suferit din cauza faptului că România nu face parte din Spațiul Schengen.”
  Sa mori tu, ca asa este!
  Ba, nu va e rusine? Ca aia de la AUR sunt niste ametiti e una. Insa sa continuati sa ii pupati in c.r pe austrieci e aberant.
  Pai, daca „sarakii” de la OMV pierd bani, de ce mai stau in Romania si nu se duc in alta parte, ai? Ce, fac acte de caritate si nu stim noi?

 2. @BM: trepanatule, tu esti singurul care pupa in koor, si anume pe zburatorul negru simion si hoarda lui de neciopliti. De vina e clasa politica execrabila, serviciile de informatii care nu-si fac datoria, nu firmele private… Nu raspunzi la o prostie cu alta prostie, razbunarea e arma prostului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.