miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsRestaurație totală: PSD-ista care vedea "coarnele diavolului" la protestele #Rezist, numită de...

Restaurație totală: PSD-ista care vedea „coarnele diavolului” la protestele #Rezist, numită de Ciucă șefă la Directoratul Național de Securitate Cibernetică!

-

O nouă decizie halucinantă a premierului liberal Nicolae Ciucă: Maria-Manuela Catrina, fosta șefă a organizației de femei PSD București care numea „o imagine înfiorătoare” poza cu cei peste 200.000 de manifestanți anticorupție din ianuarie 2017, sugerând că acolo se arăta diavolul, a fost pusă director adjunct tocmai la Directoratul Național de Securitate Cibernetică!

Dincolo de sfidarea totală pe care PNL și regimul Iohannis le-o arată propriilor săi alegători – mulți dintre ei prezenți în stradă în 2017, când regimul Dragnea amenința să înghită România – rămâne tragicomicul situației. Maria-Manuela Catrina bolborosea rugăciuni și trăia spaime primitive acum aproape 5 ani, convinsă că protestatarii anticorupție sunt controlați de Diavol. Azi, ea e pusă șefă la Securitate Cibernetică pe toată România!

Mesajul Mariei Manuela Catrina în iarna lui 2017, când România era zguduită de protestele oamenilor împotriva corupției la nivel înalt

Iată mesajul din ianuarie 2017 al sinecuristei PSD pe care Nicolae Ciucă a înfipt-o la DNSC, lângă celebra fotografie cu manifestația-mamut din Piața Victoriei a românilor sătui de hoție și incompetență:

„O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găsește loc. E vreme de smerenie și rugăciune. Să nu lăsăm să fie în van lecțiile din zilele acestea! Astăzi e duminica vameșului și a fariseului.

- Advertisement -

O să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocrotește-ne țara!

«Doi oameni s-au suit la templu să se roage: unul era fariseu, iar celălalt vameș. Fariseul, stând, așa se ruga întru sine: Dumnezeule, Îți mulțumesc că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, adulteri, sau ca acest vameș. Postesc de două ori pe săptămână și dau zeciuiala din toate câte câștig. Iar vameșul, departe stând, nu vroia nici ochii să-și ridice către cer, ci-și bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosul. Adevărat vă spun vouă că acesta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalță pe sine se va smeri, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța» (Lc. 18, 10-14)”.

După cum se poate citi mai sus, doamna investită de premierul Ciucă șefă la DNSC cu rangul se subsecretar de stat respectă „standardele” PSD-iste, în sensul că nici prea multă gramatică nu știe. Însă compensează prin faptul că e un bun „soldat de partid”, și-a făcut treaba când a fost nevoie de ea.

- Advertisement -

Nu există dubii că această numire a venit pe fondul politizării extreme, până în cele mai mici unghere, a administrației de stat. Maria-Manuela Catrina a fost pusă la Securitate Cibernetică, instituție unde se potrivește ca nuca-n perete, pe baza „algoritmului”. PSD nu cârâie nimic la numirile liberalilor, iar aceștia tac la numirile PSD. Această deprofesionalizare a instituțiilor a dus la prăbușirea statului român, încăput la propriu pe mâinile unor personaje absolut sinistre.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Judecătorul Cristi Danileţ a învins în instanță Mafia din CSM! După un an de calvar, el nu poate reveni totuși în magistratură, pentru că Mafia l-a mai exclus de două ori. Urmează două noi procese, amânate deja scandalos de mult

OPINIE. Cum se joacă Iohannis și PNL cu focul: pentru a-și salva pielea după eșecul Schengen, au alimentat discursul extremist și anti-occidental

Băieții de AUR ai propagandei putiniste în România. Scurtă istorie a unei trădări naționale

* La Iași s-a ținut ședința prietenilor Rusiei. Lista „suveraniștilor” invitați: Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada, Marga, Cerva, Lasca, Tudorel Toader, Iosefina Pascal, Capsali, Diplan etc.

VIDEO. Putinist de frunte, Robert Turcescu se înscrie hotărât și în armata propagandei chineze! Minciuni comuniste pe care le promovează fără nicio rezervă: „China nu e o dictatură, așa cum se vorbește în Occident. E o țară extrem de liberă în exprimare” / „În China există o preocupare poate excesivă pentru om. În Occident – cras dezinteres pentru viața și confortul oamenilor”

O „PSD-istă greacă”, vicepreședintă a Parlamentului European, a fost arestată în Belgia pentru corupție! Luase șpăgi enorme din Qatar

De la 1 ianuarie, salariul minim net crește de la 1.524 la 1.863 de lei (+22,24%). În construcții, un angajat nu poate fi plătit sub 3.150 de lei „în mână”

Semifinale cu echipe de pe trei continente: Argentina – Croația, Franța – Maroc! Anglia a fost îngropată de liderul ei, Harry Kane, care a ratat un penalty crucial

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. D-aia le hacheresc rusii toate conferintele ca-i pun pe toti obscurantistii astia in functii de conducere. Cand fura nu se mai gandesc la Dumnezeu, dar cand se revolta lumea impotriva hotiilor proprii vad numai diavoli in jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -