miercuri, mai 29, 2024
AcasăBaniTop bloguri despre educație financiară

Top bloguri despre educație financiară

-

Educația financiară este extrem de importantă, însă din păcate acesta nu este un subiect suficient de mult abordat în țara noastră. Cu toate acestea, persoanele cu adevărat interesate de subiectul educației financiare, a investițiilor sau finanțelor personale au la dispoziție suficiente resurse în limba română pentru a-și aprofunda cunoștințele.

O sursă de informare în acest sens poate fi reprezentată de blogurile create de autori care vor să ofere mai departe informații valoroase despre ce înseamnă finanțele. Un top al acestor bloguri, respectiv bloggeri vei regăsi în acest articol.

Inteligentafinanciara.ro – un blog care ajută la creșterea coeficientului de inteligență financiară 

Ceea ce își propune Cătălin Iordache, fondatorul Școlii de Inteligență Financiară, este să ajute la creșterea potențialului pe care-l au oamenii în ceea ce privește îmbunătățirea stării de bine. Această Școală îi poate ajuta pe cei interesați să învețe despre îmbunătățirea nivelului veniturilor și a situației financiare din anumite momente ale vieții.

Conceptul de bază al lui Cătălin Iordache pornește de la trei dimensiuni principale, care sunt caracterizate de cele trei verbe importante din limba română: a fi, a face și a vrea.

- Advertisement -

StiintaBanilor.ro – un blog complet despre investiții la bursă și nu numai 

De la simpla contractare a unui credit nevoi personale la investițiile la bursă pe care le poți face, nevoile pentru care poți avea nevoie de informațiile specifice în ceea ce privește educația financiară pot fi numeroase.

Prin intermediul acestui blog, Valentin Nedelcu te învăță cum să devii independent pe plan financiar dacă ești angajat într-o multinațională, dar și cum poți porni pe o cale aleasă spre independența financiară, oricare ar fi statutul profesional pe care-l ai.

Finantare.ro – portalul surselor de finanțare

Este unul dintre cele mai mari portaluri în domeniul finanțelor din țara noastră. Aici vei regăsi cele mai utile informații, într-o formă structurată, legate de sursele de finanțare pe care le ai la dispoziție, dar și despre modalitățile de finanțare care se potrivesc fiecăreia dintre organizațiile din România.

- Advertisement -

Acest blog poate fi unul de interes atât pentru solicitanți de consultanță în domeniul managementului de proiect, cât și pentru consultanți sau finanțatori.

Totodată, pe lângă aceste trei bloguri pe care le poți accesa cu încredere, poți accesa și alte bloguri precum ConstruimImperii.ro, IdeisiBani.ro, Economisim.info, Ovidiutarcu.ro sau AcademiaDeAntreprenori.ro.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua,

  Vă scriu acest email pentru a solicita un backlink către site-ul meu educațional. În special, aș dori să vă cer ajutorul pentru a obține backlink-uri în domeniul educației și pedagogiei.

  Site-ul meu se concentrează pe furnizarea de informații valoroase despre metodele și tehnicile eficiente pentru o bună educație. Scopul meu este de a ajuta cât mai mulți oameni să își îmbunătățească abilitățile de predare și să ofere elevilor o experiență educațională de calitate.

  Aș fi foarte recunoscător dacă ati putea să îmi oferiti un backlink către site-ul meu:
  https://hirundo.blog/
  Acest lucru ar ajuta la creșterea vizibilității mele online și ar putea ajuta și alți profesioniști din domeniul educației să descopere resurse utile.

  Vă mulțumesc anticipat pentru timpul și considerația acordate. Dacă aveti nevoie de mai multe informații sau detalii, nu ezitati să mă contactati.

  Site:
  https://hirundo.blog/

  Cu stimă,
  Alexandra Arvinte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -