Iohannis: „Aşa nu se mai poate! Referendumul va da românilor votul înapoi. Noi nu renunțăm, noi luptăm, noi garantăm România”

2
2503

Klaus Iohannis a fost prezent la Braşov, la întâlnirea Tineretului Naţional Liberal. Preşedintele a lansat, din nou, atacuri dure la adresa PSD, într-un moment foarte delicat pentru România: PSD şi ALDE se pregătesc să dea atacul final la justiţie pentru salvarea lui Liviu Dragnea şi a tuturor politicienilor penali. Tudorel Toader pregăteşte ordonanţele cerute de clanurile mafiote din politică, adoptarea lor fiind echivalentă cu o declaraţie de război faţă de Europa statului de drept.

 • „Dacă ajung oameni în fruntea unor mari partide și pun interesul propriu deasupra intereselor românilor, deasupra intereselor României și dacă acel Guvern încep să strice temeliile statului, dacă inventează noi și noi metode pentru a controla toate pârghiile din economie, dacă au un dublu discurs și spun una, fac alta, dacă sunt tot timpul interese proprii deasupra interesului public, atunci, dragii mei, suntem în situația de acum și problema se numește PSD.”
 • „Oamenii s-au dus la vot în 2016 votând cu bună credință, au crezut ce li s-a promis, doar că din prima secundă, PSD-ul abia ajuns la guvernare, ei s-au apucat să modifice legile justiției pentru a-și apăra proprii corupți și proprii condamnați penali. De atunci ei conduc un asalt asupra democrației din România. De aceea, dragii mei, am ajuns în situația în care suntem nevoiți să căutăm garanții pentru democrația din România. Noi nu renunțăm, noi luptăm, noi garantăm România. Împreună cu voi, cu toți românii de bună credință, noi garantăm democrația în România.”
 • „Nu dorim să folosim metode democratice pentru a sancţiona un comportament nedemocratic. NU, noi dorim să folosim votul şi instrumentele democratice pentru a opri o guvernare care nu poate fi lăsată aşa. Pentru că nu se mai poate! E o guvernare care a eşuat, e un accident al democraţiei.”
 • „De la Revoluţie, PSD nu a permis dezvoltarea. Românii şi-au dat seama că aşa nu mai merge. Avem alegeri europarlamentare, să arătăm că aşa nu mai merge! Şi apropo de PNL,  că tot sunteţi tineri liberali, aveţi o echipă foarte tare la europarlamentare, am văzut-o la un eveniment recent de mare amploare – summitul de la Bucureşti al PPE”
 • „Pentru a da românilor votul înapoi am început să reevaluez ideea unui referendum pentru că doar așa românii pot arăta că nu sunt de acord cu bătaia de joc a PSD. Îmi doresc un referendum bine organizat, bine gândit în parteneriat cu societatea civilă, cu partidele de bună credință, cu românii și cu voi.”, a spus Iohannis, în faţa tinerilor liberali, la Braşov.

Tudorel „cloceşte” ordonanţele anti-România

Ministerul Justiției are în lucru un proiect de OUG care introduce posibilitate ca cei condamnați de completurile de 5 judecători în perioada 2014 – 2018 (completuri declarate nelegale de CCR) să poată face contestație în anulare – chiar dacă au ieșit din termenul legal de 30 de zile de depunere a contestației.

Proiectul i-ar redeschide lui Liviu Dragnea procesul Referendumul, finalizat în 2016 cu o condamnare definitivă de 2 ani de închisoare cu suspendare. Aceasta ar echivala cu faptul că liderul PSD nu ar mai avea cazier și ar putea fi inclusiv premier.

Proiectul de ordonanţă arată că un condamnat poate depune contestație în anulare împotriva sentinței definitive și în procesele în care termenul de introducere a contestației în anulare s-a împlinit anterior datei de 29 noiembrie 2018, dacă ”instanța de apel nu a fost compusă potrivit legii ori a existat un caz de incompatibilitate. Adică exact cazul lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv tocmai în 2016 în dosarul Referendumul.

CITIŢI ŞI:

Gata, Tudorel Toader înjunghie România cu ordonanţa care îl SCAPĂ pe Dragnea! Cum vor să dea LOVITURA

Ghinea către „manechinul agitat Tăriceanu”: „Ți se apropie funia de par, băiatule!”

Tăriceanu, securistoid incurabil. Atacă USR şi PLUS mai rău ca bolşevicii din care s-a reîncarnat

Să moară Dragnea de ciudă! Tomac a ajuns în casa lui lui Trump fără să achite taxă de participare

Guşă îl apără pe Tudorel prin şeful postacilor PSD! Harabagiu este autorul mesajului distribuit în filialele PSD că Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea

Victorie mare la Miami: Niculescu o bate pe Muguruza! Halep și Andreescu avansează, avansează…

Mircea Badea despre ziariştii interzişi de Tudorel: „Nişte puroaie, javre care fac fake news, jivine”. Radu Tudor le ia apărarea

Herjeu, sluga mogulilor în CNA, atac la cei care au desfiinţat făcătura anti-Kovesi, de la Antena 3

Ministrul Bădălău, scuipat de „Ceauşescu” la ieşirea din B1 TV. „Vă piş… pe Diaspora?! Nu vă e ruşine?”

Europa dă de pământ cu ordonanţele pro-corupţie ale clanului Tudorel-Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu. La loc comanda, penalilor!

2 COMENTARII

 1. Dacă PSD are la economie un ministru care a furat , la justiție un fost politruc acum îmbrăcând haina democrației ăștia sunt scursorile care trebuie eliminate din viața politica! Are dreptate ( parțial ) președintele Klaus Werner Iohannis ca acest partid PSD a fost dar și alte partide care au pus umărul la distrugerea României și rezultatul se vede clar ca lumina zilei ,salarii ( cu excepția celor din justiție , ministere, regii de gaze, transport gaze, energetică or mai fi și altele exagerat de mari )și pensii de mizerie pentru multe categorii socio-profesionale care duc nicaieri decât sa-ți iei picioarele și sa pleci văzând cu ochii!
  Cu aceasta Gașca in conducerea PSD – ului aleasa nedemocratic , cu acele fraze de mi se face scârbă : vreți sa mai fiu președintele vostru, vreți sa mai continuam și lucruri oribile de genul asta care nu fac altceva decât sa se reînvie cultul personalității și iată ca ajungem de unde am plecat din seara zilei de 22 Decembrie 1989!
  Întrebarea asta este ce-și doresc romanii ? Chiar nu au învățat numic din lecția istoriei? Nu! Pentru ca educația politica la romani este zero barat! Altminteri nu ajungeam ca in după amiaza zilei de 9 Martie 2018 sa mai auzim asemenea vorbe pe dare le credeam uitate pe vecie!!!!!

 2. TITLU posibil din miile posibile =ÎNCĂ n-ați aflat că SUNTEM PROȘTI ?-păi cam așa ne cred și tratează marii ALEȘI ai neamului !iar [email protected] sunt ELITA elitelor !NU? (gramatica ,e ultima mea grijă acum !-cine știe a înțelege ,ÎNȚELEGE !-restul ? oricum nu-i ajută ”dotarea ”,așa că să se abțină ,și de la VOT, dacă au un minim de decență căci ne-ați FERICIT destul !–cu patriotardismul vostru fardat ,interesat, meschin și impotent ,din oameni mici și de NIMIC ,singura ”calitate ”fiind TUPEUL agasant devenit scop și mijloc de PARVENIRE !) Și ATUNCI cînd :dreptatea este înjosită și umblă cu capul spart iar MINCIUNA umblă făloasă și se infatuează cu tupeu peste tot ca fiind doar ea,”ADEVĂR”-folosind toate mijloacele de manipulare și chiar și FORȚA abuzivă pe care o controlează și șantajează ? /cînd LAȘII și cei mai abjecți escroci scuipă pe BRAVI ?iar HOȚII+escrocii vor și ei să-ți croiască LEGI noi ,care să le justifice raptul și IMPOSTURA +IMORALITATEA?..TU (da și tu -orice te-ai crede și pretinde !)..vrei să spui că-i BINE?Că este normal?..Vai vouă ORBILOR ,atunci !..nu meritați LIBERTATEA ! ”PEREAT MUNDI ,FEAT JUSTITIA! ”=”Poate să dispară LUMEA ,dar JUSTIȚIE (a se citi” DREPTATE ”)trebuie să se FACĂ ! ”-altfel? sigur TOTUL se va prăbuși ,în lipsa reperelor morale ale civilizației umaniste sau prin alterarea,vicierea lor vor conduce la dictatură și HAOS iar dezastrul și tragediile ce vor urma vor fi suportate tot de VOI(naivii sau complicii cointeresați -că vă convine sau NU =0 barat /PLATA facturii tot VINE!) -cei fără de RESPECT pentru ADEVĂR și adepți ai MINCIUNII și fără de conștiință ,iar escrocii abili în manipulări vor și se VOR înstăpînii peste voi și sclavi veți FI -de nu ÎNȚELEGEȚI la timp ! S.O.S -EUROPA /S.O.S -lume civilizată /S.O.S ..ROMĂNE -oriunde te-ai afla căci ȚARA -i în mare pericol de a recădea sub neo-dictatura impostorilor coalizați(CIUMA coagulată a MEDIOCRILOR+ESCROCII abili în manipulări și amețirea minților slabe și credule, în promisiuni facile de parvenitism și cîștiguri FĂRĂ MUNCĂ sau merit !..prin degradarea principiilor morale și înlocuirea lor în scopul menținerii PUTERII -discreționar și-n folos personal sau de grup =devin INFRACȚIONALI /în orice stat democratic și unde LEGEA nu-i jucăria unor DEMENȚI paranoici ce se închipuie FAC-TOTUM . ) și-n disperarea lor de-a scăpa nepedepsiți ptr. FĂRĂDELEGILE și dezastrul produs țării ,sunt în stare de ORICE absolut -neavînd conștiință sau scrupule iar iluzia PUTERII i-a făcut PARANOICI
  și cu atît mai periculoși cu cît sunt mai sus în ierarhia PUTERII -de care se folosesc abuziv și în interes propiu sau de GRUP -infracțional mascați în PARTIDE -mai nou /spre a SCĂPA și fugii de răspundere!: Acești DEFECȚI -iresponsabili ce-și închipuie că-i ȚARA lor /precum scroafa ce se cocoață în copac și se proclamă împărat ,dacă li se TOLEREAZĂ demența utilă doar lor și acoliților lor !).. în manifestările lor de bufoni mizantropi ce vor să-și justifice ANORMALITATEA și să-și impună și cu FORȚA-căci o corup și pe ea – ,dacă prin manipulări grosolane simt că nu vor reuși ,această ”filozofie ” DEFECTĂ emanată de niște defecți cu susținerea conștientă ,cointeresată sau NAIVĂ a unor IMPOSTORI obedienți și periculoși – (dar nu IERTAȚI ,ptr. a nu se mai repeta acest coșmar ) -cu toată gașca lor amorală și imorală și îndepărtați cît mai curînd posibil de la cîrma țării și JUDECAȚI urgent -după FAPTE (că de abureli și contorsionări justificative ce țin la inculți ,e sătulă REALITATEA -ce nu UITĂ și nici IARTĂ /deșii imbecilii așa SPERĂ !OARE?) , ca fiind iresponsabili și toxici ptr. țară în frunte cu tartorul dracnea ,chintesența a ceea ce răsare din ”Somnul N(R)AȚIUNII ,va naște MONȘTRI ”,..sau nici acum nu ați înțeles ?..Disperarea îi împinge spre irațional iar paranoia PUTERII le-a robit și subjugat mintea (și așa de slabă calitate -parvenitismul fiind și mijloc și scop pentru EI )așa că de bună-voie și nesiliți nu se vor da înapoi de la NIMIC -oricît de ilogic ni s-ar părea nouă .Sunt și prezintă simptome de DEMENȚĂ și fugă de realitate pe care o vor supusă lor și intereselor lor .PUNCT /și restul e BÎLCI și spectacol ieftin pentru ”boborul ” în numele căruia devalizează tot și îi subjugă -culmea ridicolului -încet și pe nebăgare de seamă ,drepturile !Astfel ,cu democrația (manipularea )..se instaurează DICTATURA !LEGAL -desigur ,că fac și desfac TOTUL ptr. că POT /așa că ;Culegeți ce ați semănat ,adormiților !-sau încă mai credeți în minuni ,gen ”de toate ,fără număr ,fără număr !” marca psd -fără MUNCĂ sau MERIT ?..OARE? P.S -fiecare zi de tolerare =răspîndirea cancerului în tot organismul (țării !)..nu vă e (încă )clar?:.Nu-i bai ,vă trezește REALITATEA curînd (numai să nu fie -plus tard !)..și nu prea știe de glume și utopii ieftine..ATENȚIE MARE ,LA ..NEATENȚIE !..TU !Da,și tu IOANE ,și tu IOHANS,și tu JANOS ,și tu ,și tu ..aveți COPII?..DA?..CE moștenire le veți lăsa ?…dacă prin LAȘITATEA voastră -și tacită este tot complicitate – MORALĂ ,ați lăsat ȚARA să fie hăcuită ,furată și împărțită între TICĂLOȘII ăștia ?..SAU le ve-ți da justificări ,sau CE?.. COPII nu vă vor IERTA -și așa și meritați ,LAȘILOR /..dacă acceptați jugul fără măcar să LUPTAȚI ! _deja mulți ne-au și părăsit DEJA și astea nu se pot nici recupera ,nici cumpăra ,nici justifica ,oricîte PENSII -speciale sau nu -/oricîte FUNCȚII /MĂRIRI /și alte răsplăți INVOCAȚI voi spre a vă justifica imoralitatea -și nu valorează NIMIC (decît ptr. bolnavii și disperații după A AVEA -dar temporar și asta ! )..dacă AERUL este infectat cu OTRAVA TICĂLOȘILOR =irespirabil =..nu se poate trăi LIBER și liniștit ! ..Și COPII – întîi ne vor întreba ,..apoi vor HOTĂRÎ !:.E DREPTUL LOR !..Nu-l poți lua nici TU ,nici NIMENI -oricît te-ai crede TU de ”părinte ” -păi ? ..EȘTI ?..Sau doar mimezi ?..Dovedește ,ATUNCI !..și ZI ,de ZI !-și (poate ) vei avea parte de odihnă într-o ZI (vine SIGUR -singura certitudine confirmată 100% ,deocamdată /nu vă iluzionați ca proștii că averile vă scapă ,..amărîților !)..de o cruce și mormînt în pămîntul ȚĂRII și de COPII să-și aducă aminte și să pună o floare !..De meriți !Meriți ?..Tu hotărăști ,..căci ești LIBER (încă )..sau NU?..tu hotărăști ,p.s. Onoare ,susținere și respect celor ce luptă în linia ÎNTÎI (știuți sau NEȘTIUȚI ) cu hidra monstruosă a nemernicilor .coalizați mai nou în PARTIDE -o altă formă perfidă de GAȘCĂ de interese meschine -populiste ce vor a îngenunchea iarăși țara !..Că nu-i UȘOR ?..Normal !..Căci așa se alege grîul de neghină /prin BĂTĂLIE și foc -se călește și oțelul !..AMIN./..HAI că se poate ,..hai că avem de RECONSTRUIT o ȚARĂ ,..căci avem -COPII !..sau ați uitat ?..EU ,zic și sper că NU !..Hai c-am glumit ,..hai OMULE -OM ,ridică-te și fii mîndru că ești urmaș de OAMENI -străbunii tăi ,..pe umerii LOR ..stai TU acum !..pui umărul ?..te aștept?..AUD?.Sau cumva crezi că ”TU” –ești la adăpost ,nu te afectează sau te salvezi individual ?Oare ?..Mai MEDITĂM și noi un pic ?..sau suntem vite leneșe și-i mai comodă MINCIUNA ?..Ă????..Apropo,..să le spună cineva și IMBECILILOR din gașca [email protected] că ce vor EI ,NU SE POATE! -e contra logicii ,naturii și oricărui minim bun-simț /oricît s-ar zvîrcoli și contorsiona ei și oricum ar vopsi sau farda REALITATEA -care suportă multe ,dar cînd se REVOLTĂ ?-..atunci deja e prea tîrziu !Vai vouă ,orbilor și sălbaticilor la minte !-iar BISERICA?..dansează absentă încremenită în RITUAL -cu dracii în FRUNTE /vai ție NAȚIUNE ,te-au părăsit !..pradă ușoară în mîna fariseilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here