Gata, Tudorel Toader înjunghie România cu ordonanţa care îl SCAPĂ pe Dragnea! Cum vor să dea LOVITURA

1
2553
Tudorel Toader, "frate" cu asasinii, via recursul compensatoriu

Ministrul Justiţiei e în concediu, oficial, dar lucrează deja concertat la atacul asupra României democratice din interior.

Ultima sa lovitură: interzicerea a doi jurnalişti care nu-i dau pace cu întrebări despre planurile sale criminale anti-justiţie. Dar marele atac pe care îl pregăteşte Tudorel Toader este scăparea lui Dragnea prin mult-aşteptata ordonanţă cerută insistent de liderul PSD şi împotriva căreia strigă toată Europa.

Ministerul Justiției are în lucru un proiect de OUG care introduce posibilitate ca cei condamnați de completurile de 5 judecători în perioada 2014 – 2018 (completuri declarate nelegale de CCR) să poată face contestație în anulare – chiar dacă au ieșit din termenul legal de 30 de zile de depunere a contestației.

Proiectul consultat de G4Media.ro i-ar redeschide lui Liviu Dragnea procesul Referendumul, finalizat în 2016 cu o condamnare definitivă de 2 ani de închisoare cu suspendare. Aceasta ar echivala cu faptul că liderul PSD nu ar mai avea cazier și ar putea fi inclusiv premier.

Proiectul arată că un condamnat poate depune contestație în anulare împotriva sentinței definitive și în procesele în care termenul de introducere a contestației în anulare s-a împlinit anterior datei de 29 noiembrie 2018, dacă ”instanța de apel nu a fost compusă potrivit legii ori a existat un caz de incompatibilitate. Adică exact cazul lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv tocmai în 2016 în dosarul Referendumul.

CITIȚI ȘI:

Teleorman, tărâm INTERZIS pentru USR. Un deputat dezvăluie cum devine stat în stat baronatul lui Dragnea

Începe DEMOLAREA „ciumei”! PNL anunţă moţiune de cenzură dacă PSD pierde alegerile europarlamentare

Ce ORDINAR! Tudorel Toader, „ciuma” presei libere. I-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanţă, de la Pro TV, care se ocupă de justiție de 17 ani

Rareş Bogdan: „Tudorele, jurnaliștii de la ProTV nu așteaptă întrebările în plic, cum sunteți voi obișnuiți”

VIDEO. Dragnea are o problemă cu ziariştii: îi tot cheamă în baie! Ce-a păţit Alex Dima (Pro TV)

Cum se prostitua tovarășul Tudorel Toader, procuror la Panciu, propagandist PCR în anii ’80. Cita din Marx, Engels și Lenin, lăuda Epoca Nicolae Ceaușescu și înfierara capitalismul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here