Tăriceanu, securistoid incurabil. Atacă USR şi PLUS mai rău ca bolşevicii din care s-a reîncarnat

5
1775

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Bacău, că liderii USR sunt ”urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu, reîncarnaţi” şi despre Dacian Cioloş că vrea ”să facă politică cu nişte neterminaţi care nu au o carte de vizită profesională”.

În privinţa USR am să spun ceva – am văzut o postare a dlui Cioloş acum o zi-două. Vorbea de onestitate, de responsabilitate, de nu ştiu mai ce în ceea ce priveşte oferta politică a dânşilor… Dar de legăturile cu Securitatea nu ne spune nimic?! Pentru că mie Uniunea Salvaţi România nu-mi spune decât un singur lucru – că ăştia sunt urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu, reîncarnaţi. Sunt traşi din spate de diferite sfori de cei care au făcut parte înainte de vechile structuri de securitate şi evident că nu pot să am încredere şi cred că mulţi români îşi dau seama de acest lucru”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu citat de Mediafax.

„Văd că ăştia nu scapă o săptămână să nu vină cu câte-o prostie de asta imensă şi lumea să se mire. Dar eu vă spun ceva – nu are lumea de ce să se mire. Dacă vrei să faci politică cu nişte neterminaţi care nu au o carte de vizită profesională, care nu au pic de experienţă politică, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate socială, în momentul în care intri în politică o să vedem în continuare acelaşi gen de poziţionări şi de declaraţii, care-i descalifică”, şi-a continuat atacurile liderul ALDE.”

OPINIE: CV de trădător al libertăţii

În orice ţară normală, Tăriceanu se afla azi la zdup. Ca prim-ministru, a „măritat” rezervele strategice ale României din Marea Neagră şi a sabotat conştient economia naţională mărind pensiile în vremuri de criză planetară, când niciun stat nu arunca banii pe fereastră, ci îi economisea.

Era inevitabil ca următorul premier să taie în carne vie (Boc), România fiind în pragul falimentului, fără bani de pensii şi salarii. Ţara a reuşit să se împrumute atunci pentru a nu intra în colaps, dar finanţatorii internaţionali au impus la schimb măsuri drastice de ajustări macroeconomice (tăierea veniturilor bugetarilor cu 25%). Nici până azi, Tăriceanu nu a plătit, nu doar penal, dar nici politic; dimpotrivă, el a fost „premiat” de români la alegerile din 2016 cu postul de preşedinte al Senatului, pentru că a spart PNL şi a clocit făcătura numită ALDE.

Nu a plătit nici pentru că a dat aurul clanurilor ţigăneşti şi nici pentru şpăgile din Microsoft. Dimpotrivă, vrea să scape din nou cu ajutorul lui Dragnea, Tudorel Toader, Dăncilă şi Adina Florea, care lovesc sistematic justiţia cu ordonanţe şi acţiuni de gherilă anti-magistraţi puse la cale de celebra „SS”, braţul mafiei penale infiltrat în sistemul judecătoresc printr-o lege respinsă de toată Europa.

5 COMENTARII

  1. Fiecare drum are ținta de a fi un cinic al liberului gând filozofic. Unul are mersul încet. E conservatoare memoria lui. Altul merge repede numai pe josul ideilor lui. Altul face un bacșiș. Apoi mesteca nişte droguri bune. Un altul are salariu mare. Cam atât primeşte de la Dumnezeu. Dar nimeni merge înainte degeaba. A fi om degeaba. Liberalii sunt Biblia economică. Restul sunt ciurditorii tumorali din 2016. Când tirurile cu dolari plecau pe la Nădlac.

    Eu voi ucide iar fermierii. Să ai bănuieli.

    Dumnezeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here