Între două internări la balamuc, „Chiloțarul dac” s-a cocoțat pe o macara. E așteptat Zară, să-i ducă sticle cu apă

4
3126
Stânga: Cezar Avrămuță în chiloți, în emisiunea lui Gâdea, la Antena 3. Dreapta: același personaj, pe macara

La trei săptămâni după ce s-a cățărat pe clădirea Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), dilimanul Cezar Avramuță, care-și spune „Stegarul dac”, dar apărut la Antena 3 în costumație de „Chiloțar dac”, protestează în același fel, urcat pe o macara de lângă Academia de Studii Economice (ASE).

Între cele două acțiuni de protest extrem, Chiloțarul dac a petrecut un nou sejur la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București („Spitalul 9”), unde în ultimii ani a fost internat de mai multe ori.

La înălțimea macaralei, Avrămuță a avut un excelent semnal GSM, așa că a făcut transmisii live scris și a scris pe Facebook: „Protest împotriva statului mafiot! Protest împotriva cenzurii FB! (Facebook – n. red.) Protest împotriva justiției complet mafiote!”.

Macaragiu de ocazie

La fața locului au intervenit SMURD-ul, Poliția și Pompierii, iar negociatorii au încercat să-l convingă pe protestatar să coboare de pe utilaj. Au fost aduși inclusiv pompieri alpiniști, dar ore în șir aceștia n-au avut succes: „Chiloțarul dac” a continuat să se prăjească la soare în „nacela” macaralei. De data asta, s-a dotat și cu o sticlă de apă, ca să nu mai fie nevoie să-i ducă RTV-istul Ovidiu Zară, ca data trecută.

Macaraua pe care s-a cocoțat Cezar Avrămuță, între două internări la „Obregia”, se află în Piața Romană, lângă o construcție în renovare.

Acum trei săptămâni, la ÎCCJ

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Iurie Roșca, agent KGB și propagandist-șef al Sputnik în Basarabia – 3 ani interdicție de intrare în România! A fost întors de la Vama Albița

* DOSARUL LUI CÎȚU. Faptele. Procesul. Sentința. „Șoferul era băut, avea ochii injectați și umezi”

* VIDEO. A vorbit Florin Cîțu! A „uitat” câteva detalii greu de uitat. „V-au pus cătușele la mâini?” / „Nu mai știu” / „Cât ați stat în custodia poliției?” / „Cât a fost nevoie”

* Jocul pervers al lui Dan Voiculescu față de Florin Cîțu, asemănat cu „ceea ce făcea acum două decenii S. O. Vîntu cu PNȚCD”

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* A murit generalul Kemenici, comandantul unității militare în care au fost împușcați soții Ceaușescu. Kemenici era „pe mână” cu spionul sovietic Militaru. A făcut diversiuni mortale și a încercat să șteargă urmele lor cu bidineaua

* Un fost ministru s-a înecat cu un un cățel de usturoi, pe litoral, la ora 2.00 noaptea. L-a salvat un medic adus de acasă

* Polonia a intrat în „era Iliescu”: nu mai restituie proprietățile confiscate de naziști sau comuniști! Furie în Israel: „O decizie ruşinoasă, dispreţ pentru memoria Holocaustului”

* VIDEO. Intrarea talibanilor în Afganistan. Guvernul le predă „pașnic” puterea, președintele demisonează. Ambasada SUA, evacuată cu elicopterul

4 COMENTARII

  1. Ăsta ce faceee…, dom’leee…, sare toată-ziua-bună-ziuă gardu’ de la „enervați” șiii… „TRAGE-la/spre-MUNTE”, eee… ALPINIST, se toooot cocoață pe acoperișuri, streșini, balcoane, macarale: de ce nu-l țin, frateee…, cu mânecile-legate-la-spate, aiiii???!

    Sau să-l ducă direct peee… Negoiu, în Făgăraș, șiii… să-l „uite”-acolo, daaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  2. Asta este, n-ai ce să faci, a întrerupt tratamentul!
    Madam Șoșoacă a dispărut din peisaj de la o vreme, semn că a reînceput să își ia pastilele.
    Îngrijorătoare ne pare situația domnului Gigi Becali care simțind că FCSB și nația are urgent nevoie de un sfânt în viață, a scos la urgență icoana mare, cea pentru momente cruciale și a ieșit pe bulevard la sfințit mediul înconjurător însoțit de două cadre medicale cu barbă, îmbrăcate sobru, călugărește. A spus mulțimilor câteva fraze salvatoare cu încărcătură mesianică și desigur l-a alungat ne necuratul. Cadrele medicale prezente au avut azi ce învăța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here