„Stegarul dac” a fost internat din nou la balamuc, Șoșoacă vrea să-l scoată. „Medicul de gardă i-a luat telefonul. România, în stradă!”

5
1547
"Chiloțarul dac"

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (ex-AUR) și-a mai găsit o misie: să-l scoată din Spitalul Clinic de Psihiatrie “Profesor Doctor Alexandru Obregia” pe Cezar Avrămuță, zis “Stegarul dac”. Cu o zi în urmă, acesta se cățărase pe clădirea Înaltei Curți de Casație și Justiție, pentru a protesta împotriva “justiției strâmbe”.

Senatoarea Șosoacă și-a găsit un nou rost pe pământ: să-l scoată de la Psihiatrie pe “Stegarul dac”, caraghiosul care flutură un steag uriaș pentru tot felul de cauze strâmbe sau stupide.

Șoșoacă și-a expus planul anarhist pe pagina sa de Facebook. Senatoarea Urlătoare, învârtită cu cheița Moscovei, le cere românilor să iasă în stradă pentru ca dezechilibratul-cu-steagul-mare să fie “eliberat” din spital.

Mesajul senatoarei Diana Șoșoacă

„În fața Spitalului de psihiatrie Obregia, unde a fost internat fortaț, azi, domnul Cezar Cătălin Avrămuță, Stegarul Dac! El este foarte sănătos, foarte inteligent, NU ARE PROBLEME PSIHICE! A deranjat statul mafiot pentru că spune adevărul și acum este internat la nebuni. Abuzurile împotriva românilor patrioți continuă.

Am postat mai devreme live-urile făcute de el azi, sunt grăitoare. Doctorul de garda I-A LUAT TELEFONUL!!! ROMÂNIA, ÎN STRADĂ!!!”

“Stegarul dac” în 2012: “Dumnezeu vorbește prin vocea eroilor de la Antena 3. Îi mulțumesc că v-a creat!”

Cezar Avramuță nu se află la prima experiență de acest gen. În 2015, el a fost internat la psihiatrie după manifestări similare: cățărări periculoase pe diverse clădiri, pentru cauze confuze, născute dintr-o gândire schizoidă.

Timp de aproape un deceniu, “Stegarul dac” a fost intens promovat de Antena 3, pentru că flutura un uriaș steag tricolor la manifestațiile împotriva președintelui Traian Băsescu (până în 2014) și a „Statului Paralel” (ulterior). El a fost transformat în “victimă” a regimurilor urâte de arendașii lui Dan Voiculescu.

În 2015, Avrămuță – invitat de onoare – s-a prezentat în emisiunea lui Mihai Gâdea în ie și chiloți, ocazie cu care a devenit “Chiloțarul dac”. Gâdea l-a prezentat ca pe un “erou internat cu forța la psihiatrie”.

Titlurile diversioniste curgeau pe ecranul Antenei 3: “Abuz ceaușist! Cine deranjează e băgat la nebuni”, „Stegarul Pieței Universității, internat cu forța la psihiatrie”, „Incredibil: L-au internat cu forța la nebuni!”, „Cine vrea să-i închidă gura stegarului din Piața Universității?”.

Dar și Avrămuță i-a făcut servicii lui Gâdea. Ca vechi admirator al Antenei 3, el scrie pe blogul său în 2012: „Sunteți daci adevărați! De un an spun «în piață»: daca nu erați voi, România era astăzi un pașalâc băsist! Fără voi, ce mai rămânea din USL era și acum în opoziție! Stegarul dac vă spune clar: Dumnezeu se manifestă prin voi! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că v-a creat! Existența voastră este mâna destinului României! Voi sunteți creați de spiritul străbunilor care își apără neamul și luptă prin voi pentru democratizarea țării. Antena 3 este in inimile românilor!”.

Într-un alt text, intitulat “Eroii de la Antena 3”, tot în 2012, Avramuță spunea că Dumnezeu vorbește prin vocea lui Gâdea și a colegilor acestuia.

„Celor de la Antena 3 li se cuvine o mențiune specială: daca nu erau ei (Dumnezeu era nevoit să creeze alții), părerea mea este că acum am fi fost o împărăție băsistă, în care nimeni, în afară de cei desemnați/agreați de Băse, nu mai puteau spune un cuvânt. Eu îi numesc eroii de la Antena 3. Prin vocea lor, Dumnezeu a vorbit. Și a făcut-o într-un mod minunat”, se extazia „Stegarul dac”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă și Simion și-au unit forțele… și au scos în stradă 200 de oameni! „Valu’ 4 suntem noi / Și venim peste voi!”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

* Cvartetul Ciutacu-Șoșoacă-Becali-Piperea aduce amenzi postului România TV. Noul CNA nu mai tolerează complicitatea moderatorului cu aberațiile invitaților

* Fiica lui Petre Roman a purtat măști de fițe „Gucci”, contrafăcute de fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Țeapă: n-au protejat-o de Covid!

Radu Moraru, amendat pentru fantasmele cu teste anti-Covid prin „bețișoare băgate în fund”. „Vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

* Greșeala fatală făcută de trei ciobani din Harghita: au încercat să salveze o vacă din ghearele ursului. Au devenit ei vânat: unul a fost omorât, altul rănit grav

* Nunta secretă a Simonei Halep. Petrecerea a avut loc în vila de un milion de euro a tenismenei, la Izvorani, pe malul lacului Snagov

* Ana Maria Popescu a ratat dramatic aurul olimpic, la ultima tușă. România, locul 10 în clasamentul pe medalii

5 COMENTARII

 1. Dacă-i așa de dor de el Șoșoacei…, noi propunem varianta reunirii lor… „INSIDE” (!), în cadrul secției/corpului-de-clădire al „DACILOR”, daaaaaaaaaaaaaa?!!!

  • Acolooo…, laaa… (Spitalu’-de)”ENERVAȚI”, chiar le-ar putea fi rezervat un soi deee… „salon-V.I.P.”, NUMAI-și-NUMAI AL LOR…, în care să se joace-în-voie aldeee… „Diana-Osânzeana”, „Stegarul-Dac”, „Simionică-Minciunică”, Cervele-i/и-Diplanii, Radu Moraru (FOSTUL – ! – ziarist ar putea să-și facă și-o televiziune-cu-circuit-intern, care, oricum…, ar avea… mai mulți telespectatori decât cea actuală!), plus… „piticii”, puțini-da’-gălăgioși, de pe la șezătorile lor de prin piețele-Bucureștiului!!!

   Acolo pot răsturna guverne pe săturateee…, pot să nu se vaccineze (căăă… oricum le fac fel de fel de injecții, în pauzele dintreee… dușurile-reci-fierbinți și șocurile-electrice!), pot cânta „Noi de-aicea nu plecăăăăm…” (căăă… oricum nu-i lasă ăia de-acolo să plece!)…, și alte astfel de activități patologice!

   În „weekend” (sau cum s-o spune în rusa-putinistă…) ar putea fi vizitați de către cei doi Kuzmini (Valeri și „Gușeri”), care le-ar aduce miniunate cadouri (steaguri, manifeste, câteva kopeici acolooo…, cât să aibă de-un „șeptic” înainte de culcare…, ș.a.).

   FRUMOOOS!!!!!

 2. Bine ca stegarul dac e la psihiatrie, dar jandarmii care au comis fapte care tin de psihiatrie pe vremea PSDragnea:batai, gaze, retineri abuzive si ilegale, amenzi ilegale, sunt bine mersi la serviciu,pe banii cetatenilor abuzati, promovati si premiati de delirantul regim al impostorilor PNL-USR+!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here