Jocul pervers al lui Dan Voiculescu față de Florin Cîțu, asemănat cu „ceea ce făcea acum două decenii S. O. Vîntu cu PNȚCD”

3
2059
Liviu Avram

Jurnalistul Liviu Avram a găsit o explicație pentru gestul straniu al lui Dan Voiculescu de a-i lua apărarea „inamicului” Florin Cîțu în cazul „dosarul din SUA”. Nu e o veste bună pentru premierul PNL: Varanul vrea, de fapt, să-l distrugă!

„Ceea ce făcea acum două decenii Sorin Ovidiu Vîntu cu PNȚCD pare să facă acum Dan Voiculescu cu Florin Cîțu”, a scris Liviu Avram pe Facebook.

Acesta explică și tactica reptiliană a Varanului: „Se lipește drăgăstos de oamenii sau de entitățile pe care vrea să le distrugă, împrumutându-le astfel din repulsia pe care o are lumea față de el însuși”.

Concluzia lui Liviu Avram: „Dacă vrei să afli exact ce gândește Dan Voiculescu, nu te uiți în gura lui Dan Voiculescu, ci te uiți la Antena 3”.

Iar Antena 3 îl înjură vârtos pe Cîțu, nu-i ia apărarea precum patronul Dan Voiculescu!

Analiza lui Liviu Avram

„Să deslușim gestul Domnului Profesor Dan Voiculescu.

Era prin 2002 și Sorin Ovidiu Vîntu era la un pas să fie arestat în afacerea FNI. Adică arestarea era chiar iminentă, se scurseseră sumedenie de informații «pe surse» prin presă în acest sens, așa că omul (de afaceri) era bine fezandat și speriat.

Deodată, ca prin minune, breaking-news: SOV va apărea la emisiunea Marius Tucă Show, într-o ediție cu totul și cu totul specială. Și chiar a fost specială: filmată parcă într-un fel de buncăr, cu un Marius Tucă și mai speriat chiar decât interlocutorul său.

Pe tot parcursul interviului, SOV a avut grijă să insiste asupra următorului aspect: că el este și a fost dintotdeauna un om de dreapta, că a finanțat masiv partide de dreapta (aici domnul Vosganian știe mai multe – n. m.) și că cel mai mult și cel mai mult el, SOV, iubește PNȚCD-ul (poate n-o fi zis chiar așa, aici redau esența).

După interviu, arestarea n-a mai avut loc – sau cel puțin nu în acea guvernare. O guvernare în care premier era Adrian Năstase, iar ministru la Justiție era Rodica Stănoiu – și acum știm foarte bine cum jonglau cei doi la partid cu mandatele de arestare.

Și tot după acel interviu, PNȚCD-ul, probabil, s-a scufundat încă și mai mult decât era deja și nu și-a mai revenit până în ziua de azi.

Ce vreau să spun cu asta: există acest soi de oameni conștienți de faptul că societatea a acumulat o cantitate uriașă de repulsie la adresa lor și se pricep să folosească această repulsie în scop personal. Se lipesc drăgăstos de oamenii sau de entitățile pe care vor să le distrugă, împrumutându-le astfel din repulsia pe care o are lumea față de ei înșiși. (Nu-i detestați și pentru asta, mie mi se pare că nu e deloc ușor să poți face așa ceva).

Ceea ce făcea acum două decenii SOV cu PNȚCD-ul pare să facă acum Dan Voiculescu cu Florin Cîțu și episodul său bahic de acum 20 de ani. Căci dacă vrei să afli exact ce gândește Dan Voiculescu, nu te uiți în gura lui Dan Voiculescu, ci te uiți la Antena 3.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Dosarul din SUA” al lui Florin Cîțu, detonat de un site care militează pentru legalizarea canabisului! Amenințări timp de două zile, înainte de publicarea datelor

* CTP: „Mi se pare absurd ca Florin Cîțu să-și dea demisia. El e reabilitat, Dragnea nu era reabilitat!”

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Topul miniștrilor, după execuția bugetară la 6 luni. Fruntași: Raluca Turcan și Stelian Ion (96%). Codași: Virgil Popescu (28%) și Claudiu Năsui (46%)

* A murit generalul Kemenici, comandantul unității militare în care au fost împușcați soții Ceaușescu. Kemenici era „pe mână” cu spionul sovietic Militaru. A făcut diversiuni mortale și a încercat să șteargă urmele lor cu bidineaua

* Un fost ministru s-a înecat cu un un cățel de usturoi, pe litoral, la ora 2.00 noaptea. L-a salvat un medic adus de acasă

* Radu Herjeu a fost recuperat de PSD la Metropola TV. E plătit de clanul Firea-Pandele, ca „invitat permanent”, cu banii cetățenilor din Voluntari

* Ministrul Sportului, Eduard Novak, se antrenează în Bulgaria, pentru că în România nu există un velodrom practicabil!

* Mărturii din infernul lui Lukașenko: „Plângeam, mă chinuiam să respir cu o pungă de plastic pe cap, iar ei râdeau”. Un nou val de arestări în Belarus

* America își trimite Infanteria Marină să evacueze Ambasada din Afganistan, amenințată de ofensiva talibanilor

3 COMENTARII

    • NU este Cățu chiar vreunnn… Isus (ASTA-I SIGUR!!!), dar… „VARANU'”-„Felix” ESTE O (MAREEEEEEE!!!) „IUDĂ”, cu un „sărut” (Sic!)… VENINOOOS-RĂĂĂUUU!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here